F New bedroom #1 - Aďulik Sun

New bedroom #1

Ahojte :)

Dnešný článok bude konečne o mojej izbe. To vyznelo dosť divne. Písala som vám, že si prerábam izbu a v tom mi začali chodiť otázky či budú aj články. Samozrejme, že vás neukrátim. Vymyslela som to tak, že budú tri články. Dnes vám poviem o mojej starej izbe, nejaké vízie či predstavy. Bude sa to pomaly stupňovať a v treťom článku bude Room tour. Nečakajte, nič extra. :) Kto ma sleduje dlhšie, určite vie, že milujem Paríž. Všetko s týmto mestom milujem a tak som chcela mať pár vecí aj v izbe. Určite vám môŽem povedať, že sa mi to trošku podarilo. Nechajte sa ďalej prekvapiť ... 

Moja stará izba bola plná vecí a do doslova. Mala som ju od svojich mladých rokov, takže tam boli plagáty rôznych skupín, zbierala som všetko možné a všetko som skladovala v izbe. Typická ja ... Ja mám rada fotky a spomienky, takže som mala plno rámčekov. Takto nejako to vyzeralo v mojej starej izbe a som rada, že to môžem hovoriť v minulom čase. Ja som si svoju izbu dlho plánovala, organizovala a som rada, že ju mám už hotovú. 






Toto je celá moja kozmetika, ktorú som mala v poličke. Celkom dosť, nie ? Ja som v novej izbe chcela niečo so spomínaným Parížom. Inšpirovala som sa na YT, hľadala som na internete a niečo som aj našla. Nechcem vám veľa prezradiť, aby ste mali prekvapenie :) Môžem vám sľúbiť malú izbu, veľa Paríža a konečne poriadok, kde sa dobre oddychuje :) 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalšie články. Do komentára mi môžete napísať či máte radi Paríž alebo aké mesto máte najradšej ? :)  Teším na vaše komentáre ...


A ešte jedna prosba. Dá sa za mňa hlasovať v blogerke roka 2015. Budem veľmi rada za každý jeden hlas, ktorý mi venujete. Ak radi navštevujete tento blog, tak budem rada za ukázanie podpory. :)

Ako hlasovať ?

1. Kliknúť na tento link : http://www.blogerroka.sk/2015/adulik-sun/ :)

2. Nachádza sa tam dotazník, ktorý treba vyplniť a následne odoslať.

3. Na mail vám príde potvrdzovací link, kde stačí iba kliknúť. Až potom sa hlas zaráta. :)

Ďakujem :)

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

16 Comments:

  1. Máš v nej naozaj veľa vecí:) a hlavne fotiek, je krásne, že máš všetky spomienky v izbe!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak už nebudem mať toľko vecí :D Trošku som to začala už triediť ...

      Odstrániť
  2. Čo sa týka zmeny izby, držím palce :) A takou dobrou radou by bolo skúsiť svetlé farby izby - najlepšie biela, svetlá maslová, aby si mala najmä skvelé svetlo na fotenie vecí na blog :) Čo sa týka plagátov a fotografií, na to radšej rámčeky ako ničiť stenu. Vyzerá to potom bohužiaľ veľmi gýčovo. Ale je to tvoja izba, takže rob si samozrejme podľa seba :) Teším sa už na ďalšie články :)

    Wilkie Lott z https://blackwhiteandme.blogspot.com :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) ... Ďakujem za radu :) Chcela som svetle fialovú ( takú jemnú levandulovú ) ... Keďže mám v novej izbe veľké okno :) A ďakujem za rady, určite využijem ... Tiež sa teším, keď budem môcť spraviť ďalší diel :) Hlavne na room rour, ktorá vyjde hádam čo najskôr ...

      Odstrániť
  3. Mě by se líbila latte barva a bílý strop .. :3

    Miluju tvoje články!

    www.jennifermoonenc.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Teším sa na ďalšie články :D
    Môj blog: Girl with pink nails
    GIVEAWAY: TU

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na mě moc věcí, ale jinak moc pěkné.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj pre mňa tam bolo už veľa vecí. Takže robím zmenu, toto je prvý článok ....

      Odstrániť
  6. Máš to tam pekné (: ale mám radšej minimalizmus (:

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto je ešte stará izba ... Nová izba bude iná :)

      Odstrániť
  7. Jéej teším sa spolu s tebou už nech je tu ďalší článok, som zvedavá ako bude tvoja nova izba vyzerať. Máš veľmi pekny blog, nechcela by si sledovať sa navzájom? Ak áno daj mi vedieť. http://andreanalens.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pěkný článek. Takhle podobně to vypadalo v mém pokoji předešlém. Nyní mám pokoj nový i když ne vše je zcela nové a jsem neskutečně za něj ráda. Už se těším až přidáš další články o tvém pokoji, miluji takovéto slídění. Pokoj ve stylu Paříže může vypadat pěkně, můj styl je ale trochu jinde. Mám ráda černou, červenou, hnědou, nebráním se ani imitacím zvířecích kožešin ale pouze imitace a dekorace ve stylu Afriky, Indie apod.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ... Tiež ma to veľmi baví :) Tak ja sa na svoju novú izbu tiež veľmi teším. Nekupujem všetko nové - niektoré skrine mi vyhovujú, takže nie je potreba ich hneď meniť. Tak to máš rada celkom tmavé farby. Ale som si istá, že to musí vyzerať dobre, keď sa to správne skombinuje :)

      Odstrániť