F HAUL part. 3 - Aďulik Sun

HAUL part. 3

Ahojte :)

Dnes vás vítam u poslednej časti môjho nákupu zo stránky notino.sk. Musím povedať, že som rada, že sme u poslednej časti nákupu. Môžem konečne začať písať recenzie. Zároveň som zdesená, že koľko som si toho kúpila. Aspoň máte čo čítať, no nie ? Ideme rovno na to, čo poviete ? 



V tretej časti nákupu som sa sústredila na dekoratívnu kozmetiku. Ako prvé spomeniem lak na nechty, ktorý je od značky Moyra. Tento lak obsahuje 5 vitamínov, ktoré liečia nechty samotné. Ja môžem potvrdiť, že mi stačilo raz nalakovať nechty a prestali sa viac lúpať a droliť. Tento lak stojí naozaj zlomok sumy - stojí presne 1, 49 eur. Viem, že existujú aj lacnejšie laky na nechty, no aj omnoho drahšie laky. Za kvalitu sa platí a toto za to stojí. 

Ako ďalší produkt spomeniem Garnier Pure čistiaci peeling 3 v 1. O tomto čistiacom peelingu som veľmi veľa počula a musela som ho mať. Som naň veľmi zvedavá a určite o ňom budete počuť ešte minimálne raz v recenzii. Tento produkt stojí necelé 4 eurá, čo nie je veľmi veľa za peeling. Ak bude taký dobrý ako ho všetci ospevujú, tak za tú cenu sa oplatí ! 

Rimmel Brow This Way paleta pre líčenie obočia - tento produkt som tak veľmi chcela a aj som ho nakoniec dostala. Cena nie je vôbec vysoká - stojí necelé 3 eurá. Ja som to videla u GetTheLouk, ktorá to veľmi chválila. Neváhala som a kúpila som si to aj ja. Som zvedavá aké to bude. Balenie obsahuje kefku na obočie, štetec, s ktorým aplikujete gél na obočie, ktorý je tiež v balení a potom samozrejme vosk, s ktorým všetko zafixujete. Ja mám odtieň 003 Dark Brown. Musím povedať, že som to skúšala raz a zatiaľ som bola veľmi spokojná. Ja som sa bála, že to bude na mňa veľmi svetlé, keďže mám tmavo hnedé obočie a tá farba sa mi zdá dosť svetlá. Na obočí to vyzeralo dobre, uvidíme ako ďalej. Určite budete počuť viac už onedlho ... 

Potom som siahla po dvoch ceruzkách. Jedna je od značky Catrice, ktorá je na doplnenie obočia. Druhá je od značky Astor, ktorá je na vnútornú dolnú linku. Ja som veľmi zvedavá, aké tieto ceruzky budú. Dúfam, že budem s nimi spokojná, keďže nestáli veľa a ja som už nejaké vážne potrebovala. Máte s nimi skúsenosť ? Napíšte mi do komentára ... 

Ako ďalší som si kúpila olej na nechtove lôžko, ktoré je od rovnakej značky ako lak na nechty. Je to môj prvý olejček, tak som zvedavá či to niečo spraví. Čítala som opäť pozitívne reakcie na internete, tak verím tomu, že ma toto nesklame a moje nechtové lôžko bude opäť v poriadku. 

Ako ďalšie tu máme linky na oči od značky Eveline, ktoré sú zatiaľ skvelé a môžem iba odporučiť. Určite budú nejaké posty o týchto linkách, takže sledujte blog ! Štetec je skvelý - dajú sa s ním spraviť tenké, aj hrubšie linky a skvele sa s ním manipuluje. Ja som veľmi spokojná, tak dúfam, že to tak aj zostane. Mala som ich iba parkrát, takže nemôžem nič tvrdiť na 100%. Všetko uvidíme, keď ich budem mať doma dlhšie ...

Ďalej vám tu chcem ukázať 3 riasenky, ktoré som si hneď obľúbila. Dve sú od značky Astor a jedna o Make up revolution. Všetko je v štádiu skúšania, takže viac vám neviem povedať, no viem, že budete o nich ešte počuť v recenzii. Pri riasenkách sa ťažko dá hovoriť po jednom či dvoch skúšaní, takže sa ozvem o trošku neskôr. Ako poslednú tu je sprchový gél, ktorý som si objednala pre moju sestru, tá mi ho zatiaľ chválila, tak určite je dobrý :) 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Do komentára mi môžete tiež napísať či používate nejaký produkt práve z týchto mojich kúpených a ako ste s nimi spokojní ??? Teším sa na vaše komentáre ...

xoxo
Aďka

CONVERSATION

22 Comments:

  1. Parádní nálož novinek! Péči od Garnieru mam ráda a něco podobného jsem měla. Budeš určitě spokojená.
    Ráda bych tě pozvala na Giveaway s Weledou!
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článok, všetky produkty vyzerajú moc super ♥
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lakalo by mna privonat k sprchovemu gelu :-)

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Čistiaci peeling od Garnieru mám tiež, ale nevyhovuje mi, pretože tie častice sú dosť drsné a to mi prekáža:( inak ďalší skvelý nákup:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Řasenky od Astor musím hodně pochválit obzvlášť tu s zlatými detaily ! :-))

    Jinak ten sprchový gel vypadá dobře :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hrozně mě zaujaly Eveline linky, uvažuji o nich a byla bych zvědavá jak se s nimi linka kreslí, zkrátka jaké jsou. Možná by bylo fajn ukázat linku na tobě jak se ti s tímto produktem povede :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip :-)
      Manipuluje sa s ním super, len sa bojím, že rýchlo vyschnu ...

      Odstrániť
  7. Chtěla bych vyzkoušet ty linky na oči... :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie sú super, dobre sa manipuluje s aplikatorom :-) uvidím ešte či nevyschnu

      Odstrániť
  8. Já mám řasenek teď tolik, že v takovém množství, až 3 kusy :D , si je jen tak nekoupím... :3 Ale vypadají hezky... Jiné věcy mě tak nějak nezaujaly... :)

    Blogerka Klárka

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tu paletku na obočí jsem si tam taky objednala a už nepoužívám jinou :)
    )Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  10. řasenky Astor jsou super, za mě je topka zlatá!

    OdpovedaťOdstrániť