F HAUL : Nová kabelka - Aďulik Sun

HAUL : Nová kabelka

Ahojte :)

Dnešný článok bude niečo z módy. Dlho tu tento typ článku nebol, takže to bude jemné oživenie. Nebudem tu dávať žiadny outfit - nie som fashion blogerka. Na e-shope postovnezdarma.cz som našla jedného krásneho dňa kabelku, ktorá ma naozaj zaujala. Musím sa priznať, že som o objednaní uvažovala asi tri týždne, ak nie aj viac. Bála som sa, že bude nekvalitná a po druhom dni nosenia sa mi rozpadne priamo v rukách. Nebudeme si klamať. Vieme, aká kvalita býva, keď si niečo objednávate z Činy a podobných krajín. Takže je pochopiteľné, že som mala obavy. Nakoniec som sa bála zbytočne. Je pravda, že kabela ku mne cestovala skoro mesiac a už som pomaly zabudla, že som si ju objednávala. To je už ale iná téma ... Dnes vám poviem priamo iba o kabele. :) Ideme na to ... 





Ako som spomínala vyššie, tak som sa bála kvality kabelky. Na fotke môžete vidieť, že zošité bolo všetko dobre a nikde netrčala ani žiadna niť, takže na prvý pohľad bolo vidieť, že to nebude žiadna tragédia. Mne sa kabela veľmi páči aj na pohľad, aj prakticky. Samotná čierna časť je ako keby z umelej kože, ale dosť pevnej. Uši kabelky sú podľa mňa moc jemné a myslím si, že to neudrží ťažké veci, takže neodporúčam niekomu, kto máva veľmi ťažkú tašku. Ja ju budem nosiť do školy a na ot je priam ako stvorená. Pohode sa tam zmestí veľký zošit, keď ho dáte vodorovne. Mne sa tiež páči, že je na zips, takže sa nemusíte báť, že vám niekto do nej siahne bez vášho vedomia. Za plus považujem aj maličkú taštičku, ktorá je veľkosťou ako balík vreckoviek.


 Za veľké plus považujem aj to, že je taška dosť ľahká. V dnešnej dobe je ťažké nájsť nejakú ľahkú tašku. Keď som pozerala v obchodoch, tak kabely boli ťažké a to tam nič nebolo, len tá výplň. Ja si túto tašku predstavujem ako školskú tašku, no viem si ju predstaviť aj ako tašku do mesta či len tak s priateľmi von. Je naozaj veľmi praktická. Táto taška stojí necelých 15 euro, čo nie je veľa za tašku a niektoré obchody si pýtajú aj dvojnásobok. V ponuke je aj vo viacerých farbách - biela, ružová či hnedá.



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Do komentára mi môžete napísať akú tašku preferujete vy ? Malé ? Veľké ? Čiernu ? Farebnú ? Teším sa na vaše komentáre ...

xoxo
Aďka

CONVERSATION

16 Comments:

  1. Jé tuto kabelku akorát v jiné barvě jsem si objednávala myslím na ebay asi za 160 korun :) Je lehounká, ale nebyla moc kvalitní:) spíš malinká, a myslím, že se mi tam i rvalo to ucho:) Už ji nemám:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak táto zatiaľ vyzerá dobre ... :) A mne sa tam zmestí dosť vecí ...

      Odstrániť
  2. Do školy mi přijde skvělá, já bych si ji ale za 15 € nekoupila protože když vidím jakým stylem je ušita a jaké má slabá ucha. Za 15€ si myslím že by se sehnala lepší kabelka. Líbí se mi že je velká a člověk do ní nacpe hodně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie uši štvú aj mňa ... na fotke vyzerali pevnejšie :/

      Odstrániť
  3. Kabelku mám taky, ze začátku jsem s ní byla opravdu spokojená, ale asi po 3 týdnech se začala trhat, vyvléklo se celé očko, do kterého se zapíná ta hnědá šňůrka a taška byla na vyhození.
    Možná jen špatný kus a tobě bude sloužit dobře :)
    K--photography.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vidím, že si z nej naozaj nadšená! Nech sa ti super nosí! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Presne túto kabelku som chcela aj ja, no nakoniec som si ju nevzala. Ale musí sa nechať, že je ozaj krásna. :)
    Bibiána Navrátil's blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja by som si ju asi nekúpila...najmä kvôli tým uškám!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť