F GLISS KUR môj nový záchranca ? - Aďulik Sun

GLISS KUR môj nový záchranca ?

Ahojte :)

Dnešný článok je konečne recenzia. Juhúú! Dlho som sa tešila na moment, keď začnem opäť písať recenzie. Od dnes začína opäť maratón kozmetických recenzii, no sem tam uvidíte aj nejaký Life Style článok, aby to nebolo stále to isté :) Dnes vám prinášam recenziu na jeden šampón. Kto ma sleduje dlhšie, tak vie, že ja mám rada zelený Syoss, ktorý používam veľmi dlho a všeobecne značke Syoss som verná už niekoľko rokov. Ako to býva, tak šampón od značky Syoss mi prestáva pomaly fungovať, takže som hľadala alternatívu, ktorá mi bude vyhovovať. Behala som to rôznych drogériách, až som našla práve tento, ktorý mal vtedy super cenu a to 3 eurá. Bežne stojí okolo 4 euro, aspoň u nás. Ako som bola s ním spokojná ? Čítajte ďalej ... 



Ja som mala tento šampón prvýkrát. Píšu tam, že novinka, tak pravdu povediac neviem ako dlho sa dá kúpiť. Ja som naň natrafila náhodou a  videla som ho párkrát v reklame. Tento šampón sľubuje celú vlasovú opravu, tak som bola veľmi zvedavá. Moje vlasy to už potrebovali. Tento šampón obsahuje oleje, ktoré majú za úlohu vyživiť vlasy a dodať im objem a lesk. Musím povedať, že vlasy mali objem už po prvom použití. Lesk prišiel približne po treťom použití. Viditeľne boli vyživené. Jediná vec, ktorá mi vadilo bolo to, že sa vlasy ťažko česali, takže som pri česaní strávila aj 10 minút - ak som nechcela mať vytrhnutú polku hlavy. To je jediné mínus, ktoré som si všimla. Určite odporúčam použiť aj masku alebo kondicionér, ktorý sa postará o to, aby vám vlasy nestáli "dupkom". Ja som mala moje vlasy dosť vysušené, takže po prvom ani treťom použití vlasy neboli plné energie - tento účinok prišiel tak okolo 10. použitia, kedy sa to už čakalo a očakávalo, že by to už mohlo prísť. Je na každom jednom z vás či to bude považovať za dlhú dobu alebo veľmi krátku dobu. Vlasy som si naďalej mohla zmývať každé 4 dni, keďže sa mne osobne mastnia veľmi pomaly. Dĺžku nezďaľoval ani nepribližoval. Celkovo ho hodnotím veľmi pozitívne a zatiaľ si ho budem kupovať - minimálne, kým nenájdem niečo lepšie. :) 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalšie stretnutie s vami. Do komentára mi môžete napísať aký šampón používate vy ? Teším sa na vaše komentáre ...


xoxo
Aďka 

CONVERSATION

12 Comments:

  1. Tento šampón nemůžu vůbec používat, protože mi děsně mastí vlasy :/. Jsou takové těžké a prostě nic moc. Za mě jednoznačně Balea šampony, ty jsou pro mě nejlepší ^^.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten som mala raz ( Baleu ) a mne nesedel zas ten. :D Ja nemám problémy s mastením vlasov :) Skôr sa mi jedná o lupiny a vyživu vlasov. Mastenie môžu spôsobovať tie oleje, ktoré tam sú :)

      Odstrániť
    2. Jojo, právě těmi to je :). Já je právě chtěla vyživit, ale asi je na ně toto až moc :D. Takže vsázím na olejíčky od Saloos, kterými si dělám zábaly..někdy i přes noc :).

      Odstrániť
    3. olejčeky budú dobré .. alebo skús kokosový alebo arganový olej :)

      Odstrániť
  2. Šampóny od Schwarzkopf mám veľmi rada :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fú tak teraz sa trochu bojím, keď píšeš, že vlásky šli ťažko rozčesať. Lebo toto je nočná mora, ktorá ma vždy desí keď idem testovať nový výrobok. Tento šampon mám z posledného boxu a zatiaľ som ho ešte neskúšala tak som zvedavá ako zapôsobí na moje vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak každý máme iné vlasy, takže držím palce, nech máš lepšiu skúsenosť :)

      Odstrániť
  4. Gliss kur, šampóny jsou fajn. Já mám ráda řadu na barvené vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O tých som počula chválu :-) Ja vlasy nemám farbené , tak asi nič pre mňa. Verím, že vám vyhovujú :-)

      Odstrániť
  5. Ja ich šampóny veľmi nepoužívam, pretože mi spôsobovali veľké množstvo lupín:( Ale musím potvrdiť, že majú naozaj krásne vône:)
    Chcela by som pozvať teba a tvojich čitateľov na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť