F Cien vs Dermacol - Aďulik Sun

Cien vs Dermacol

Ahojte :)

Dnešný článok je recenzia, ktorá bude o dvoch produktoch. Presnejšie, bude o sprchových géloch, ktoré som v poslednej dobe vyskúšala. Vyskúšala som hneď dve značky, nech to nie je stále o tom istom. Zvolila som sprchový gél Cien a sprchový gél od značky Dermacol. Ja som mala sprchové gély od značky Dermacol veľmi rada, takže som išla celkom na istotu. Pri značke Cien to tak nebolo. Ja som z dediny a Lidl tu nemáme. Máme ho v susednom meste, aj to tam málokedy kozmetika je, takže sa k nej veľmi ťažko dostanem. Keď som sa už k nej dostala, tak nemali veľa produktov, tak som siahla aspoň po tomto sprchovom gély, ktorý je určený pre chlapov. Ako som bola spokojná ? Uvidíte ďalej v článku ...



Značku Dermacol som mala vždy rada. V podstate mi sadla väčšina produktov a nikdy som s nimi nemala problém. Toto je rovnaký prípad. Sprchový gél krásne vonia. Tento je konkrétne mandarínka, ktorá má krásnu vôňu. Mne to veľmi pripomína nejaký zákusok, ktorý som v minulosti jedla. Je tam cítiť nejaký krém. Mne sa táto vôňa veľmi páči. Vždy keď som si ho nanášala, tak vôňa bola pri namočení ešte výraznejšia a prevoňala celú kúpeľňu. Ja som si tento kúpila v DM drogérii, kde stál okolo 2 euro, keďže bol v akcii. Tieto sprchové gély ale nebývajú drahé, takže si myslím, že sú skvelá voľba. Krásne penia a ešte aj super voňajú. Najlepšie duo, ktoré môže byť pri sprchových géloch :) 

Druhý sprchový gél je od značky Cien. Táto značka sa dá kúpiť v každom väčšom Lídli. Nemajú iba sprchové gély. Nájdete tam naozaj veľa produktov, dokonca aj tiene na oči. Ja by som to prirovnala trošku k DM drogérii a značke Balea. Tento sprchový gél bol dobrý, no nevoňal, keďže bol pánsky. Penil tiež horšie, preto práve prirovnanie k značke Balea. Nemôžem povedať, že by bol veľmi zlý. To nie ! Bol dobrý, no existujú aj lepšie sprchové gély za rovnakú cenu. Môjmu ocinovi vyhovoval. Muži majú menšie nároky, tak im vyhovuje všetko. Nemôžem ale objektívne súdiť, keďže sprchový gél bol pre mužov. Ako vravím .. ocino bol spokojný. :) 


 Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý vyjde zajtra, no bude z Life style. Do komentára mi napíšte aké sprchové gély používate vy ? Teším na vaše komentáre a tipy na produkty !


xoxo
Aďka

CONVERSATION

16 Comments:

  1. Ahoj:) ja skôr preferujem značku Dermacol, ale dosť som počula chvály aj na tú značku Cien:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Do Lidlu chodím téměř denně ale tento sprcháč jsem tam ještě neviděla, budu se muset ještě pořádně podívat. Co se Dermacolu týče, velice mi voní hruškový, mango, kávový a jahoda s rebarborou. Momentálně mám doma hruškový s kávovým a jsem s nimi spokojena ale myslím že se jim vyrovnají i jiné sprchové gely.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ho tiež v niektorých predajniach nevidela :) Treba skúsiť aj iné pobočky ... ďakujem za názor a komentár :)

      Odstrániť
  3. Mám ráda sprchové gely od Original source :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já sprchové gely od Dermacolu zbožňuji:) mají nádhernou vůni:) od Cienu jsem ještě sprchový gel nezkoušela, ale pokud pění, jak ty od Baley, tak se příkláním k Balea, protože krásně voní všechny:D
    Jinak pěkný článek:)
    Veronicas.life8

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skoda ze clanek neobsahuje foto konzistence gelu nebo slozeni. Nez si o nem zacala psat tak by ho chtelo vyzkouset na vlastni kuzi nebo se otce zeptat, zda nevysusoval apod. Ja od Cienu mela gely a byly prumerne. Za to Dermacol nmi vyhovuje az na baleni - gel nejde snadno dostat z tuby.

    www.dendyss.blogspot.cz beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mi úplne vypadlo. Ďakujem za tip na zlepšenie ... Ocino bol spokojný, ale tak mužom nevadia nejaké detaily ... Nemajú také vysoké nároky ...

      Odstrániť
  6. Ja sa cítim až trápne, že som doteraz ešte žiadny sprcháč od Dermacolu nevyskúšala :) Minule som ovoniavala myslím hroznový alebo také dačo a celkom mi voňal. Ale ked tých sprcháčov sa doma vždy toľko nakopí :) Od cienu som mala sprcháč kedysi dávno, ale od minulého roku ma ich produkty dosť sklamali a to som ich vlasovú kozmetiku zbožnovala. Ja momenátálne fičím na sprchových od avonu - sedmokráska a sicílsky citron a Dove - uhorkový. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tiež dlho trvalo, kým som im prišla na chuť a odvahu si nejaké zobrať :)

      Odstrániť