F Balea má micelárnu vodu ??? - Aďulik Sun

Balea má micelárnu vodu ???

Ahojte :)

Dnešný článok bude o micelárnej vode, ktorá obehla snáď všetky blogy. Čítala som rôzne recenzie a tak som si povedala, že si to vyskúšam na vlastnej koži. Nie je nič lepšie, ako si to vyskúšať na vlastnej koži a potom spraviť si na danú vec názor. Ja sa tým riadim aj v živote. Takže som do toho išla. Micelárnu vodu som si kúpila v DM drogérii - čo je jasné, keďže je to značka Balea. Ja mám značku Balea veľmi rada práve kvôli sprchovým gélom, takže som bola veľmi zvedavá ako zvládli micelárnu vodu. Táto micelárna voda stojí okolo 4 euro, aspoň čo som videla u nás. To je cena porovnateľná aj s inými značkami. Bola som s Ňou spokojná ? Splnila moje očakávania ? Dozviete sa v článku ... 



Musím sa priznať, že keď som si ju kupovala, tak som si myslela, že to bude zlé. Ja bežne používam Dermacol alebo značku Mixa, takže je jasné, že som mala vysoké nároky. Tieto nároky sa nesplnili, no nie je tento produkt na zahodenie. Ak je tu človek, ktorý hľadá lacnú, dobrú micelárnu vodu, tak môže pokojne siahnuť aj po tomto produkte. Tipujem, že si ho obľúbia hlavne nižšie ročníky, no nehovorím, že aj starším ľuďom nesadne. U iných značiek sme zvyknutí na niečo navyše - napríklad vitamíny. Tu tie vitamíny asi nenájdete. Je to voda, ktorá odlíči make up. S vodeodolným make up-om má trošku problém, no nakoniec ho odlíči. V očiach nedráždi. Takže je v podstate dobrá. Mňa trošku vysušuje, takže pre suchú pokožku asi nebude dobrá. Mne to veľmi nevadí, keďže mám mastnú pleť. Ja som ju používala asi 3 týždne a to je dosť dlhá doba na to, aby som si mohla spraviť názor. 

Keby to mám nejako zhrnúť, tak je dobrá. Nedráždi v očiach, čo je veľké plus pri micelárnych vodách. Viem, že oči by sa nemali veľmi odličovať micelárnymi vodami, že sú na to určené odličovače na oči, ale tak niekedy pri jemnom make upe netreba preháňať. Hlavne niekde na cestách. Balenie je dosť veľké, takže za tú cenu sa podľa mňa oplatí a môžem ju odporučiť. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa už teraz na ďalší článok. Teraz budú vychádzať články častejšie, takže sa môžete tešiť už na zajtra :) Do komentára mi napíšte či máte skúsenosť s týmto produktom a ak áno, tak ako ste boli spokojné ? Teším sa na vaše komentáre ...


A ešte jedna prosba. Dá sa za mňa hlasovať v blogerke roka 2015. Budem veľmi rada za každý jeden hlas, ktorý mi venujete. Ak radi navštevujete tento blog, tak budem rada za ukázanie podpory. :)

Ako hlasovať ?

1. Kliknúť na tento link : http://www.blogerroka.sk/2015/adulik-sun/ :)

2. Nachádza sa tam dotazník, ktorý treba vyplniť a následne odoslať.

3. Na mail vám príde potvrdzovací link, kde stačí iba kliknúť. Až potom sa hlas zaráta. :)

Ďakujem :)

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

18 Comments:

  1. já ji mám taky rádá! super článek hezky se čte:))
    určitě mrkni i ke mě na blog o modelingu http://bephmodel.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článok, Baleu mám veľmi rada☺
    Bibiána Navrátil's Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já ji tedy nezkoušela :) Používám micelárku od Mixy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěkné fotky :) Mně se na této micelární vodě nejvíc líbí její cena a balení, protože to mi přijde opravdu obří :)

    Jarní Soutěž

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gratuluji k nominaci, držím palce. Mě micelárka nevyhovovala, pálila mě v očích, také jsem na ní psala recenzi.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja by som rada vyskúšala, tú ktorá je určená práve na zmiešanú pleť:) určite ju vyskúšam, veď ako si napísala, najlepšie je to vyskúšať na vlastnej koži a potom si spraviť názor:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bohužel micelárky nemám tolik v oblibě ale líbí se mi že Balea jde s dobou a vymýšlí stále nové a skvělé produkty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je pravda. V poslednej dobe Balea naozaj zabrala :)

      Odstrániť
  8. Práve ju mám doma aj ja a požívam ju. Musím povedať, že máme na ňu úplne rovnaké názory :) je dobrá a som rada, že som ju vyskúšala, ale keď ju miniem tak si znova kúpim tú od Garnier :)
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Okolo této vody chodím v DM už hooodně dlouho. Ale zatím si ji zakazuji, protože mám zásoby micelárních vod. Až dojdou zásoby, určitě po ní sáhnu. Jsem na ni moc zvědava. Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som to podobne :) Ale potom mi prišla v jednom swape a odvtedy stále kupujem :)

      Odstrániť