F Orechová Potôň - Slovakia Ring - Zimná séria 2016 ( Trip ) - Aďulik Sun

Orechová Potôň - Slovakia Ring - Zimná séria 2016 ( Trip )

Ahojte :)

Dnešný článok bude v podstate asi fotočlánok, no bude tú aj pár slov. Bola som na jednom behu, ktorý má tri časti. Dnes vám poviem o strednej časti a to o tej, ktorá bola na známom mieste. Táto časť bola v Slovakia Ringu, kde sa odohrávajú Relly a podobne. Ja som mala možnosť okúsiť toto prostredie, keď bolo  zasnežené a vonku bolo mínus 5 stupňov, no na deň sa oteplilo na nulu. Ja som ráno vstala, išla som na skúšku, ktorú som zvládla úspešne a potom som som sa odobrala na vlak, ktorý ma doviezol do Bratislavy. Tam som nasadla na vlak, ktorý ma doniesol do malebnej dedinky, ktorá sa volá Orechová Potôň. Táto dedina je naozaj dedina. Toľko veľa psov pri dverách ! Predstavte si, že hľadáte dom č. 111 a v dedine sa absolútne nevyznáte. Nejako beháte po uličkách a zrazu pri každom plote na vás vybehne pes. To by nebolo nič zlé, keby sa ich nebojíte. Takže som hľadanie domu nechala na ocina, ktorý tam bol so mnou ! :)

Keď sme konečne našli ten správny dom, tak sme sa ubytovali. Bývali sme v priváte Totka, ktorý je tak skvelý a príjemný. Je tam aj wifi, čo je geniálne :) Spravila som aj zopár fotiek, tak uvidíte ako to tam vyzeralo. :) Tu sme strávili iba jednu noc :) Ráno sme sa opäť presúvali a to do areálu Slovakia Ring. Tento areál je naozaj krásny a úplne veľký. Tiež som spravila fotky ... VIP zóna bola skvelá. Človek by sa tam aj stratil. Beh prebiehal veľmi dobre - môj ocino skončil prvý vo svojej kategórii. Moja sestra spravila aj video, tak to vám sem dávam. Aj celkovo organizovanie bolo skvelé. Moderoval to Juraško. Všetko prebiehalo úplne super. Bežali aj deti, aj dospelí. Ja som z takejto akcie úplne plná dobrých pocitov a už sa teším na tretiu časť, kde budem rovnako prítomná ... Viac o Slovakia Ringu v článku pri fotkách :) 

Tak a tu sú nejaké fotky, ktoré som pre vás nafotila :) 





Cesta vlakom ... 










Totka vyzerá celkom dobre, nie ?  Tak a ideme rovno na Slovakia Ring. :) 


Takáto tabuľa nás čakala pri vstupe do areálu a tiež pri registrácii :) 



Toto je taká panorama celého areálu Slovakia Ring - presnejšie cesty. Škoda, že je sneh. Bolo by to lepšie, keby nebol, keďže by bolo lepšie vidieť na fotkách ! Nevadí ... Aj tak to bol zážitok :) 


Tu sa štartujú všetky veľké preteky ! 


Pohľad z tribúny :) 



Ja a môj ocino, keď sme sa fotili - nech máme čo najviac spomienok :) Bohvie, kedy sa sem vrátime :) 


Tu je ukážka niektorých áut :) 






Snáď najznámejší hotel Slovakia Ringu. Tu je stojí jedna noc 60 euro ! :) Áno, počujete dobre :) Je to nemalá suma ... 



Tak tu sa dáva štart behu ! Juhú ! 





Registrácia pre beh, kde nás čakali ďalšie papierovačky :) 



Bežali aj maličké deti :) 



Ešte pár záberov pred štartom ! :) 




3 - 2 - 1 - .... ŠTART ! 


A ideme si do cieľa pre prvé miesto ! :) 


A sme v cieli ! Tam, kde je štart, tak tam bol aj beh. Bežalo sa 6 km a 12 km. :) 


A tu je sľúbené video od mojej sestry :) 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Bol to opäť taký Life style článok, takže som trošku odbočila od kozmetických článkov. Dúfam, že vám to nevadí, keď robím takto bokovky :) Beh bol super spravený a aj ubytovanie bolo skvelé ! Bolo to super odreagovanie a všetko prebiehalo, tak ako malo :) Výlet hodnotím 10 z 10 bodov ! :)

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Muselo to byť super! Tiež by som išla:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bolo :) Teraz tam budú v Marce preteky, môžeš ísť pozrieť :)

      Odstrániť