F Koniec mrznutiu rúk, keď píšeme SMSky !!! - Aďulik Sun

Koniec mrznutiu rúk, keď píšeme SMSky !!!

Ahojte :)

Dnešný článok je o jednej veci,. ktorú som si objednala z e-shopu postovnezdarma.cz. Ja nakupujem v tomto e-shope veľmi rada. Je pravda, že dodanie niekedy trvá dosť dlho a napríklad jedno mi dodnes neprišlo, no stále čakám. O tom, ale neskôr. Dnes tu popíšem pár vecí o rukaviciach. Tieto rukavice sú na dotykovú obrazovku, aby nám nemrzli prsty, keď píšeme sms-ky. Ja som z nich bola veľmi nadšená, keď mi to prišlo domov ! Potešilo ma to ešte viac, keďže som mala po skúškach a bol to skvelý darček ! Ako to teda vyzerá ? Fungovali ? Čítajte ďalej ... 



Tieto rukavice sú čierne a prsty, ktoré sú šedé sú na dotykovú obrazovku. Všetci to určite poznáte od iných blogeriek. Tieto rukavice sú z príjemného materiálu a sú veľmi teplé. Ja som sa bála, že sa nebudú dať natiahnuť, keďže sú to rukavice nie z bavlny. Našťastie všetko dobre dopadlo a mám to pokojne na každé nosenie a ruky sa pohode zmestili. Ja ich nosím každý jeden deň do školy a samozrejme aj do mesta. Určite sa to hodí aj starším ľuďom, ktorý nepoužívajú často mobil. Sú teplé, takže zahrejú rovnako ako iné rukavice. :) 

Tieto rukavice som dostala asi do 2 týždňov, čo nie je vôbec veľa ! I keď, na internete písali, že prídu do 4 dní. Je pravda, že to mohla zas pokaziť naša pošta - chápete, nič nie je horšie, ako keď mešká pošta ! To tak nemám rada ! 

Na stránke môžete nájsť rôzne tipy rukavíc pre dotykovú obrazovku. Napríklad bavlnené, kožené. Niektoré sú naozaj krásne a štýlové. Takéto zimné outfity môžu byť skvelý doplnok. Cena je necelých 5 euro, čo nie je veľa, no ani najmenej. To je suma, ktorú som ochotná ešte dať. Je to cena za pohodlie, ktoré budete mať, keď ich budete používať. Ja ich používam stále a som z nich nadšená ! Fungujú na 100 %. Je pravda, že sa mi rýchlo špinia a tá šedá farba je už viac šedá ako bola. 

Ja som niekde na internete čítala, že rukavice sú tohtoročný hit a môžu byť veľmi zaujímavým doplnkom ! To je pravda ... Ja mám radšej jednoduché čierne rukavice, takže tieto mi vpadli vhod. Ja som siahla po jednoduchších, no vy môžete aj po kožených rukaviciach či podobne. Máte radi takéto rukavice ? Ste na extravagantnejšie rukavice alebo ste za čiernu klasiku ? Napíšte mi do komentára ... 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Budem sa tešiť na vaše komentáre ! Keby to mám zhrnúť, tak som veľmi spokojná a môžem to odporučiť. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Tak taketo rukavice este nemam :-)

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělý článek, mám je taky akorát se mi někam zatoulaly :-D
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť