F Šťastný Nový Rok 2016 !!! / Happy New Year 2016 !!! - Aďulik Sun

Šťastný Nový Rok 2016 !!! / Happy New Year 2016 !!!

Ahojte :)

Dnešný článok bude prvý v roku 2016 ! Chcela by som vás privítať aj na mojom blogu a dúfam, že sa tu budem stretávať častejšie a možno aj pravidelnejšie :) Bola by som veľmi rada, keby ste mi do komentára napísali ako ste oslavovali Silvester vy a možno nejaké želania na články, ktoré by ste radi na mojom blogu videli a chceli by ste si ich prečítať. Môže to byť čokoľvek - veď vidíte, že mám rôzne rubriky. Ja sa budem snažiť ich splniť :) 

Ja vám prezradím, ako som oslavovala ja, dobre ? Ja som oslavovala tak zaujímavo. Bola som ráno doma, keďže som sa zobudila trošku viac chorá :) Nevadí ... Moji rodičia boli na zabíjačke v meste, kde sa trošku zdržali. Ja som sa dala zatiaľ dokopy, aby som mohla osláviť Nový rok a naplno si užiť deň posledný v roku 2015. Nastal čas lenivosti. Pozerali sme filmy, ležali na gauči. Tento rok mala varila deň skôr, takže mohla oddychovať aj ona. Potom sme začali chystať jedlo na stôl a celkovo dávať jedlo na misy. Robila som vám aj fotky, ktoré vidíte neskôr v článku. Potom bola omša, kde boli moji rodičia. Ja som nechcela ísť, keďže som bola taká prechorená. Nastal čas večere. Všetci sme sa najedli. Tento rok sme boli iba ja, sestra a rodičia. Nikto viac ! Keď sme sa najedli, tak sme pozerali program, ktorý bol v televízii. Tiež sa vám zdá, že posledné roky to ide s tým program dole vodou ? Mne teda rozhodne áno ... Nemala som v podstate čo pozerať, tak som musela pozerať niečo, čo ma ani nebavilo. Nevadí ... Potom som sa so sestrou odobrala hore do jej izby a tam sme si spravili súkromnú diskotéku. Tá bola najlepšia ! To naša tradícia. A potom sme išli celá rodina do Prievidze, kde sme boli pozrieť hudobný ohňostroj, ktorý bol skvelý ! Naozaj stál za to ! Sledujte blog Vierky, ktorá robila aj video ! Ohňostroj stál naozaj za to. Bol oficiálny mestský, ktorý bol na hudbu, takže ho púšťali do rytmu ! Nádhera. Ak bude aj o rok, tak určite choďte pozrieť z okolia Prievidze. Bolo aj veľmi veľa ľudí, ktorí si ohňostroj a všeobecne koniec roka užívali ! Bolo plno a všade bolo počuť nejaké petardy. Mňa takéto akcie bavia ... Potom sme išli domov a samozrejme, išli sme spať :) Privítali sme nový rok ako sme najlepšie mohli ... 

Tu sú sľúbené fotky ... 















V podstate je to vždy aj tak o jedle :) 


Dúfam, že ste si Silvester užili naplno a bez zranení. Ja vám chcem ešte popriať veľa úschov a živote a nech sa vám darí čo najviac ako to ide. Pamätajte si, že veriť v úspech je tá najsilnejšia zbraň. Krôčik za krôčikom a máte to ! Dostanete to ! :) Nestrácajte nádej ... 


xoxo
Aďka 

CONVERSATION

12 Comments:

  1. Přeji ti do nového roku, vše nejlepší jak v osobním životě tak hlavně i v tom blogovém.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak si si Silvester užila naplno, ja som bola doma s rodinkou a pozerala z okna ohňostroje:)
    A veľmi pekný článok:)
    A určite sa kukni na môj blog, kde práve prebieha súťaž:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všechnp nejlepší v novém roce! Ať čtenáři jen přibývají:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je pohosteni!:) Preji vse nejlepsi do noveho roku:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway, budu rada kdyz se pripojis zde: Bridge of Memories

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V novom roku ti prajem všetko len to naj ! :) Som tvoja pravidelná čitateľka, no nezvyknem moc zanechávať komentáre na blogoch, ale niekedy musím spraviť aj výnimku, však ?
    Ja som nový rok trávila najskôr s rodinou a o polnoci som mala krásny výhľad na ohňostroj na celé mesto z lúky, kde som bola s priateľom, bratom a kamarátkou :)
    KIKA KONKA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ach, toľko dobrého jedla :D prajem ti všetko dobré v novom roku :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť