F Menšia recenzia / part. 1 - Aďulik Sun

Menšia recenzia / part. 1

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť menšia hromadná recenzia, ktorá sa chystala už dlhšie, no nejako som vždy zabudla. Veci, ktoré vám tu dnes budem ukazovať sú z e-shopu www.notino.sk. Kto ma sleduje dlhšie, tak vie, že ja tu nakupujem pomerne často kozmetiku. Blíži sa aj súťaž, kde budú práve veci z tejto stránky. Máte sa na čo tešiť. Všetko bude v hodnote 24 euro ! To všetko neskôr ... Dnes tu máme predsa iný článok. Ukážem vám tu pár vecí, ktoré som si obľúbila a ich kúpu vôbec neľutujem. Tiež to poznáte, že kupujete somariny, ktoré vám aj tak v konečnom dôsledku nesadnú ? Ja som to zažila veľmi veľakrát a práve preto som sa rozhodla v dnešnom nákupe neexperimentovať a ísť na istotu. Chcela som aj dokúpiť veci, ktoré potrebujem, no museli to byť veci, ktoré ma nesklamú. Dnes vám ukážem, čo patrí k mojim obľúbencom ... Ideme na to ! 



Dnešná recenzia sa vlastne bude točiť okolo dvoch produktov. Najskôr vám poviem, že som išla na istotu ! Chcela som korektor, ktorý bude dobrý. Takisto som chcela nejaký bronzer pre moju sestru. Ako sme dopadli ? Boli sme spokojné ? Čítajte ďalej ... 


Ako prvým by som začala práve s bronzerom. Ja som si vybrala konkrétne Avon Glow bronzové tónovacie perly. Dlho som chcela vyskúšať tieto perly. Pamätám si, že Makyna 016 to raz použila a bolo to hrozné. Mala čistú machuľu na tvári a vtedy som si povedala, že to nebude to pravé orechové pre mňa. To bolo však chyba. Asi o polroka neskôr som si uvedomila, že by som to mohla skúsiť. Trošku mi srdce zacnelo za takýmito perlami. Išlo hlavne o skúsenosť. Bola som spokojná ? Takže ... Na stránke si môžete vybrať hneď z troch odtieňov. Ja som si objednala čo najviac svetlý odtieň, ktorý bol k dispozícii. Mám teda odtieň WARM, pretože som to chcela mať hnedé, no bála som sa toho ďalšieho odtieňu, keďže má v názve ružovú. Takéto balenie stojí 7, 30 eur, čo je celkom dosť za bronzer. Perly sú z rady GLOW, ktorá je prispôsobená pre opálený efekt vašej pleti. Perly sú v rôznych odtieňoch, takže sa nemôže stať, že to bude veľmi tmavé. Práve naopak ! Keď štetcom prejdete cez guličky, tak odtiene sa krásne spoja a vytvoria akurát odtieň pre vašu pleť. V balení bol aj aplikátor z peny, ktorý sa dá tiež použiť, no lepšie ej to štetcom. Guličiek je tam celkovo dosť - tak do polovice balenia. Čo sa týka výdrže, tak je na tom veľmi dobre. Mne dal bez najmenšej námahy pol dňa. Perly vytvoria krásny, jemný, opálený, no stále prirodzený efekt na vašej pleti ... O to každému ide, no nie ? Ja som s týmto produktom veľmi spokojná a moja sestra tiež :) 


Ako druhý produkt tu máme Astor Perfect Stay 24H korektor. Ja som po tomto korektore siahla, pretože všade okolo mňa ho iba chválili. Na stránke stojí 4 eurá a popravde, neviem koľko stojí v iných obchodoch - nesledovala som to. Textúra je stredne hustá - nie je to ani riedke, ani husté. Niečo medzi tým. Krycí efekt nie je nič moc, no korektor by mal slúžiť hlavne ako rozjasňovač miesta pod očami. Ak chceme zakryť kruhy pod očami, tak stačí použiť NUDE rúž ( ja mám jeden od Make up revolution  ). Nanesiete si to pod oči, zakryjete korektorom, ktorý je o odtieň svetlejší ako make up a hotovo ! Nemáte kruhy pod očami :) Ja som s týmto korektorom spokojná, nemám mu čo vytknúť. Stávalo sa mi, že ma dráždili korektory, no túto sa to chvalabohu nestalo - takže môžem odporučiť !!! :) 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na vaše komentáre. Určite mi napíšte aký korektor používate vy a či používate perly, prípadne vaše dojmy a názory na tento štýl bronzeru :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Perly znám :-) o korektoru jsem slyšela chválu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten korektor vyzerá super:) a kryje aj nedokonalosti?
    A skvelý článok!
    Pozývam ťa na moju giveaway o super ceny:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kryje nedokonalosti, ale nie nejaké výrazné, ktoré sú veľké :)

      Odstrániť
  3. pěkná recenze:) ten korektor mám, a přesně jak píšeš, moc nekryje,ale pěkně rozjasní :)
    http://veronicaslife8.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja nedám dopustiť na korektor od Catrice :D super článok
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty perly z Avonu mám a přijdou mi fajn, ten korektor bych vyzkoušela :) teď mám ale ten od Maybelline s houbičkou :)

    Style Solution - giveaway o Bourjois rtěnky!

    OdpovedaťOdstrániť