F Kto ma sťahuje v páse ??? - Aďulik Sun

Kto ma sťahuje v páse ???

Ahojte :)

Dnešný článok bude pokračovanie z minulého článku a to z nákupu z e-shopu postovnezdarma.cz, kde som si objednala aj toto tričko. Musím sa priznať, že som pred Vianocami dosť odchádzala od nejakého inteligentného štýlu a skôr som išla do toho bláznivého štýlu, ktorý nie je taký všedný. Príkladom je aj toto tričko, ktoré som tam jednoducho nemohla nechať ! Vy by ste ho tam nechali ? Napíšte mi do komentára či máte radšej bláznivejší štýl alebo ten inteligentnejší štýl ? Ja som v poslednej dobe v tom bláznivejšom štýle, no viem sa prispôsobiť podľa udalosti. To by tak mohol mať každý, nie ? 


Na fotke je moja setsra z blogu ViErKa 16 :) 



Ja som objednala toto zábavné tričko, ktoré som našla na spomínanom e-shope. Mala som ho v pláne už dlhšie, no nejako to nikdy nevydalo až do dnes ! Konečne som mala možnosť po ňom siahnuť. Dlho som premýšľala či do toho ísť, no neodolala som opäť ako vždy. Prečo som premýšľala ? Pretože toto tričko má netypický predok - obrázok. Je to vlastne ruka, ktorá má znázorňovať to, že vás niečo stláča v páse. Musím povedať, že to naozaj tak vyzerá, hlavne keď máte ruky spojené vedľa tela. Je to dosť premyslené a mne sa tento nápad páči ! Tričko vôbec nie je drahé, stojí cez 8 euro. Ja som si objednala tričko vo veľkosti XL, no majú tam aj iné väčšie, no aj menšie veľkosti. Mne sa veľmi páči, že podtlač tam nie je nalepená, no je to súčasť trička, takže by sa to nemalo nejako odlupovať po praní. Za to má toto tričko veľké plus ! 

Na tomto e-shope majú teda iba biele tričko - nenájdete tam iné farby. Myslím si, že ej to tým, že na iných farbach by tento efekt nebol tak veľmi viditeľný. Tričko nie je priesvitné, čo je ďalšie plus aspoň u mňa. Na obrázku vyzerá trošku inak ako naživo, no nie je to veľký rozdiel. Najlepšie bolo to, ako mi to prišlo. Tričko prišlo v škatuľke, ktorá mala rozmery 10x5 cm a to nepreháňam. Bola to naozaj maličká škatuľa a tričko bolo dosť pokrčené a museli ste ho vyžehliť. Neverila som, že sa dá tak stlačiť. Materiál je dosť tenký, takže to budme voliť asi na leto, keď budem v práci, kde potrebujem takéto tričká. :) 

Ja mám tieto trička rada, pretože sú originálne, vtipné a každý si ich všimne na prvý pohľad. Myslím si, že je to skvelé tričko do šatníka, ktorý je jednoduchší. Toto tričko ho krásne oživí a každý outfit bude hneď vyzerať inak. Ja ho plánujem nosiť k klasickým nohaviciam alebo k leginám, ktoré budú mať nižší pás, keďže tričko nie je zrovna najdlhšie. Tiež si dávajte pozor pri veľkostiach, radšej napíšte mail vedeniu, aby vám pomohli s výberom. Odpisujú takmer ihneď a tá rada sa hodí. Ja si vždy objednávam o číslo väčšie oblečenie, takže keď by som mala mať podľa tabuľky XL, tak si objednám XXL, lebo tieto tričká bývajú dosť malé, keďže číňania sú menšie zrastu ako my európania. Treba ešte povedať, že toto tričko je pánske a vidíte, že mne žene sedí super a aj mojej sestre. Takže bacha, ak to budete chcieť pre svojho priateľa. Tam odporúčam zobrať aj o tri veľkosti väčšie tričko. Naozaj !!! Pretože aj ruky sú dosť úzke ... 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na vaše komentáre. Keby to mám nejako zhodnotiť, tak som celkovo veľmi spokojná. Samozrejme, viem, že sa to niekomu nemusí páčiť, no verím, že sa nájde dosť ľudí, ktorí to budú milovať ! :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Tričko je naozaj dosť vtipné, ale páči sa mi :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Po tomto tričku som na e-shope pokukovala už dlhšie, ale neviem kam by som ho nosila, tak som si ho neobjednala :D

    http://victoriaparrker.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tričko je zaujímavé, no ja by som si ho asi neobliekla :)
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Musím povedať, že je to naozaj vtipný kúsok. Nejako si ho nedokážem moc predstaviť v mojom šatníku. Mám rada taký iný štýl. Každopádne, keď už potlač, čo treba toto: https://www.kilpi4you.com/sk/damsky-top-kilpi-bloka-biely.html? To je pekné.

    OdpovedaťOdstrániť