F Článok 3 v 1 - Môj rok 2015 / Predsavzatia / Tip na film - plnenie snov - Aďulik Sun

Článok 3 v 1 - Môj rok 2015 / Predsavzatia / Tip na film - plnenie snov

Ahojte :)

Dnešný článok je špeciálny, keďže dnes je posledný deň v roku 2015 ! Poviem vám úprimne, že sa teším. Konečne je koniec roku 2015. Nemôžem povedať, že to bol zlý rok, nebol to zlý rok, len mohol byť aj lepší, no kde by sme sa potom posúvali ?! Ja som s ním spokojná. V dnešnom článku trošku zrekapitulujem rok 2015, poviem vám niečo, čo vám chcem povedať už dlhšie a potom si povieme aj predsavzatia tohto blogu. Ideme pekne po rade ... Vopred sa ospravedlňujem, že tento článok bude dosť dlhý. :)


Rok 2015 začal veľmi dobre. Oslávila som svoje 19. narodeniny a začal sa zhon v škole. Na konci polroka ma vystresoval jeden profesor so známkou na vysvedčení. To bola jediná negatívna vec v tomto školskom roku. Potom nasledovalo stresovanie na maturitu. Prišla písomná časť, kde som ja osobne najviac stresovala. Nakoniec to všetko dobre dopadlo a ukázali sa iné trhliny v zmýšľaní niektorých profesorov na mojej strednej škole (gymnáziu). Nastal čas neistoty a čakania na výsledky. Tu začalo stresovanie ohľadom ústnych skúšok. Ak máte nejaké skúšky za sebou, určite mi napíšte ako ste dopadli vy. Ja som sa najviac bála angličtiny, no potom som pochopila, že to bolo zbytočne. Nakoniec som sa prejavila a niečo som povedala :) :) :) A to som bola celý rok pred tým ticho, čo sa týka angličtiny. Stáva sa ... Maturita celkom dobre dopadla, môžem povedať, že nad moje očakávania. Po troch dňoch, ktoré boli plné stresu, nepokoja a strachu, som si konečne oddýchla a mohla som si povedať, že už nepatrím pod tú školu. Nemôžem povedať, že mi tam bolo zle. Niektorých profesorov som mala naozaj rada a dávala som to najavo aj na písomkách a všeobecne na mojej príprave na danú hodinu. Angličtina to veru nebola ! Bola to napríklad občianska náuka či Dejepis - to boli moje obľúbené hodiny s tým najlepším profesorom, ktorý bol na škole. Tieto predmety a samozrejme aj profesor mi dali do života veľmi veľa a pripravili ma na VŠ. Za čo môžem iba ďakovať ... Potom začalo obdobie, ktoré som najviac milovala. Leto ... Nič nerobenie ... 3 mesiace voľna ... Cestovanie ... Pracovanie na veciach, ktoré ma bavia a chcela som ich robiť ... Ten pocit bol najlepší, ktorý som mohla zažiť ! Ja som nechcela na VŠ ani ísť, takže som úplne vypla. Neriešila som žiadne prijatie na VŠ. Jednoducho som nemala nič na starosti. Robila som iba to, čo som chcela. Boli dni, keď som iba ležala ... Chodila som so šmýkalou, kde som to mala ako brigádu a hotovo ... Cestovala som a behala som všade možne ! Napríklad som navštívila konečne Tatry, za čo som nadmieru vďačná. Bola som v tiež Košiciach, kde som bola prvýkrát. Tu som stretla jednu moju čitateľku, ktorá ma spoznala na ulici ! :) Zažila som tie najlepšie momenty. Najviac mám v hlave asi rádio Rebeca, kde som bola v rámci Tour de Slovakia. Naozaj som pobehala každé veľké mesto, ktoré som mohla ! 






Potom nastal prelom približne posledný augustový týždeň, keď som našla školu, ktorá bola neďaleko môjho bydliska. To som spravila asi najlepšiu voľbu, ktorú som mohla. Samozrejme ma zobrali - nerobila som žiadne skúšky, nemala som pohovor - poslala som iba životopis, prihlášku a zaplatila som školné. Všetko sa udialo približne za týždeň. Hovorí sa, že rýchle rozhodnutia sú tie najlepšie v živote. Ja mám za sebou pomaly prvý semester a neľutujem rozhodnutie, že som išla práve na VŠ sv. Alžbety. Našla som skutočne dobrý kolektív, ktorý je naozaj skvelý. Neskutočne mi sadli podľa povahy a našla som si tam kamarátstva, ktoré vydržia hádam dlho. Možno to je tým, že sú vyspelí a neriešia nejaké hovadiny, ktoré sú absolútne zbytočné. Mám tam ľudí, ktorí stoja pri mne v každej chvíli a som rada, že som sa dostala práve tam, kde som. Oni vedia, ktorých mám rada, takže nebudem menovať, snáď iba poviem ĎAKUJEM :) Možno v novom roku budú aj fotky s nejakými ľuďmi, tak sledujte blog :* :) :) Tu sa dostávame do obdobia, kde boli samé prednášky, skúšky ... A to sme vlastne v súčasnosti. To vám fotky dávať nebudem, stačí pozrieť pár článkov do zadu. :) Čo sa týka blogu, tak tento rok naozaj prešiel veľkým krokom. Dostala som sa na konferenciu Junior Internet, kde som súťažila práve s blogom. Naučila som sa tam množstvo vecí, ktoré využívam dodnes. Prekročili sme hneď niekoľko mojich osobných blogových cieľov ako prekročenie 50 000 pozretí na blogu. Za čo vám ďakujem ! Vážim si to a dúfam, že budete ešte pri mne aj naďalej a budem vám prinášať radosť a informácie v mojich článkoch ! 

Tu sú ešte nejaké fotky z tohto roku 2015 ! :) Po týchto fotkách sa dostaneme k ďalšej časti článku :) 






Vybrala som iba najhlavnejšie momenty, ktoré sa týkali bezprostredne mňa. Samozrejme, nezmestili sa sem všetky moje fotografie z výletov, ktoré som absolvovala. Ja som tento rok naozaj cestovala a všetko som dokumentovala. Mohli ste všetko vidieť v pravidelných článkoch, takže ani nevadí, že som to sem všetko nedala. :) To boli moje najhlavnejšie body ... 

Tu sa dostávame k druhej časti článku. Druhá časť bude nepriamo spojená aj s treťou časťou. Oficiálne mám druhú časť nazvanú, že " PREDSAVZATIA". Neviem ako vy, no ja vždy keď si nejaké dám, tak ho nikdy nesplním, takže je zbytočné si dávať nejaké veľké predsavzatia ako to, že sa budeme učiť na samé jednotky, budeme si upratovať pravidelne izbu či schudneme 10 kg. Zbytočné ! Čo tak si dať jedno neobmedzené predsavzatie a pripomínať si každý rok to, nakoľko sme to splnili ? Dať si predsavzatie, že každý jeden rok pôjdeme za svojim snom či rovno snami. Pôjdeme a každý rok budeme bližšie a bližšie k jeho splneniu. Nemusíte hneď v roku 2016 splniť celý svoj sen, stačí, že spravíte 2 -3 kroky, ktoré budú viesť k tomu splneniu sna. Spravíte to tento rok takto ? :) Ja určite áno ... Tento rok som to robila rovnako. Ja mám neskutočné šťastie, že sa ukáže práve vtedy, keď ho naozaj potrebujem ! A nikdy nesklame ... Môžem vám povedať teda sny, ktoré sa blížia, čo sa týka blogu, čo vy na to ? Prvý sen je prekonanie, resp. dosiahnutie 100 000 pozretí na blogu. Čakám to tak koncom roka 2016, no blíži sa to pomaličky a za to vám ďakujem ! :) Ďalším blížiacim sa snom je prekonanie, opäť dosiahnutie je lepšie slovo, 200 čitateľov na blogu. Opäť to čakám na konci roka 2016 :) :) :) Hádam sa tam dopracujeme ... Asi najbližším krokom v mojom blogovom živote je to, že približne od polovice Januára bude blog mať vlastnú doménu. Áno ... Konečne to nebude tá zdĺhavá doména www.aduliksun.blogspot.sk, ale bude to niečo kratšie, bez toho blogspot.sk :) Veď uvidíte ... To je najväčšia zmena. Tiež sa chystajú nejaké záležitosti ako súťaže a spolupráce s rôznymi e-shopmi, no nechcem dopredu nič prezrádzať, len tak snáď toľko, že spoluprácu som prijala len vtedy, že aj vy, moji čitatelia budete mať z toho nejakú výhodu. Takže som odmietala nejaké jednorázové veci, ktoré by som aj tak nevyužila. Chcem to tak .... Dúfam, že budete aj vy spokojní a budete sa vracať na môj blog už pravidelne. 

Tretia časť je tu ... Táto časť je aj posledná v tomto článku, takže sa nebojte, už budeme na konci. :) Tretiu časť by som chcela venovať vašim snom. Minule som pozerala film, ktorý sa volá Tajomstvo. Tento film je skvelý, čo sa týka spracovania. Jemne vám prerozprávam, čo sa tak rozprávalo a o čom to vlastne bolo. Vopred chcem povedať, že sa tam vyjadrovali kapacity ako fyzici a podobne. Takže to neboli ľudia z ulice ... Tento film bol vlastne o Zákone príťažlivosti. Ide vlastne o to, že čím viac si pripomínate veci, ktoré chcete a túžite po nich, tak tým prídu do vášho života. Treba myslieť na to, že svoji sny treba mať stále na očiach a tváriť sa, že ste ich dosiahli. POZOR ! Nesmie sa to stať rutinou. Dávajú veľkú váhu aj pocitom, že ak sme šťastní, tak šťastných ľudí priťahujeme. Prvý týždeň je to ťažké, no neskôr je to skvelé. Vlastne dosiahnete skvelý život plný radosti ! Odporúčam pozrieť film, tam je to viac vysvetlené a do detailov povedané. Nehovoria to len kapacity, no sú tam aj sveto známi ľudia - celebrity. Tento film nájdete TU. Určite pozriete ... ak ste ho videli, tak mi dajte vedieť do komentára :) 



Na záver vám chcem popriať krásny nový rok 2016 ! Dúfam, že nasledujúci rok budeme spolu tráviť čas na mojom blogu. Tiež vám prajem veľa zdravia, šťastia, lásky, no hlavne splnených snov. Prajem vám krásny rok 2016, aby ste o rok mohli a mali na Čo spomínať. Dúfam, že sa vidíme aj o pár dní na blogu ... 


ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2016 !!! 


xoxo
Aďka 

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Wow, priznám sa, že tvoj blog si navštívila sem-tam, vždy som videla že pridávaš články o kozmetike a hovorila som si že ďalšie dievča ktoré sa s týmto snaží uspieť. Je vás jak ovečky :) Nemyslím to vôbec zle, jednoducho nie som ten typ dievčaťa ktorého baví čítať články o produktoch. No niekoľko článkov dozadu som si povedala že wow, a týmto článkom si to u mňa zaklincovala. Páči sa mi, že nie si materialisticky založená, že nám odkrývaš aj veľkú časť tvojho bežného života a rodiny, že sa neobliekaš ako každá typická blogerka a nesnažíš sa byť pri nich ako ďalšia ovečka. Z tohto článku cítiť, že to, čo robíš ťa veľmi baví a napĺňa, a že to píšeš od srdiečka. Páči sa mi, ako sa tešíš z maličkostí a tvoje ciele a sny sú v podstate pre niekoho smiešne veci ( 200 čitateľov napríklad ), no pre teba znamenajú tak veľa. Veľmi to o tebe hovorí, o tvojom charaktere :) Všetky ostatné blogerky majú za ciele napríklad našetriť si na kors kabelku a podobne..Si veľmi skvelá osôbka a keď ťa bude niekto odrádzať od toho čo robíš alebo sa ťa bude snažiť potopiť vysmej sa mu do tváre, máš na viac než si myslíš. Prajem Ti len to najlepšie v roku 2016, nech sa ti splní to po čom túžiš ba aj niečo viac, veľa šťastia pri písaní a v živote, vážne si to zaslúžiš :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznám sa, že keď som začala čítať tento komentár, tak som si myslela, že je to nejaký hejt, kritika. To mi nevadilo, keďže som rada za každý komentár a som rada, že som ho dočítala dokonca ! :) Ďakujem ti veľmi pekne za každé jedno slovo. Keď som si zakladala blog, tak som si povedala, že nebudem kopírovať iné baby a budem písať všetko, čo ma baví. Áno, je tu dosť kozmetiky, pretože ma baví a rada skúšam nové veci. Ale mám rada aj motivačné veci, ktoré sú napríklad v rubrike úvahy. Určite si pozri, ak ťa teda nebaví tá kozmetika. Snažím sa blog písať o tom, čo ma baví a čo zažívam. Chcela som hneď na začiatku byť originálna a aj v živote som taká, že nechcem zapadnúť v dave.
      Som rada, že to niekto ocenil a snáď sa budeme vidieť na mojom blogu aj častejšie :) Aj tebe prajem veľa úspechov v živote a nech sa ti splnia sny :) Ešte raz ďakujem ...

      Odstrániť
  2. Tiež dúfam, že bude rok 2016 lepší, tento bol strašne smutný, najmä kvôli tomu, že mi zomrela moja najlepšia kamarátka:(
    A prajem ti krásneho Silvestra a šťastný nový rok:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to mi je ľúto :/ Ale uvidíš, že tento rok 2016 bude oveľa lepší ! :)

      Odstrániť
  3. Pekný článok :) rok 2015 si si musela užiť naplno
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť