F Ako skladujem kozmetiku ? - Aďulik Sun

Ako skladujem kozmetiku ?

Ahojte :)

Dnešný článok je vyšitý presne na mieru. Som rada, že vychádza práve dnes ! To bol zámer ! Dnes je štedrý deň a ja som sa rozhodla vám takto dať nejaký darček. Chodili mi otázky do správ ale aj na ask.fm, že kedy vydám ako skladujem kozmetiku. Ja som to veľmi nechcela robiť, no časom som si povedala, že si to nechám na nejaký významný deň a vyjde to ako špecial. Dnes je ten deň, kedy som sa rozhodla vydať tento dlho sľúbený článok. Viem, že Vianoce sú časom pokoja a splnených snov. Tak ja vám takto chcem poďakovať za to všetko, čo pre mňa robíte. Dosiahli sme neuveriteľné čísla, ktoré doteraz nechápem. Tento rok ste mi mne stáli či chcene, či nechcene. Ď.A.K.U.J.EM. :) To by bolo aj dosť na úvod, čo poviete ? Ideme rovno na článok ... 




 Tak v tomto skladujem všetku kozmetiku, ktorú mám doma ! Toto je moja menší sklad. Chcem na začiatok ešte povedať, že ja tej kozmetiky nemám nejako veľmi veľa ako ostatné blogerky - blog mám necelé dva roky, takže sa to u mňa ešte nenakopilo, keďže veci dávam aj iným príslušníkom mojej rodiny. Myslím si, že mám akurát tej kozmetiky a nie je to ani veľa, no ani málo ... Koľko máte kozmetiky vy ? Máte jej viac ako ja alebo menej ? :) Napíšte do komentára ! 


Táto časť sa venuje kozmetike, ktorá patrí do kúpeľa a sprchovania - šampóny a sprchové gély. Môžete tu vidieť môj obľúbený Šampón od značky Syoss, ktorý používam nejaký ten piatok a som s ním naozaj spokojná ... 


V tomto strednom bode sa nachádzajú moje štetce, ktorých nemám vôbec veľmi veľa. Stačia mi, pretože ja si tiene veľmi nemaľujem, takže mám malú spotrebu Chýba tu môj obľúbený z rovnakej sady na uder, ktorý mám v kúpeľni. Tiež tu mám make up od Yves Rocher, paletku od Make up revoluion Iconic 2 a masku Karin Hezorg. Na všetky tieto produkty ste mohli vidieť aj recenziu na mojom blogu. To by som nemala ja, keby tu nemám nejaké riasenky. Zelená riasenka je Wake me up od značky Rimmel a od rovnakej značky je aj tá čiarka Extra Lash. 
Pohár "home sweet home" je z obchodu s názvom Pepco a ružová dekoračná guľa je z Kik. 


Bok tejto poličky patrí veciam do súťaží práve pre vás. Toto som fotila, keď prebieha giveaway, ktorá končila už v Novembri :) Škatuľa je z Kik ! 



Druhá polička začína škatuľou pre púdrové produkty- púdre a nechýba ani jeden bronzer. Kto ma sleduje už dlhšie, tak vie, že moja TOPKA bol vždy púder od Rimmelu. Pred nedávnom som zmenila tento názor a skončilo to práve pri tomto produkte. Jediné, čo mi vadí je to zrkadielko vnútri, no to je už subjektívne. Určite ak ste zvedaví, tak sa pozrite na môj blog do sekcie "Recenzie" a tam nájdete určite recenziu práve na tento produkt ! 



Škatuľa je opäť z Kik. Tu ukladám svoje všetky laky. Áno, to sú všetky moje laky. Nie je ich vôbec veľa, no som s n počtom spokojná. Ak mi nejaká farba chýba, tak si ju kúpim, no zatiaľ sa mi to nestáva často. Zdá sa mi zbytočne, keď niekto má doma 80  lakov a využíva z toho ani nie 5 lakov. Takto viem, že ich využijem a používam ich každý rok a nevyschnú len - tak bez použitia. Môj obľúbený je červený od Miss sporty alebo od Dermacolu. 


Toto je moja Skin care, ktorú som používala posledná obdobie. Áno, som zaťažená na značky a som rada, keď mám všetko od jednej značky. Pohár na vatové tampóny som si spravila z vypálenej sviečky, ktorá bola z Kik. Moju Skin care ste mohli vidieť asi v Novembri. 



A sme opäť v rohu. V tomto rohu môžete vidieť moje "voňavé" záležitosti. Telový sprej od Victoria´s Secret či od Avonu voňavku a guličkový dezodorant. Vo fotke hneď pod tým vám ukazujem voňavku od Avonu, ktorá mi naozaj vonia a som rada, že som ju vyhrala na jednom blogu ! Má krásnu ľahkú vôňu, no nič extrémne. :) 


 Tu môžete vidieť moje "papierové" záležitosti. Na ľavom boku sú papierové vreckovky a smerom na stred sú moje obľúbené ružové vlhké vreckovky od značky Valentína. Vpredu sú vlhké utierky od neviem akej značky, no kúpila som ich v drogérii Teta. Krásne voňajú ! Vatové tampóny - to nemusím ani vysvetľovať. Tie sa míňajú ako blesk ! Takže tri balenia sú akurát. Voňavka, ktorú mám rada - Addidas. Nie voňavka, skôr sprej, no som s ním spokojná a potom mám rada ešte Rexonu ! :) 



Na hornej fotke môžete vidieť odlakovač, ktorý milujem a kupujem ho už stále dookola. Kupujem ho v drogérii Teta. Potom tam mám nejaké vzorky, ktoré dostávam k nákupom na nejakých e-shopoch. Na druhej fotke môžete vidieť môj kokosový olej a moje obľúbené hodinky. 


Toto je posledná časť môjho "kútika". Tu sa nachádza aj zrkadlo, ktoré sme mali doma a neviem vôbec z kade je :) Na boku sa nachádzajú sponky, ktorých nikdy nie je dosť a večne sa strácajú.  Tiež sa tu nachádzajú moje rúže, ktorých opäť nie je vôbec veľa. Mám tu aj svoje balzamy, ktoré preferujem viac ako rúže ! Najobľúbenejšia aj tak vždy bude vazelína ! :) Tiež tu môžete vidieť moje tiene na oči a jednu samotnú lícenku, ktorá bude asi navždy sama, pretože mi vôbec tieto "vymoženosti" nesedia. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a užívate si Vianoce naplno ! ŠŤASTNÉ A VESELÉ VIANOCE :) Nezabudnite mi napísať do komentára koľko kozmetiky máte vy - viac alebo menej ? :) Teším sa na vaše komentáre ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

18 Comments:

  1. Ja mám časť kozmetiky v komode a ostatné v kúpelni:)
    Ja mám teraz kozmetiky až až a najmä sprcháčov!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja keď som to mala v komode, tak som nevedela, kde čo je :D Vždy keď som niečo potrebovala, nevedela som to nájsť :D Ale tak zatiaľ nie je toho veľa, takže to môže byť aj na poličke :D
      Tak to aj ja začínam ... sprcháče sa rýchlo zberajú :)

      Odstrániť
  2. To trio od Mixa vypadá moc pěkně, krásné Vánoce :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš to hezky uskladněné :) já mám na kosmetiku toaletku , už mám skoro plný šuplík :D Taky se chystám udělat jak skladuji kosmetiku :) tobě taky krásné Vánoce! <3
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já kosmetiku měla v komodě, ale teď jsem se nastěhovala do vlastního a mám to v různých dárkových taštičkách a toaletních taškách. :) Jako vánoční dárek ti dávám odběr. :)
    Dendy - lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mám teda toho o dosť viac, ale je pravda že za tie roky sa mi to podarilo nazbierat. Ja mám aj dosť lakov určite aspoň 80 ale využívam teda naozaj všetky :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja mám blog iba rok a pol, čo kupujem kozmetiku viac :) A dosť stíham míňať :) O rok toho bude určite viac :)
      Tak to som prekvapená tým počtom :O To ako stíhaš používať ? :OOO

      Odstrániť
    2. Stíham jeden lak použijem dvakrát do roka cca a lakujem si aj nechty na nohách tak je väčšia spotreba :).

      Odstrániť
    3. Jaaaj .. no ja si na nohách nelakujem - iba v lete si dám lak na nohy :)

      Odstrániť
  6. Máš to hezky porovnnané. Závidím to místo na skladování, já to mám všechno jinde. Dělím se o pokoj se sestrou a máme malinký pokoj, takže to nemám kam dát, šminky jsou v šufleti a zbytek ve skříni... :(

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tak to chapem ... Tiež som mala izbu so sestrou :)

      Odstrániť