F Som na dne ! # 3 - Aďulik Sun

Som na dne ! # 3

Ahojte :)

Dnešný článok bude snáď po milióne rokov článok, ktorý ja nedokážem urýchliť. Ja neviem ako to robia ostatné blogerky, že míňajú tak veľmi rýchlo. Kým ja niečo miniem, prejde aj mesiac a pár dní :) Míňam naozaj veľmi pomaly a vždy prežívam obrovskú radosť, keď sa dostanem na dne nádoby ! Vždy si poviem : " Joo ďalšia vec je v škatuli " :) Naozaj som rada ! Dosť kecov ! A ideme rovno na produkty, ktoré sa stali obeťou ! 


Tak tu sú všetky veci, ktoré som stihla minúť ... 




Ideme pekne po rade, čo poviete ? Krém od značky Mixa. Ten ste mohli vidieť u mňa v recenzii. Bola som s ním spokojná a bola skvelý ! Môžem odporučiť ! Šampón od značky Ziaja bol skvelý ! Tento zelený je na lupiny. Majú aj iné varianty ... Ja som bola s ním spokojná, no moje obľúbené Šampóny sú od značky Syoss. Ziaja neprekonala Syoss a tak sa vraciam opäť k mojej modrej láske Syoss na lupiny ! Ďalšou láskou je čaj od Marks & Spencer - BIO zelený čaj. Priviedla ma k tomu Teri Blitzen, no neoľutovala som ! Je skvelý a budem mu verná veľmi dlho ... Pena na holenie od značky Balea - ja mám radšej vždy peny pre chlapov. Príde mi, že sú kvalitnejšie a lepšie. Od Elseve som minula sprej na vlasy, ktorý mal dodať objem ! Naozaj to robil a mohli ste už dávnejšie vidieť aj recenziu ! Vatové tampón jedine od značky TIPS ... Iné ani nepoužívam ... Vlhké utierky od Valentine sú skvelé. Používam ich aj na odlíčenie a to dokážu krásne. Tiež sú dobre a skutočne vlhké - niektorí ľudia hovoria, že sú až moc vlhké. Pre mňa sú tak akurát ... 


Dnes to bol naozaj krátky článok a to preto, že ste mohli vidieť tieto veci v recenziách ! Dúfam, že sa článok páčil a teším sa na ďalší článok. Do komentára mi môžete napísať aké VY spotrebujete produkty najčastejšie ako prvé ? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

15 Comments:

  1. Za ten krém ťa fakt obdivujem :D Ja ich mám doma niekoľko a nie a nie ich minúť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky vůbec nechápu, že někdo může dělat každý měsíc video nebo článek Spotřebováno, mně to trvá minimálně tak 3 měsíce :D :/ jinak bezva článek :)
    One blondie life

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všichni si teď hrozně chválí čaje od MS, už je musím taky zkusit! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zrovna včera jsem zveřejnovala článek se spotřebovanými produkty. Já pařím mezi ty, které toho za měsíc spotřebují nespočet věcí. A za to nechápu ty, kteří třeba za půl roku spotřebují jeden sprchový gel. :) Z věcí nemám zkušenost s ničím.

    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja neminiem iba jeden sprchový gél. U mňa je to asi tým, že tých vecí mám strašne veľa a míňam z každého niečo :) Ale tak ďalšie spotrebované budú väčšie, lebo míňam kvôli koncu roku :D Ale fakt nechápem tých, ktorí mínu 50 krémov a 20 šampónov a ešte nejaké veci :)

      Odstrániť
  5. Zase spousta věcí, které ještě neznám a chci poznat :-D
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. túto penu na holene používaaj môj drahý, a to už vyskúšal rôzne ine značk, s touto je velmi spokojný, no mala by som vyskúšať aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť