F Selfie tyč - Aďulik Sun

Selfie tyč

Ahojte :)

Dnešný článok bude po dlhej dobe z e-shopu postovnezdarma.cz. Dlho som sa nevenovala tomuto e-shopu. Už je nejaký ten týždeň, kedy mi prišla selfie tyč, ktorú som si objednala, pretože ma zaujala tá cena. Na tomto konkrétnom e-shope stojí 8, 51 eur, čo m prišlo ako vhodná cena. Ja nenakupujem na stránkach, ktoré to možno majú aj lacnejšie, pretože to neviem :/ Ale to nevadí ... Ja som si to kúpila, keď bola v zľave - aspoň sa mi zdá. 

Tu sú nejaké fotky, ktoré som s ňou spravila. 








Ja mám tyč, ktorá je modrej farby. Na stránke je výber celkovo z rôznych farieb - čierna, modrá, biela, ružová či zelená. Dá sa zložiť do dĺžky 21 cm, čo sa zmení do kabelky. Najväčšia dĺžka je 106 cm, čo ej dosť dlhé a keď to máte takto na plné, tak zoberiete do záberu naozaj veľké množstvo priestoru. Ja som tie fotky robila so zlomeným foťákom, aby som nebrala okolie, kde bývam a cudzie domy. Balenie obsahuje tyč, držiak na mobil a popruh na zápästie. Mne ten popruh na zápästie neprišiel, čo je smutné, keďže som na to čakala mesiac, no prežijem bez neho a nejako to nahradím s niečim svojim - čo iné mi zostáva, no nie ? Viac informácii je pod produktom, kde sú aj napísané softvéry, ktoré podporujú tento systém. 

Ja som s touto tyčou spokojná. Nachádza sa tam to tlačítko, ktoré slúži na fotenie. Manipulácia je stredná, keďže som si musela zvyknúť na to, že s jednou rukou držím ťažký veľký mobil asi meter od seba. Držiak na mobil je nastaviteľný a dokáže sa prispôsobiť každému jednému mobilu. Ja som sa bála, že sa mi tma nezmestí, no nakoniec to dobre dopadlo a sestrin mobil sa tam úplne bez problémov zmestil. Sú tam aj ochranné gumy, ktoré zabránia poškodeniu na mobile. Je dôležité povedať, že táto tyč je na Smartfóny, ktoré sú k tomu prispôsobené. Na môj mobil mi to vôbec nešlo, čo som čakala. 

Ja som videla túto selfie tyč u množstva ľudí a vždy som im závidela, že majú super fotky, kde je vidieť aj niečo iné ako vaša tvár. Niekedy sa stáva, že vás nemá kto odfotiť a cudziemu človeku nechcete dať mobil do rúk, aby sa s ním rozbehol niekde cez lúčky preč ... Takže si myslím, že je to vhodná pomôcka a nie je to nejaká vec, ktorá by bola iba pre srandu. Naozaj to má praktické využitie ... :) 

Ja hodnotím 10 bodov z 10 bodov ! :) Určite mi napíšte či máte aj vy doma nejakú selfie tyč a či ste s ňou spokojní ! Ja teda áno a budem asi ešte veľmi dlho, ak mi vydrží. Ja si myslím, že vydrží ešte dlho. Nevyzerá nejako zle s lacnou kvalitou. Naozaj pôsobí kvalitne na tie prvé dojmy ! Nie je vôbec ťažká, práve naopak ! Je veľmi  ľahká a dobre sa prenáša ! Teším sa na vaše komentáre ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

19 Comments:

  1. Selfie tyč nemám a ani jsem o ní nijak neuvažovala, ale udělala jsi si s ní hezké fotky :)

    Nikys beauty blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super vychytávka , já jsem ji dřív chtěla ale teď už mě nějak přešla :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekne fotky. Selfie tyc nemam, radcej si niekomu poviem, ze chcem vyfotit. Aj ked tym pekne otravujem :-) Asi skor by som ju vyuzila na tocenie.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) ... Tak ja som strachoput a bojím sa, že mi mobil alebo foŤák ukradnú - keď ja cestujem väčšinou sama ..

      Odstrániť
  4. Selfie tyč nemám, ale může být super. Taková skvěla pomůcka pro selfie fotečky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky jsem si před měsícem jednu pořídila, ale spíš na fotky z dovolené, abychom se s přítelem mohly vyfotiti třeba u vodopádů :-D
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. POkiaľ ju niekto nepoužíva fakt, že často alebo ju priam nepotrebuje, tak je to podľa mňa zbytočná vec, ktorá ale robí pekné fotky :D
    Vii z http://with-love-vii.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak ak fotíš s mobilom, tak to pre teba asi nie je moc vhodné :) :/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja práve pripravujem tiež na ňu recenziu :D Už ju mám doma cez mesiac a ešte som sa k tomu nedostala hh... ja som si ale vzala zelenú :)

    S pozdravom Nikkie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá je tiež pekná. Určite potom napíš link - rada si prečítam :)

      Odstrániť