F Poleno z dreva - Aďulik Sun

Poleno z dreva

Ahojte :)

Dnešný článok bude o veciach z e-shopu postovnezdarma.cz. Pred cca mesiacom som si objednala práve z tejto stránky jeden vankúš. Viete, že pri tomto e-shope je dosť ťažké objednávať hlavne oblečenie. Každopádne, ja som bola veľmi spokojná s nákupom a musím povedať, že sa moja objednávka podarila na 100 %. Kvalita a aj ceny produktov boli naozaj priaznivé a naozaj dobré ! O tom viac v článku ... 





Začala by som vankúšom ... Tento konkrétny vankúš nájdete - TU. Musím povedať, že na obrázku to naozaj vyzeralo inak ako v skutočnosti. Je pravda, že v skutočnosti to stále vyzerá ako poleno z dreva. Mne sa veľmi páči, že aj boky vankúšu sú spravené ako drevo a dokonca je tam načrtnutá puklina. To ma naozaj dostalo ! Pamätáte si, že som písala článok o smajikovy z tohto e-shopu ? Tak je to rovnaký materiál. Je to mäkké, hebké a naozaj veľmi príjemné na dotyk. Je to klasická tyč, ktorá je vhodná pod krk a najlepšia je na cesty. Táto tyč je mäkká a naozaj mäkká ! Nemyslím si, že sa rýchlo vyleží a podobne. 

Teraz si povieme niečo teoretické, čo poviete ? Materiál je flanel s elastickou výplňou. Musím sa priznať, že podľa mňa je tej výplne málo :/ Čo nie je moc pozitívne. Nehovorím, že je ten vankúš prázdny - to nie ! Ale mohol by byť trošku viac plnší a o to by to bolo viac kvalitnejší produkt. Čo sa týka farby na vankúši, tak sa to líši od obrázka. Boky sú naozaj oranžové a detail dreva je viac "odfláknutý" ako na obrázku. Myslím si, že na obrázku je to pripravené s PC, pretože reálne to vyzerá ako drevo, no nie tak prepracované. Dĺžka vankúša je 43 cm, čo je pravda ! Priemer vankúša je 14 cm, čo je tiež pravda -  aspoň na mojom vankúši :) Mne prišiel vankúš veľmi dobre zabalený v tvare guľa :) Čo bolo vtipné ! Naozaj to bola guľa ako lopta ! Musím sa priznať, že keď som to vybaľovala, tak som sa bála, čo mi to prišlo. Videla som iba ten motív dreva, čo nevyzeralo veľmi dobre a myslela som si, že mi ho poslali bez obalu - obliečky. Potom som pochopila, že to nebude zlé a nakoniec to bolo naozaj dobré ! Ja som bola s nákupom spokojná. Tento vankúš je trošku drahší - stojí 12, 81 eur, čo nie je hoci veľa, no ani najmenej peňazí. Ja ho môžem iba odporučiť ! 

Ja som tento vankúš kúpila mamine na Vianoce a myslím si, že to bude skvelý darček. Podľa mňa sa bude hodiť aj pre ľudí, ktorí majú chatu a môžu to použiť ako obyčajný doplnok do bytu, chaty či domu. Je to taký univerzálny darček, s ktorým nič nepokazíte a obdarovaní budú s tým spokojní ! Naozaj si to myslím ... Keby niečo podobné dostanem ja, tak som určite rada. Na svete je veľa ľudí, ktorí si potrpia na detaily a radi si dorábajú dom s doplnkami, aby tam mali správnu atmosféru. Tak určite sa to bude všetkým páčiť ... Za mňa určite áno ! :) Po Vianociach vám dám vedieť či sa to mojej mamine páčilo, no podľa mňa sa jej to bude páčiť ! Inak tentokrát mi balík prišiel expresne rýchlo ! Bolo to u mňa približne do dvoch týždňov, za čo e-shop chválim ! Poštovné máte zdarma, takže nevidím žiadny problém. Máte radi takéto doplnky do bytu ? Určite mi nechajte komentár. :)


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Teším sa na vaše komentáre ! Objednávate na tomto e-shope alebo nie ? Aké máte skúsenosti vy ? :) Ja ich mám celkom dobré :) Balíky vždy prišli. Veci v nich boli kvalitné a nikdy sa im nič nestalo. Všetko mi prišlo maximálne do mesiaca, čo nie je dobré, lebo niekedy aj zabudnem, čo som si objednávala. Musím povedať, že niekedy sa stal presný opak a mala som tovar doma do dvoch týždňov. Čo je naozaj rekord a stane sa to málokedy ... Ceny sú podľa mňa kvalitné a naozaj dobre a výhodné ! Možno existuje aj obchod, kde to máte lacnejšie, no osobne si myslím, že z pohodlia domova je to lepšie, rýchlejšie a pohodlnejšie. Každému ide o pohodlie, neklame si ! Tak ako to máte vy ? :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Ja som si naskôr naozaj myslela, že načo ti je drevo a potom čítam, že to je vankúš:D..naozaj veľmi originálny darček!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hahah :) Som rada, že som ozrejmila ... zatiaľ nemám za potreby kupovať drevo :D :D :D Ale chápem ...

      Odstrániť
  2. Tak ten vypadá fakt dobře! :) Všimla jsem si, že poslední dobou frčí tyhle detailní polštáře, trička, kabelky,.. Pro milovníky přírody určitě skvělý doplněk. :)
    Moc hezký článek! :) http://knihomolka01.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dobrý nápad na záhradnú lavičku ;)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť