F Elegantný náhrdelník - Aďulik Sun

Elegantný náhrdelník

Ahojte :)

Dnešný článok je pokračovanie z nákupu z postovnezdarma.cz .... Viete, že ja tu nakupujem dosť často, tak som neodolala, keď som našla tento produkt. Ako som bola spokojná ? Viac v článku ... Na konci článku je koniec, ktorý ste mohli vidieť aj v minulom článku, pretože ma zaujíma či objednávate na tomto e-shope a podobne. Robím si prieskum ... 




Ako ďalší tu máme elegantný náhrdelník, ktorý nájdete TU. Cena je veľmi priaznivá podľa mňa. Stojí iba 6 euro, čo nie je vôbec veľa. Osobne si myslím, že na e-shopoch sa najviac oplatí kupovať náhrdelníky, náramky a celkovo bižutéria sama o sebe. Väčšinou sú kvalitné a za dobrú cenu ! Na stránke nájdete niekoľko druhov a farieb - dokonca aj modrú ! Dĺžka náhrdelníku je 40 cm  :) 

Myslím si, že tento náhrdelník sa hodí aj k elegantným šatám, no viem si ho predstaviť aj k nejakým džinsom a košeli. Ja mám doma podobný s perlami, no tento sa mi páči viac ! Najviac sa mi páči detail kameňov, ktoré vyzerajú ako drahokamy. Musím povedať, že tie zlaté guľky sú na priesvitnej šnúrke a nemyslím si, že to vydrží veľmi dlho pri stálom používaní ! Každopádne, som v tom pocite, že to bola veľmi dobrá kúpa. 

Máte radi tieto mohutné náhrdelníky alebo ste zástancovia malých a jednoduchých doplnkov ? Napíšte mi do komentára ! Teším sa na vaše odpovede ... Ja ich milujem ! Naozaj sa mi páčia viac ako nejaké jednoduchšie doplnky. Myslím si, že krásne oživia jednoliaty outfit, ktorý potrebuje oživiť. Viem si to predstaviť napríklad pri outfite z jednej farby. Biela košeľa, biele nohavice s nejakými lodičkami. K tomu by som si dala tento náhrdelník a myslím si, že by to vyzeralo dobre. Tiež si to viem predstaviť pri čiernom outfite, kde vyniknú biele detaily na náhrdelníku. Samozrejme si to viem predstaviť aj pri outfite z viac farieb. Osobne si myslím, že tieto mohutné náhrdelníky sa hodia viac k jednoduchým outfitom, ktoré nemajú žiadny žiarivý prvok ! 

Ja mám doma niekoľko podobných náhrdelníkov .. Poznáte to ... Týchto náhrdelníkov nikdy nie je dosť ! Je to moja mierna úchylka, no nemám ich veľa ! Mám ich maximálne šesť, čo nie je vôbec veľa :) Akú máte úchylku vy ? Napíšte mi čo zbierate vy ... 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Teším sa na vaše komentáre ! Objednávate na tomto e-shope alebo nie ? Aké máte skúsenosti vy ? :) Ja ich mám celkom dobré :) Balíky vždy prišli. Veci v nich boli kvalitné a nikdy sa im nič nestalo. Všetko mi prišlo maximálne do mesiaca, čo nie je dobré, lebo niekedy aj zabudnem, čo som si objednávala. Musím povedať, že niekedy sa stal presný opak a mala som tovar doma do dvoch týždňov. Čo je naozaj rekord a stane sa to málokedy ... Ceny sú podľa mňa kvalitné a naozaj dobre a výhodné ! Možno existuje aj obchod, kde to máte lacnejšie, no osobne si myslím, že z pohodlia domova je to lepšie, rýchlejšie a pohodlnejšie. Každému ide o pohodlie, neklame si ! Tak ako to máte vy ? :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Ja mám presne tento istý!!!! :D ja som si ho ale kúpila na ebay a bol za 2 eurá a myslím že je dosť kvalitný :D :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tam neobjednávam, pretože mi to prišlo vždy zlé :/

      Odstrániť
  2. Ten je nádherný :) bohužel já žádný takový nemám :D
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten musí na dekoltu vypadat nádherně !

    OdpovedaťOdstrániť