F RECENZIA : WELEDA - ARNIKA ( sprchový gél ) - Aďulik Sun

RECENZIA : WELEDA - ARNIKA ( sprchový gél )

Ahojte :)

Dnešný článok je recenzia na produkt, ktorý som dostala od notino.sk na recenziu - priamo na spoluprácu. Dostala som arnikový sprchový gél od značky Weleda. Tento gél je v hodnote 8, 20 eur, pričom je dostupný aj priamo na stránkach tohto e-shopu. Keď mi prišiel mail, že by som mohla dostať niečo od nich, tak som sa potešila. Kto by sa nepotešil ? Potešila som sa z toho dôvodu, že je to značka, ktorú som chcela dlho vyskúšať, no nechcela som riskovať, lebo na internete sú naozaj rôzne recenzie. Potešilo ma to, že nemusím míňať peniaze na niečo, čo nepoznám a ak mi to nesadne, tak ma to nebude mrzieť. Tiež som chcela aj vám priblížiť túto značku. To by bolo dosť úvodu a ideme rovno na recenziu. Čo poviete ?



Najskôr vám poviem niečo o zložení a účele tohto sprchového gélu. Tento sprchový gél obsahuje v sebe hneď tri bylinky a to arniku, levandulu a rozmarín. Celý produkt je BIO - takže je prírodný, čo nám dokazuje aj certifikát produktu, ktorý nesie s názvom NATRUE. Bylinky sú tam pre upokojenie, hydratáciu a majú dodať energiu. Tento sprchový gél je určený na použitie hlavne po športovaní. Tiež je bez umelej vône a iných chemických látok. Myslím si, že práve to sa podpísalo nad tou vôňou. Vôňa je naozaj silná a miestami až nepríjemná, keď si nanesiete toho produktu veľa. Je tam naozaj cítiť to, že sú tma iba tie bylinky a neobsahuje to nič chemické, čo by zmenilo tú vôňu. Konzistencia je stredná - skôr riedka. Gél je priesvitný. Balenie je z mäkkého materiálu a dobre sa vytláča produkt von.

Toto balenie je veľké 200 ml, čo je normálne u sprchových gélov. Môj názor je veľmi rozpačitý. Neviem či som pozitívne naladená alebo negatívne. Ja som to použila dvakrát s tým, že som mala pravdepodobne nejakú reakciu na tento produkt. Keď som si to naniesla na ruku ( vždy to tak robím, že si to dám iba na ruku, keby náhodou nastala nejaká reakcia, ktorá by bola pre mňa nepríjemná - keď skúšam niečo nové), tak som to začala masírovať a vytvorila sa naozaj dobrá pena - v podstate v momente. Po chvíľke ma začala štípať ruka. Hneď som si to zmyla a moja ruka bola celá červená a podráždená - bolela ma pokožka na dotyk. Prestalo to hneď, keď som vyliezla z vane a poriadne som to utrela. Nie som žiadny odborník a neviem vám povedať, že čo to bolo - či to bola alergická reakcia alebo niečo iné. Každopádne, to bolo poslednýkrát čo som to mala na ruke. Potom som to dala mame a ocinovi vyskúšať. Môj ocino športuje, takže je to v podstate gél pre neho. Ten bol spokojný, že mu to upokojilo svaly. Tiež mal červenú pokožku, no nebolelo ho to. Funguje to pravdepodobne na princípe ako hrejivé gély pre bežcov. Mamina tento gél naliala do vane a tak sa jej vytvorila veľká pena. Moja mama má koleno operované, takže jej to dobre spravilo, keď sa dostal gél práve na toto koleno. Tiež spomínala, že ju to hrialo. Oni boli s týmto produktom naozaj spokojní ...

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ten ďalší, ktorý vyjde hneď zajtra. Do komentára mi napíšte či máte nejakú skúsenosť s takýmito sprchovými gélami. Teším sa na vaše komentáre ...

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

12 Comments:

  1. Já bych od Weledy chtěla vyzkoušet krémy na ruce :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež chcem od tejto značky vyskúšať nejaké produkty, kedže obsahuje aj levanduľu bol by pre mňa super:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno :) A existuje niekoľko druhov ... treba iba hľadať :)

      Odstrániť
  3. Chcela by som tiež niečo od tejto značky vyskúšať..:) pekná recenzia:)
    www.sabissworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já od Parfums dostala na recenzi taky něco od weledy, přesněji sprchový krém :)

    Mary Kay Sheer Dimensions Powder & Kabuki Brush

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mám zatiaľ s Weledou veľmi dobré skúsenosti :) čítala som tiež rôzne recenzie, hlavne čo sa týka vône, ale ja som sa zatiaľ nestretla so žiadnou, čo by mi nevyhovovala. Možno je to tým, že to nie je to, na čo sú ľudia zvyknutí, keďže produkty majú kompletne prírodné zloženie. Mne však vône prišli jemné a neagresívne, ale každému samozrejme vyhovuje niečo iné :). Mám v pláne vyskúšať niečo od Weledy s arnikou nakoľko dosť športujem, tak som zvedavá, aké to bude, po tejto recenzii ešte dvojnásobne. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite potom dajte vedieť ako ste boli spokojná :)
      Ale súhlasím s vašim komentárom :) Môže to byť tým, že ľudia (aj ja) nie sú naučení na prírodné vône. :)

      Odstrániť