F HAUL : Značky Mixa a Dermacol - Aďulik Sun

HAUL : Značky Mixa a Dermacol

Ahojte :)

Dnes tu máme poslednú časť môjho posledného nákupu na stránke www.notino.sk. Dnes bude iba krátky úvod, kde vám chcem poďakovať za ohlasy k článkom, ktoré vyšli doteraz. Dnes vám teda ukážem v článku posledné veci, ktoré som si zakúpila na spomínanej stránke. Potrebovala som doplniť nejaké záležitosti v mojej zbierke a tak som sa trošku "rozšúpla" a skončilo to takto. Verím, že to využijem a všetko miniem. Každopádne ... dosť k úvodu a ideme rovno na článok :)


Dnes tu máme teda starostlivosť o pleť - odlíčenie a čistenie pleti. Ja som sa sústredila na dne značky, u ktorých som počula najviac chvály. Sú to značky Mixa a Dermacol. Začnem opäť z ľavej strany. Ako prvý produkt tu máme od značky Mixa - čistiacu micelárnu vodu pre oči a tvár. Je to 200 ml a má teda nie fľaškový aplikátor ( viď obrázok) - má pumpičku. Vonia trošku chemicky, no stále je to príjemné a nijako to nedráždi. K týmto produktom som sa ešte nedostala, tak vám neviem veľa k nim povedať. Každopádne, na túto micelárnu vodu som pocula chvály a videla som ich v skin care u rôznych youtuberiek a blogeriek. Sama som zvedavá a plánujem článok na značku Mixa, tak tam budete môcť čítať viac ... 

Ďalší produkt je odličovač očí od značky Dermacol. Tento odličovač má odličiť aj vodeodolný make up. Čo je u mňa problém. Aspoň doteraz bol ... Nijaký môj odličovač ma nezbavil vodeodolného make up-u. Som veľmi zvedavá či to tento dokáže. Čítala som naň pozitívne ohlasy, no našli sa aj negatívne, kde hovorili, že to dlho trvá a riasenku to odlíči na viacero použití. Tak som sama zvedavá. Plánujem aj článok na značku Dermacol, tak určite sa o ňom dozviete viac tam, keď ho poriadne vyskúšam. 

Ako ďalší produkt som si vybrala čistiacu micelárnu vodu od značky Dermacol. Chcem ju porovnať neskôr s micelárnou vodou od značky Mixa. Čítala som náhodne niekoľko recenzii. Viem, že tento produkt posielala značky Dermacol niektorým blogerkám zdarma a tak chcem skúsiť či neklamali o kvalite tohto produktu. Oni ju chválili, no ja vám poviem svoj postoj neskôr ... Som zvedavá, pretože ja som mala jednu od značky Garnier a s tou som bola vždy spokojná. Neskôr som vyskúšala Biodermu, kde som bola nadšená a tak som zvedavá či má ohúri aj táto alebo naopak ma sklame. Všetky ste mohli vidieť v článkoch a všetky tiež nájdete na tejto stránke ( www.parfums.sk). 

Ako posledný produkt tu máme odlíčovač očí od značky Mixa.  O tomto produkte som vedela, že existuje, no nečítala som žiadne články a nepozerala som ani videá. Nikde som tento produkt nevidela a tak mi napadlo, že by som to mohla skúsiť aj ja a napíšem vám svoj názor. Žiaľ, ešte som sa k nemu nedostala a neskúšala som ho, no určite sa o ňom zmienim v recenzii na značku Mixa. 

Ako sa staráte o svoju pleť vy ? Používate micelárne vody alebo iba klasické odličovače na tvár a oči ? Ja používam aj odličovač aj micelárnu vodu a niekedy používam aj peeling či tonikum. Záleží od nálady. Ja som zástanca toho, že o pleť sa má starať a nestačí ju iba odlíčiť. Mali by sme jej dopriať oddych a hydratáciu na úrovni. Nech má nejaký komfort, no nie ? :) Chceli by ste nejaký článok ako je napríklad Skin care a podobne ? Napíšte mi to v komentári. 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude už recenzia ! :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

10 Comments: