F Zamilovaný vankúš a najdokonalejšia vec v jednom - Aďulik Sun

Zamilovaný vankúš a najdokonalejšia vec v jednom

Ahojte :)

Dnešný článok je konečne zo stránky postovnezdarma.cz. Určite si teraz poviete niečo tohto typu : " Prečo sa tak teší na článok, keď je to normálny a bežný e-shop ? " Úprimne som si nemyslela, že sa niekedy takto budem tešiť. Prečo sa teda teším ? Prišla mi snáď tá najdokonalejšia vec v mojom živote, ktorú som stretla. Ale ideme na to pekne po poriadku ... 



Len tak som brázdila internet a otvorila sa mi záložka, kde som mala tento e-shop. Viete, že som s ním už spolupracovala. Takže som ho mala v spomínanej záložke. Keď sa mi otvoril tento odkaz, tak som si už pozrela, čo majú nové a v čom sa zlepšili. Vďaka Bohu, narazila som na práve tento odkaz. Nájdete tu vankúš v tvare emotikonu. Ja som bola z toho hneď nadšená a hneď bol v košíku. Viem, že cena je vyššia a je pomerne dosť vysoká, no takéto "štýlové" vankúše sa pohybujú vo vysokých cenách. Videla som už rôzne vankúše, napríklad vankúše Enter či CTRL + a podobne ... Čo vám poviem, každý chce niečo takéto štýlové doma ! Poznáte film Dva a pol chlapa ? ak áno, tak ste si určite všimli, že práve ten milionár má doma takéto štýlové vankúše ! Musím sa priznať, že ja som vždy po takomto vankúši túžila. Plánujem si svoju zbierku rozšíriť, pretože na tejto stránke majú aj iné typy smajlíka, napríklad nahnevaného čo s vyplazeným jazykom. To je skvelé a majú tam dokopy asi 8 druhov a to je dosť veľa. Keď idem spať, tak nech aspoň šťastne. Myslím si, že sa tento vankúš je vhodný aj pre deti. Deti často nechcú spávať, no takto si ľahnú do postele a neriešia nič. Naozaj ! Je to super dekorácia do bytu či domu v izbe alebo obývačke. Mne sa to veľmi páči ... 


Musím povedať a zároveň sa priznať, že som si myslela, že mi príde domov nejaký umelý vankúš, na ktorý si v živote neľahnem. Čo si budeme klamať, pri týchto e-shopoch nikdy neviete a je to často o šťastí. to boli dôvody, prečo som sa bála. Keď mi to prišlo domov, tak som bola milo prekvapená. Je to z materiálu PP, čo je v podstate niečo umelé, no na dotyk je veľmi hebký a je to niečo ako bavlna. Naozaj je na dotyk príjemný a vôbec neškriabe. Ústa, oči sú v tom všité a netrčia z vankúša. Zdá sa mi, že som niekde čítala, že na tom smajlíku, ktorý vyplazuje jazyk, tak ten jazyk je mimo vankúša. Farba je jasná žltá, ktorá presvieti aj najtmavšie miesto v byte ! 

Keď mi to prišlo domov, tak som vôbec necítila žiadny typický smrad ako to tak býva zvykom. Ja neviem, no tentokrát som mala asi najväčšie šťastie v mojom živote nákupov. Prišlo mi to v čiernom vreci, resp. obale, ktorý je typický pre tieto e-shopy. Ja som s týmto vankúšom spokojná a pravdepodobne ho budme opakovať. Komunikácia s e-shopom je  dobrá. Ak potrebujete pomôcť s niečim, tak im určite napíšte. Mne odpísali tak do 2 dní. To je celkom dobré, nie ? Čo sa týka takých konkrétnejších záležitostí o tomto vankúši, tak je z PP materiálu, je kruhový a má priemer 32 cm. Je väčší než moja hlava na výšku. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ten ďalší článok. Mne sa od dnes bude teda veľmi dobre spať.  Neboj sa, za chvíľu začnú opäť recenzie ! Do komentára mi napíšte či ste niekedy objednávali z tohto e-shopu a či ste boli spokojný ... :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Jeee, ten je ale roztomilý, musí být super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Miluju iOS smajlíky! :) Tenhle patří mezi mé nejpoužívanější. Z e-shopu jsem objednávala top se zmrzlinkama a byla jsem velmi spokojená :)

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada, že si bola spokojná :) Ten musel byť tiež zlatý :)

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. ďakujem :D Chcela by som si nazbierať viac takých :D

      Odstrániť
  4. Ahh ten je perfektní! Ráda bych tě pozvala ke mně na giveaway :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť