F RECENZIA : Kúpeľná kozmetika / produkty - Aďulik Sun

RECENZIA : Kúpeľná kozmetika / produkty

Ahojte :) 

Dnešný článok je opäť recenzia. Tentokrát je to niečo nezvyčajné - minimálne na mojom blogu. Dnes vám prinášam recenziu na produkty do kúpeľa. Nezvyčajné, že ? Pri nákupe na notino.sk som natrafila na nejaké tie talizmany, tak som sa rozhodla, že sa s vami o to podelím. Nie je ich veľa, no je to taký základ - aspoň podľa mňa. Veľakrát sa mi stávalo, že som potrebovala vo vani relaxovať a určite nie som sama ! Tiež sa mi stalo, že produkty, ktoré som mala, neboli nič extra a bolo po idilke. Preto som sa rozhodla, že si kúpim nejaké veci, ktoré budú stáť za to. Kúpila som ... a dnes sa s vami o ne podelím. To by bolo dosť úvodu a ideme rovno už na tie produkty, nie ? :) 




Ako prvú vec tu máme pena do kúpeľa. Ja som dlho hľadala nejakú penu do kúpeľa, ktorá bude dobrá a bude aj nejako voňať, no nie nejako silno ! Nechcela som, aby mi to prevoňalo celú kúpeľňu s prenikavou vôňou a to bol najväčší problém hľadania. Nepoznala som nejako značky, ktoré vyrábajú tento produkt a tak som išla na slepo. Musím povedať, že som si spomenula na to, že ORIFLAME má produkty, ktoré nevoňajú silno, resp. voňajú, no keď sa dostanú do vody, tak už nie - nemajú takú prenikavú vôňu. Takže som vhupla do tejto peny, ktorá ma zaujala svojim obalom. Nikdy neodolám ružovému obalu ! Táto pena ma vyšla na 4, 22 eura, pričom to nie je celkom veľa, keď zoberiete do úvahy, že je to 750 ml. Čakala som, že to bude liter, no nevadí. Keď mi prišiel domov balík, tak sme so sestrou pričuchli k baleniu a necítili sme nič. Hneď som si pomyslela, že to nebude voniať ... Takže som čakala na prvý kúpeľ. Potom to začalo voniať, no nie nejako silno - tak prirodzene. Nie je to ani sladká vôňa, je to niečo jemné, prirodzené. Veľmi ťažko sa popisujú vône. Tiež je potrebné povedať, že jej stačilo málo a vyrobila bohatú penu. Odporúčam ju naliať ešte pred napustením vody alebo keď je málo vody vo vani. Vtedy je pena väčšia a mohutnejšia ... Ja som bola spokojná ... 


Ako ďalšiu vec tu máme sprchový gél od tejto istej značky ako je aj pena do kúpeľa. Toto balenie je 250 ml, pričom ma vyšlo na 2, 90 eura, čo nie je najmenej peňazí. Tento sprchový gél je redší a má prenikavú vôňu a to ho nemusíte spojiť ani s vodou. Tiež treba povedať, že pení stredne, nie je to nejaká veľká pena, ktorá by vás prekvapila. Tento sprchový gél sľubuje BALI PARADISE ( BALI RAJ ) a môžem povedať, že tá vôňa mi pripomína leto a letnú dovolenku. Možno si to nahováram a možno nie ... Sama neviem, no tá vôňa je skvelá a mne sa páči. Tiež niekomu môže prísť umelá - chemická. Je to taká zvláštna vôňa, ktorá nemusí sadnúť zrovna každému. Balenie je dobré aj na cestovanie a aplikácia je ľahká ! Balenie je mäkké a tým pádom je používanie jednoduché a pohodlné ... Ja som celkovo bola spokojná a môžem s pokojným pocitom povedať, že je dobré a je to také, že poteší a nenatchne zároveň ...


 Predposlednú vec, ktorú som si kúpila je Ajurvédská soľ do kúpeľa. O tejto soli neviem čo povedať ... Dá sa kúpiť aj 500 g, no aj 1000 g (1 kg), ktoré som si kúpila ja. Ja som to kúpila do rodiny - samozrejme. To väčšie balenie, ktoré mám doma ja, stojí 7, 55 eura, čo sa oplatí viac ako to malé, pretože je rozdiel iba pár euro. Na prvý pohľad to vyzerá ako jemný piesok, ktorý má v sebe zrniečka. Je tma naozaj vidieť zrniečka soli, ktoré sú jasne viditeľné. Vôňa ... Tak toto je veľmi zvláštne. Boli ste niekedy v kúpeľoch ? Niekde, kde sú horúce pramene ? Takže ak áno, tak viete a poznáte tú "smradlavú" vôňu. Tak nejako takto vonia aj táto soľ. Našťastie, soľ tak vonia iba keď je tuhá, ako náhle sa rozpustí, tak to nevonia tak silno a prenikavo, čo je v tomto prípade super ! Či mi pomohla sa zrelaxovať neviem, no je príjemná. Aspoň pre ten duševný pocit, že ste pomohli svojmu telu a dali ste mu nejaké vitamíny ... Ja som s ňou bola spokojná. 



Ako poslednú objednanú vec som si opäť zaobstarala kúpeľový balistik. Tieto voňajú super a som s nimi spokojná. Je to skvelé aj pre deti. Pustíte to do vody a majú sopku, s ktorou sa môžu hrať a chytať ju. Trvá niekoľko minút, kým to vyšumí. Takže o zábavu majú deti postarané, no nie iba deti. Aj my dospelí ! Mňa to strašne baví ... Vyšumí to a zafarbí to vodu, takže má to aj efekt. Tieto voňajú sladko a príjemne ! Ja som s nimi spokojná a môžem to iba odporučiť. Ja som to skúšala aj na dve použitia, no druhýkrát to už nebolo to pravé orechové. Je to na jedno použitie a je pravda, že je to drahé. Stojí to okolo 3 euro, pričom to za to stojí - podľa mňa. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok ! Do komentára mi napíšte čo používate do kúpeľa vy ! :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

12 Comments: