F Môj prvý SWAP ! - Aďulik Sun

Môj prvý SWAP !

Ahojte :)

Dnešný článok je úplne iný ako ste mohli doteraz vidieť na mojom blogu. Dohodla som sa s jednou blogerkou, môžem povedať, že aj kamoškou na SWAPe. Ona sa volá Vaneska a je z blogu Livet. Dohodli sme sa na sume 15 eur, pričom sme obidve prešvihli túto hranicu. Dohodli sme si aj témy - kozmetika, doplnky, papiernictvo, jedlo a všetko možné ( taká voľná téma). Plánovali sme tento SWAP už pekne dlho. Ona mi napísala ešte pred mojou maturitou, takže sme to museli trošku posunúť. Cez prázdniny sme zbierali veci a potom sme si to poslali - približne týždeň do zadu. Bol to môj prvý SWAP ( už plánujem druhý) a bola som veľmi rada, že som mohla tento SWAP spraviť práve s Vaneskou. Ja som svoj SWAP zamerala skôr na tú kozmetiku, pričom som samozrejme dala veci aj z iných tém - to, čo mi ona dala uvidíte čoskoro na jej blogu a na mojej FB stránke, kde budem zdieľať jej článok. :) Čo som od nej dostala ja ??? 



 Tak tu sú všetky veci, ktoré som dostala v balíku. Nefotila som to v škatuli, lebo som mala pokazený foťák. :/ Prišli mi vlastne dve obálky v balíku, kde bol list a druhá obálka skrývala zoznam produktov pod určitými heslami. Vaneska to spravila tak, že mi na obal produktov napísala čísla a na tom zozname bolo nejaké heslo alebo slovného spojenie, ktoré to v určitom zmysle vyjadruje. Každý jeden produkt bol zabalený v striebornom obale ... 


Dostala som naozaj dosť vecí a Vaneska, ak toto čítaš, môžeš byť so svojím balíkom spokojná - bol skvelý. Najviac som sa tešila z vaku, ktorý som dostala. Britney Spears počúvam, keď mám na ňu náladu. Tiež mi vyčaril úsmev make up od Yves Rocher. Našla som v balíku aj veci, ktoré som videla prvýkrát - napríklad Glacier vodu. Doplnky ma tiež potešili a Vaneska sa trafila do môjho vkusu. Určite ich využijem. Farebné, lepiace papieriky sa budú určite hodiť ! Balzam na pery mám rada a už som aj skúšala. Je naozaj dobrý ! Jahody milujem a túto masku od značky Balea tiež - mala som ju už párkrát, takže som za ňu rada. Lak na nechty - z toho som bola tiež nadšená. Hoci mám doma červených lakov asi 5, no vôbec mi to nevadí. Červené nechty ku mne trošku patria a tak sa takýto lak u mňa nikdy nestratí. 

Dúfam, že som napísala všetko, čo som chcela opísať. Balíček sa mi naozaj páči a bola som s ním spokojná. Možno vymyslíme aj nejaký tematický SWAP s Vaneskou. To je ďaleká budúcnosť zatiaľ. Ďakujem za všetky veci, ktoré si mi dala a dúfam, že sa ti bude tiež páčiť ten môj SWAP. Každú jednu vec si naozaj vážim a som za to rada. Musím sa priznať, že som bola naozaj rada, keď som to rozbaľovala. Spôsobovalo mi to úprimnú radosť. Mne tento SWAP prišiel, keď som bola v Bratislave. Večer som prišla domov okolo 23:00 večer, pričom som to začala rozbaľovať. Potom som to tak nechala s tým, že ráno budem mať väčšiu radosť. Dobre som spravila ! 

ĎAKUJEM ! 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ten ďalší článok. Určite mi napíšte do komentára či ste niekedy robili SWAP a akú máte skúsenosť. My sme SWAP nerobili cez nijakú stránku - jednoducho mi napísala a ja som súhlasila. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

16 Comments:

  1. super produkty ve swapu! :) někdy ho taky budu dělat
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. velmi super věci, moc se mi líbí
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne veci:)
    vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jeee to je hezký :) a opravdu jsi dostala krásné věci, určitě je využiješ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Swap jsem ještě nikdy s nikým nedělala, ale hodně mě láká. Taky mám ráda tyto překvapení. A myslím, že je tohle o hodně lepší než si objednat nějaký box, kde přijdou skoro převážně jen vzorečky a max 2 plné balení.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. som zvedavá na tvoj druhý SWAP :D :*

    OdpovedaťOdstrániť