F HAUL : Face and Hair - Aďulik Sun

HAUL : Face and Hair

Ahojte :)

Dnešný článok po dlhšej dobe je Haul. Pred pár dňami som nakupovala na notino.sk a trošku sa mi to nakopilo v skrini. Zrazu som si uvedomila, že som vám z toho ešte nič neukázala. Začala som to už testovať, no chcem vám to najskôr ukázať v takomto článku. Takže môj celkový nákup bol v hodnote dosť vysokej - sama sa čudujem, že som to navýšila do takej sumy. Preto som sa rozhodla, že nákup rozdelím do troch článkov, aby ste v tom celom nemali iba chaos - bolo by tu veľmi veľa produktov a poznáte ma, že chcem o každom niečo povedať. O všetkých produktoch budete ešte počuť v nejakej recenzii. Tak tu je prvá tretina nákupu ... 



Prvá časť môjho nákupu je zameraná na tvár. Začnem očnými tieňmi. Kto ma sleduje dlhšie vie, že ja sa veľmi výrazne nemaľujem a doma ani nevlastním nejaké tiene, ktoré by boli farebné. Vždy idem do tej neutrálnejšej farby. To bol dôvod, prečo som sa rozhodla, že si kúpim aspoň tri farebné tiene. Na tieto tiene som čítala prevažne dobré a kladné recenzie, takže to u mňa vyhrali. Vy o nich budete počuť ešte v jednom článku, kde sa o nich dozviete viac informácii a tiež sa dozviete či boli také dobré. Zatiaľ mám z nich celkom dobrý pocit - viac v budúcom článku. 

Ďalšou vecou, ktorú som chcela veľmi vyskúšať je krém od značky Mixa. Tento krém má hydratovať a je určený pre citlivú pokožku. Neviem ako to máte vy, no ja vždy pred tým ako idem nakupovať kozmetiku, tak si pozriem nejaké tie články na internete a podľa nich sa rozhodujem - väčšinou to takto mám a funguje to. Pre mňa bol jasný víťaz - hľadala som krém, ktorý mi nepodráždi pokožku a u jednej blogerky som čítala, že je dobrý a jej vyhovuje. Tento krém je pomerne malý, takže sa hodí aj do kabelky. Navyše, sľubuje to, že sa človek nebude po ňom lesknúť. To vám potvrdiť neviem, neskúšala som ho ešte, no určite o ňom budete počuť v nejakom článku. 

Treťou vecou je riasenka od Avonu. Má spôsobovať efekt umelých rias - je určená pre zväčšenie objemu. Jej aplikátor je úplne iný, takže neviem čit o bude u mňa fungovať. Uvidíte v článku, ktorý plánujem o špiralách. Každopádne, na túto riasenku som nevidela veľa recenzii a potrebovala som nejakú, ktorá mi zväčší objem rias. Som naozaj zvedavá, ešte som ju zatiaľ nemala. :) 

Krém od Avonu som objednala pre moju maminu. Tento krém má hydratovať a to jej pokožka potrebuje. Ona používa hlavne mandľové krémy, no chcela vyskúšať niečo nové. Viem, že krémy od Avonu bývajú dobré, tak som jeden zobrala do toho pomyselného košíka. Dúfam, že som nespravila zle. Ak máte nejakú skúsenosť s krémami od Avonu, tak mi určite napíšte do komentára. 

Posledná vec, ktorú vidíte na obrázku, resp. fotke je olej, ktorý som dostala ako darček k nákupu. 



Tak a máme tu druhú časť nákupu. Začnem hneď z ľavej strany. Ako prvý je šampón, ktorý je proti padaniu vlasov. Tento šampón som chcela hlavne vyskúšať a moja sestra tiež. Na internete som čítala dobré recenzie a tak som si ho zobrala. Vyzerá kvalitne, vonia prirodzene - nie je tam cítiť nejaká silná chemická vôňa. 

Druhý tu je suchý šampón, ktorý nemusíme predstavovať. Možno ste sa niekto zastavili nad tým, že je to suchý šampón pre blonďavé vlasy a ja predsa mám tmavo hnedé. Úprimne ? Chcela som to vyskúšať. Chcela som vedieť to, že či to bude robiť menšie biele škvrny alebo naopak väčšie. Zatiaľ som nezbadala žiadny rozdiel, ktorý by stál za zmienku. 

Ako posledný produkt v tomto článku je riasenka, ktorá sľubuje efekt umelých rias. Je od značky Astor. Ja som od tejto značky zatiaľ nemala žiadnu riasenku ( aspoň, čo si pamätám). Som zvedavá a plná očakávaní. Vyzerá dobre a po prvom použití som bola spokojná. Uvidíme časom ...  



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ten ďalší, ktorý bude tiež Haul a vyjde 1.10. :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

16 Comments:

  1. Potrebuju nivy sampon, takze diky za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. Aj sú dobre pigmentované - ak sa dajú do 2 vrstiev :)

      Odstrániť
  3. Pěkné nákupy :-) Bom bom Dermacol mě moc nezaujaly..:(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/recenze-ruzove-kosmetiky.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) Som zvedavá teda, čo na ne poviem ja :) A ak môžem vedieť, tak čo vám na nich vadilo ?

      Odstrániť
  4. O tom suchom šampóne na blond vlasy premýšľam :) Inak super nákup :)
    Dominika z blogu MORE than FASHION

    Pozývam na skvelú Jesennú Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ... Moja sestra ho skúšala a zatiaľ si chváli :)

      Odstrániť
  5. Pekné nákupy, ten krém od Avonu si chcem tiež objednať, ale neviem aký je:(
    A ten šampón proti vypadávaniu vlasov musím pozrieť.
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) Tak ja budem písať naň recenziu, ale ešte testujem :D

      Odstrániť
  6. Já teda ty mono stíny od Dermacol moc nemusím, za mě jsou na trhu lepší ale nutra effect od Avonu, vypadá zajímavě ;).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ty stíny jsou prý dobrý :) a batiste je muj oblíbenec
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som o nich počula chválu, no ale aj zopár negatív :) ... Aj môj :)

      Odstrániť
  8. Mixa je skvělá, moje must have :) www.kristynablog.com

    OdpovedaťOdstrániť