F RECENZIA : Syoss je môj kráľ - Aďulik Sun

RECENZIA : Syoss je môj kráľ

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť po dlhej dobe recenzia. Aspoň mne to príde ako naozaj dlhá doba. Dnes to nebude recenzia na žiadny produkt zo spolupráce. Mám tu pre vás recenziu na môj obľúbený šampón, ktorý milujem. Určite poznáte značku Syoss. Táto značka má laky, tužidlá ale aj šampóny či kondicionéri. Ja túto značku milujem a skutočne som si ju obľúbila. Ak môj blog sledujete, tak viete, že mám problém s lupinami. Toto bol jediný šampón, ktorý mi pomohol. Oni teraz menili svoje balenia. Ja ich mám rada už asi 2 roky ? Možno aj viac ... Mali také čierne balenia a teraz prišli s novinkou, ktorá má zelenú, fialovú a ešte jednu farbu, ktorá mi teraz nenapadne. Fialová farba je pre objem pre mastné vlasy. Ja milujem túto zelenú, ktorá je na lupiny. ak sa vrátime v čase, tak to bol čierny šampón s bledomodrým pruhom na obale. Toto balenie má 500 ml a tým pádom vydrží veľmi dlho. 





Balenie sa mi páči tiež. Nemám rada, keď je balenie veľmi mäkké a ťažko sa s ním zaobchádza. Musím povedať, že nemám rada ani tvrdé balenia, kedy sa nedajú stlačiť. Syoss má taký krásny zlatý stred ! Ja používam teda tento zelený šampón. Je to vlastne šampón, ktorý má odstrániť lupiny už po 2 použitiach. Ja som s ním spokojná a mne naozaj funguje. Viem, že veľa ľudí s ním nebolo spokojných, pretože im nezabral. Ja k ním nepatrím ... Ja som z neho bola absolútna nadšená. Obsahuje v sebe rôzne látky, ktoré tomu pomáhajú. Pre mňa bolo veľmi ťažké nájsť šampón, ktorý by odstraňoval lupiny a zároveň bojoval proti mastným vlasom. Bola som z tejto novinky naozaj nadšená ! Hustota je veľmi dobrá - nie je vôbec riedky, práve naopak. Vonia silno, nie však chemicky. Mám úplne rada, keď si ho vmasírujete a máte naozaj bohatú penu. Táto pena sa po 10 minútach krásne vstrebe do vlasov a vy môžete oplachovať. Dokonca, niekedy netreba ani kondiconér či nejakú masku na vlasy. Tento šampón stojí okolo 4 euro. Za tú cenu sa naozaj oplatí a ja si ho môžem iba vynachváliť :)


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalšie články ! :) Do komentára mi napíšte či používate vy Syoos a prípadne akú ste mali s ním skúsenosť. Tiež mi napíšte váš obľúbený šampón !!! :) Teším sa na vaše komentáre ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

15 Comments:

  1. Já používám Head & Shoulders ale tenhle vypadá taky dobře:)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Problémy s lupy nemám, ale syoss mám ráda:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Syoss šampóny sú super, ale už som dlho žiaden od nich nemala :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od značky Syoss používam skoro všetko na vlasy a som spokojná :)
    http://christinamajcikovaa.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Osobně mi Syoss jako takový nikdy moc nesedl, ale je pravda, že mám už od malinka velmi jemné a 'citlivé' vlasy. Na druhou stranu mamka si syoss taly dost chválí:)
    Super článek!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak to je fajn, že tento ti pomáhá. Já měla od Syosu kdysi šampon a byl dobrý, ale jejich barvy na vlasy mi vůbec nevyhovují.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť