F Kúpalisko v Žiari nad Hronom - Aďulik Sun

Kúpalisko v Žiari nad Hronom

Ahojte :)

Dnešný článok bude skôr fotočlánok ! Navštívila som kúpalisko, ktoré sa nachádza v Žiari nad Hronom pri mestskom parku. Strávila som tam pár chvíľ, tak vám sem hodím pár fotiek. Najskôr by som chcela povedať, že toto kúpalisko je pomerne malé a lacné. Vstup je 1, 80 pre študentov, 1, 30 pre ZŤP a dôchodcovia a normálny vstup je 2 alebo 2, 50 euro. Je tam vlastne veľká plochá na deky. Nachádzajú sa tam aj ležadlá a môžete si zakúpiť aj slnečník. Je tma jedne veľký bazén, ktorý sa pomaly v hĺbke zväčšuje. Tiež tma je jedne pre malé deti, pri ktorom sú aj hočky a podobne. Pre deti sú tam aj vodné gule či topogány alebo šmýkali. Ja som si tam celý deň užila a bolo to super. Jedlo bolo tiež fajn, je tam bufet Alibaba. Počasie nám vtedy prialo. Treba tiež povedať, že voda je normálny - nie je termálna ani nič podobné. Teda ju zohrieva iba slnko. Takže je veľmi príjemná na plávanie aj na relax. A teraz sľúbené fotky. 












Na niektorých fotkách dobre žmúrim :) Všade pózuje ja ... Plavky mám zo Štúrova sú dvojdielne. :) Mne sa na tomto kúpalisku páčilo. Malo príjemnú atmosféru a plavčíci dávali naozaj pozor na všetkých ! :) Dúfam, že sa vám dnešný fotočlánok páčil a teším sa na ďalšie články. Zajtra vyjde článok " Stalo sa - Nestalo sa" :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

12 Comments:

  1. Koupaliště vypadá nádherně, věřím, že v těch vedrech to muselo být příjemné osvěžení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O tomto kúpalisku som nevedela, ale vyzerá super :) Ja som cez tieto prázdniny navštívila len klasické plážko, Delfína v Novákoch a chystám sa na Dúhu do Partizánskeho. Čajka ma vôbec neláka. Mnohí vravia, že sa neskutočne pohoršila, iní že je to tam super. Takže tvrdenie proti tvrdeniu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V Partizánskom je to super ! Ja som tam bola :) Ja do Bojníc na kúpalisko ani nechodím, pretože tam nič nie je a ani sa mi nepáči nijako okolie ...

      Odstrániť
  3. Super fotky! :) Díky tobě mám teď hroznou chuť jít si zaplavat. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Koupaliště vypadá pěkně. Vzpomínám si, jak jsem jezdivala za babičkou a chodili jsme na takove koupaliště. Jednoduche, ale ustačující. :) Pěkné fotky, jaky máš foťák ?
    Chica loca♡

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj menej, niekedy stačí :) To musíš mať pekné spomienky :) .... Ďakujem - ja všetky fotky fotím na Smartfón :) Aj tieto som fotila naň ...

      Odstrániť