F HAUL : Čo posledné obdobie dalo ... - Aďulik Sun

HAUL : Čo posledné obdobie dalo ...

Ahojte :)

Dnešný článok je konečne naozaj po dlhej dobe Haul. Dlho som čakala, čo sem mám dať, no nejako som nechcela ukazovať oblečenie - boli to iba jednoduché kúsky a tie nikoho nezaujímajú. Takže som nemohla napísať tento článok. Avšak, nakopili sa drobnosti, ktoré vám sem chcem dnes dať. Tieto články mam celkom rada, no viem, že väčšina pozrie fotky a hodí svoj link na blog do komentára. Takže napriek tomu som sa rozhodla, že vám tie veci ukážem - nech mám čisté svedomie. Ako viete, ja sa skôr sústreďujem na kozmetiku, no tá tu dnes nebude (okrem jedného odlakovača), pretože na to sú iné články. Dnes to bude z rôznych oblastí, veď čítajte ďalej ... 



Tento odlakovač je naozaj veľký - má 250 ml. Odlakuje snáď všetko. Ja som s ním spokojná. Kúpila som ho v drogérii Teta u nás doma. Nebol vôbec drahý - stál iba 1, 68 eur. Taká suma je naozaj prijateľná a musím povedať, že som s ním skutočne nadšená. Odlakuje mi aj naozaj silné laky a aj niekoľko vrstiev laku. Ja si niekedy lakuje nechty aj na 4 vrstvy a tento odlakovač to dá jedným ťahom dole. To sa musí nechať ... Samozrejme, zápachu sa asi nikdy nezbavíme, no tento má v sebe ešte aloe vera, čo nie je dobré iba na nechty, ale aj krásne vonia. Hoci sa to bije s acetónom, no niečo tam cítiť je. 


Ako ďalšiu vec som si kúpila prsteň. Tento prsteň máme s mojou sestrou spoločný. Dostala som ho za maturitu. Vybrala som si ho v Prievidzi v obchode s menom Dora, ktorý je špecializovaný na šperky. Stál 7 euro. Je skutočne veľký, mám ho na tretinu prstu. Na prednej časti sa prelínajú kožené miesta s kovom. Mali niekoľko možností - čo sa týka veľkosti. Ja som s ním spokojná a myslím si, že ho využijem. Takýto prsteň pôsobí nenápadne, no zároveň je aj veľký a tým pádom tvorí skvelý doplnok aj málo zaujímavého outfitu. :) 



Ako ďalšiu vec som si kúpila náramok s nápisom Dream. Tieto písmenka sú voľné, takže sa s nimi dá pekne hrať, keď sa nudíte. Má možnosť nadstavenia veľkosti náramku, takže to navlečie aj človek, ktorý má hrubšiu ruku - mne je aj trošku veľký. Kúpila som ho v Pepcu v Korze u nás v Prievidzi. Stál okolo 2 euro. :) Tým, že je čierny a písmenká sú zlaté, tvori super doplnok ... 
Ako ďalšiu a poslednú vec som si kúpila sviečku s "príchuťou" jahoda. Je z obchodu s názvom Ikea a vonia naozaj sladko. Stála okolo 1 eura. Je to tá stredná veľkosť. Väčšie stáli 2, 50 eura. Ja mám rada tieto sviečky, pretože krásne voňajú ešte pred zapálením. Doma máme aj pomarančovú a jablkovú a tieŽ voňajú skvelo ! 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil, aj keď bol kratší. Teším sa na ďalšie články - od Pondelka budú vychádzať rozhovory s blogerkami :) Tešte sa ! 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments: