F Stalo sa - Nestalo sa # 9 - Aďulik Sun

Stalo sa - Nestalo sa # 9

Ahojte :)

Dnešný článok bude skôr informačný, samozrejme nebudú chýbať ani fotky. Ja som v poslednú dobu brigádovala a nejako som nemohla si užívať prázdniny. Je pravda, že voľné dni mi nechýbali - nejaké som predsa len mala. Ja som mala iba príjemné povinnosti, o ktorých vám dnes porozprávam. Vonku je teplo, leto a priznám sa, že ja toto obdobie veľmi v láske nemám. Ja mám rada leto, ktoré má teploty okolo tých 30 až 32 stupňov - vtedy je najideálnejšie obdobie. Môžete sa oblievať s vodou, kúpať a opaľovať a pritom vám nie je najteplejšie. Dnes ? Včera nemeral teplomer v Bratislave krásny 44 stupňov a ja som sa pražila vo vlastnom pote. Bolo to naozaj nepríjemné ... Napriek tomu som si všetko užila a dnes vám ukážem tie najviac významné udalosti za posledné obdobie :) 



Nedávno som bola v kúpeľoch, ktoré sú v Bojniciach. Ja som sa prešla cez celé kúpele, pričom hlavný cieľ bol novo vybudovaný komplex takmer na absolútnom konci celého areálu. Odfotila som sa pri klasických miestach, kde sa fotí snáď každý. Je to tam krásne vybudované a môžete tam nájsť niekoľko prameňov. Ja som sa odfotila pri prameni s názvom Matúš - tá voda bola naozaj horúca a odhadujem, že mala okolo 40 stupňov bez váhania. Možno sa čudujete, že na fotkách nie je slnko, tak pravda je, že my sme sa tam boli prejsť až okolo 20 :00 hod.. Stále nám bolo teplo, no cez deň by sme sa uvarili zaživa. Bojnické kúpele sú naozaj krásne a hoci to mám asi 10 minút autobusom, tak nebývam tu tak často. Čo sa týka jedla a pitia, tak ceny sú prijateľné a nejako nepredražujú reštaurácie. Všade nájdete kúpeľných hostí a každý deň je nejaký program - najčastejšie hudobný. O zábavu je postarané ... 



 Detva ... Trošku dávnejšie som bola v Detve, z ktorej ste mohli vidieť aj článok na mojom blogu TU. Tieto folklórne slávnosti mám rada -bola som tu už druhý rok a vždy s radosťou. Keď som bola menšia, tak som chodila s rodinou práve na toto miesto (ževraj). V Detve som stretla svojich bývalých spolužiakov a takto to je vždy každý rok. Tak uvidíme, čo sa stane na budúci rok ... 


Ako ďalšia destinácia bol Chrenovec. Tam som bola na behu - nie, ja som nebehala. Behal môj ocino a ja som fotila. Večer tam bola vatra a zábava. Stretla som Niku, ktorú týmto pozdravujem. Akcia to bola podarená, mali 57 bežcov, pričom to bol rekord na tejto akcii. Bežala aj moja bývala profesorka a Ďalšiu som stretla - čo vám poviem, šťastie na učiteľky. Mne sa tu páčilo. Počasie nám prialo a bolo krásne slnečno a teplo - mohlo byť trošku menej teplo. Vatra bola maličká, pretože sa nemohlo zapaľovať lebo bolo veľmi horúco a museli mať oheň pod kontrolou. 



Tak a toto je akcia v Sebedraží - Oslavy obce. Mali stánky, program a plno pitného režimu. Toto je moja brigáda a mňa môžete vidieť v ľavom rohu - presnejšie môj roh šiltačky. Táto šmýkala je skutočne vysoká a deti pri nej majú rešpekt. Je od 3 rokov až do dospelosti. Máme super personál, ktorý dáva na deti pozor, aby sa o seba nebuchli ( viď ujo v pravom rohu). Ak by ste chceli viac informácii, tak kliknite TU. Šmýkala sa dá objednať a môžeme prísť všade ! Viac informácii na danej stránke :) 


 Asi najväčšia udalosť boli promócie ! Slávnosť bola skvelá ! Vypočuli sme si historické udalosti a naozaj polo - dlhé  príhovory, ktoré hovorili všetky to isté. Bola to krásna udalosť a ja som všetko dokumentovala. Moja sestra dostala titul Magister ! Bolo to krásne a ja som to prežívala s ňou. Na večeru sme išli do hradnej reštaurácie. Naozaj tam dobre varia. Späť k najväčšej udalosti v mojom živote. Stretla som tu zopár jej spolužiakov a už som niektorých vedela aj po mene :) Napríklad na spoločnej fotke môžete vidieť šéf redaktorku internetového časopisu Abdon. Viete, tam súťažím - už som ho postovala sem. :) Určite sa na ten časopis pozrite ... Hľadajú tam aj nejaké pomocné sily, tak sa prihláste - ak viete písať pekné články :) 

Dúfam, že sa vám článok páčil a teším sa na ďalší, ktorý vyjde neviem presne kedy. My ešte dnes oslavujeme a neviem v akom budem stave. :) Takže uvidíme ... Každopádne v Piatok vyjde súťaž na FB stránke, ktorú nájdete v ľavom rohu ! 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments: