F Dva produkty v jednej recenzii ( 2v1 ) - Aďulik Sun

Dva produkty v jednej recenzii ( 2v1 )

Ahojte :)

Dnešný článok bude veľká recenzia, kde vám poviem hneď o troch produktoch, ktoré som používala nedávno. Buď som ich dostala, kúpila alebo v rámci spolupráce. Do komentára mi môžete napísať či máte radi takéto veľké recenzie, ktoré sú dlhšie alebo chcete o každom jednom produkte jeden článok, ktorý bude kratší ? Ďakujem za každý názor. Chcem, aby sa vám to dobre čítalo, tak sa určite vyjadrite. Tak a ideme rovno na článok - DOSŤ úvodu :) 




Tieň od značky Cien. Ja som chcela veľmi dlho vyskúšať tieto mono tiene od značky Cien. U nás v Lidle som ich nenašla a tak som požiadala kamošku Klaudi, aby mi ho kúpila. Ona bolo taká dobrá, že mi ho kúpila a doniesla. ĎAKUJEM ! Každopádne je fialový a jeho pigmentácia je skutočne dobrá. Neviem presne koľko stál, no zdá sa mi, že do 2 alebo 3 euro. Je suchý, nepráši a nejako sa na očiach nespája s inými tieňmi a stále drží svoju vlastnú farbu. Je veľmi dobrý do záhybu oka alebo na celé viečko, pričom do záhybu dáte hnedý alebo čierny tieň. Teraz na leto je tento tieň priam stvorený. Značku Cien zoženiete iba v obchodnom reťazci Lidl, pričom nikde inde som ju nevidela. Myslím si, že táto značka má dobré kúsky a za tú cenu sa aj oplatia. Je to značka, ktorá má drahšie, no aj lacnejšie produkty a z toho dôvodu si tam nájde každý niečo. Majú aj telové mlieká, tiene, lesky, balzamy, tekuté rúže, kokosový olej a podobne. Majú naozaj širokú škálu výberu ... Ja som bola s týmto produktom spokojná ! 




Ďalším produktom v dnešnej veľkej recenzii je táto tonizujúca voda, ktorá má abstrakt z prasličky roľnej. Musím povedať, že po tej prasličke aj vonia. Je tam cíti pole - na prvý vnem. Veľmi sa mi páči, že tá voda nie je biela, ale má farbu. Tiež sa mi páči to balenie ! To balenie je neskutočné ! Zdá sa mi, že to balenie je také elegantné, príjemné a na mňa osobne pôsobí draho. A to vôbec drahé nebolo ! Značka FYTO v poslednej dobe naozaj prekonáva samu seba. Táto značka má aj mlieko na pleť, tieto vody a krémy. Ja som bola spokojná. Stála cca 3 eurá a to nie je veľmi veľa. Čo sa týka toho výsledku a jej práce, tak to spravila super a odviedla dobrú prácu. Moja pleť bola vyčistená a prekrvená. Musím povedať, že zo začiatku ma tá voda trošku štípala, no neskôr som si zvykla. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý vyjde opäť zajtra ! Do komentára mi môžete napísať či ste jedne z týchto produktov niekedy mali a prípadne vaše dojmy ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

16 Comments:

  1. Wau tak ten stín je božskej.. :-)

    https://www.facebook.com/wormake

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Očné tiene od Cien som ešte neskúšala a ani som ich v Lidli ešte nevidela :O Musím sa po nich pozrieť :) Tonizujúca voda má naozaj pekné balenie :) No trošku ma zarazilo, že tá voda štípe :/ Teda aspoň zo začiatku. A čo sa týka recenzií, tak keď už robíš veľkú recenziu bolo by fajn, keby je to recenzia napríklad na dve tonizačné vody od rôznych značiek alebo očné tiene od jednej značky a očné tiene od druhej značky :) Neviem či ma chápeš :) Proste aby tie produkty, na ktoré robíš recenziu boli určené na to isté použite :) Ale to je len môj názor :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja ťa chápem, to mi nenapadlo :) To je fakt dobrý nápad ... ďakujem :)

      Odstrániť
  3. Stíny jsou užasné.. fakt super
    terina98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wau, ty stíny mají skvělou pigmentaci! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Fialový stín bych si asi na víčka nedala, ale jinak vypadá dost kvalitně na to že je od Cien:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak na letné alebo večerné odvážne líčenie je super :)

      Odstrániť
  6. Neskúšala som ešte ani jeden produkt :D ale obidva vyzerajú super :D

    http://iamgirlwithpinknails.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahooj :) právě jsem narazila na tvůj blog a moc se mi líbí :) taky píšu, byla bych ráda, kdyby ses podívala http://nellylove99.blogspot.cz/
    O Cien stínech jsem slyšela hodně chvály, ale nevím jestli bych si právě tento oddtín odvážila vzít :D. Jinak moc hezká recenze :))

    OdpovedaťOdstrániť