F Stalo sa - Nestalo sa # 7 - Aďulik Sun

Stalo sa - Nestalo sa # 7

Ahojte :)

Dnešný článok je konečne opäť nejaký pravidelný, kde vám ukážem to, čo sa stalo za posledné dni. Je pravda, že som sa s týmto druhom článku neozvala viac než dlho. Preto som sa konečne odhodlala popozerať veci a akcie, kde som bola a napísať vám sem report. Musím sa priznať, že mi dlho trvalo, kým som prišla na to, kde som bola. V poslednej dobe som mala pred očami iba školu a učenie - čakala ma maturita a mala som z nej strach - asi väčšina z nás mala podobné pocity. Zanedbávala som všetko okolo a všetky "vzťahy". :) Každopádne, teraz mi začína obdobie, kedy na blogu bude štartovať nový projekt, budem cestovať a stretávať sa práve s vami ! :) Tiež mi začína obdobie, kedy sa môžem venovať rodine a tráviť s nimi čas. Prečo ? Skončila som školu a na vysokú školu zatiaľ tento rok nejdem. Musím si oddýchnuť a načerpať sily - nudiť sa určite nebudem. Zaujímala by ma vaša odpoveď na moju otázku : Ako relaxujete ? Ako oddychujete ? Ako trávite voľný čas ? Ja si v poslednej dobe neviem nájsť chvíľku pre seba a venovať sa len sebe. :) A neviem, čo mám robiť. Stále som myšlienkami niekde inde a niekde v škole pri učení - čo je vtipné, keďže som už so školou skončila ... Teraz už ideme na samotný článok ... 





Asi najväčšia udalosť v našej rodine minimálne tento rok je moja maturita. Ďalšou udalosťou je sestra a jej škola. Vierka ( sestra ) skončila VŠ v BA, kde študovala prírodné vedy na Univerzite Komenského v odbore Chémia a Biológia. :) Teraz je z nej učiteľka a teda jej môžeme hovoriť pani magistra. Vierka sa pýši svojim titulom Mgr. pred menom. :) Ešte by to chcelo niečo za menom, nie ? Na fotke sa nachádzame Ja, Vierka (sestra) a moja mamina. Tie čokolády sme dostali od rodičov k úspešným skúškam. ĎAKUJEME ! 



Ďalšia u mňa pomerne dosť veľká udalosť je fotenie. Boli sme v jednom meste, kde sme našli celkom dobré miesto a pôsobilo  to tam "umelecky"  (?! ). Spravili sme niekoľko fotiek a užili sme si kopec srandy. Nikdy by som nepovedala, že zrovna mňa bude baviť fotiť a takto stáť pred foťákom. Naozaj ma to bavilo !!! Fotili sme outfit, ktorý ste vy už na blogu videli. Bol to outfit založený na tričku od známeho rapera Majka Spirita ! :) Pre mňa bolo najlepšie to, že som sa mohla k tomu obliecť ako som chcela - zvolila som teda legíny. Paráda ! 



Kto ma nájde ??? :) Cez leto chystám "cestovanie" s touto kráskou. Budete ma môcť stretnúť, tak ak ma náhodou stretnete, tak neváhajte za mnou ísť. Rada s každým pokecám a prehodím zopár slov. :) Ak chcete vedieť, kde sa budem nachádzať, tak sledujte moju FB stránku ( nájdete ju na blogu v ľavom rohu). Mám rada deti a deti majú snáď rady mňa. Každý mi hovorí, že mám silný hlas a kričím, pričom som podľa mňa ticho a nekričím. Táto robota je pre mňa dokonalá !!! :) 



Nedávno som bola na MDD v Topolčanoch. Bol to pre mňa celkom veľký výlet, pretože sem chodím iba raz do roka a to na MDD. Na námestí Margarétka sa nachádza táto výhľadňa a fakt je tam pekný výhľad na celé okolie. Mne sa tam vždy páči a chodím tam rada. Majú tam vždy super program na MDD a deti majú o zábavu postarané. :) Počasie nám tiež prialo a bolo krásne slnečno - bolo horúco a teplo. Ja som mala 3/4 nohavice a na ramienka tričko + samozrejme slnečné okuliare !!! Všetko s Pepca :) 



V Topolčanoch som bola aj so sestrou a tak nechýbali ani selfie ! My sme si ten deň užili a bolo vtipné sledovať, keď Vierka brala pozornosť ľudí na svoju čiapku. :) Fakt to bolo vtipné ! Normálne sa otáčali a pozerali sa a rozprávali sa o tej čiapke a teda aj o Vierke. Čo hovorili ? Napríklad padla veta, ako " Takto vyzerá YouTube" a podobne. :) Tá čiapka sa jej hodí, nie ? :) 



Vojenské jednotky ... Tie ma vždy bavia a pripadám si ako chalan v tej chvíli. Vždy ma dokázali fascinovať veľké, tmavo zelené autá, ktoré nehorázne hučia a robia neskutočný hluk, len pri štartovaní. :) Takže som nemohla odolať sa odfotiť pri jednom z nich :) Dobre, nie je to jediná fotka, ktorú mám :D Máte radi staré autá alebo vojenské autá ? :) 



Nedávno som spolu so sestrou fotila niekoľko outfitov, ktoré budete postupne vidieť aj na blogu :) Bola to zábava a máte sa na čo tešiť :) 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší :) To bude pravdepodobne už z projektu, ktorý začne na blogu :) Uvidíme ... :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Margaretka nie je namestie ale kulturne centrum

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej ? :) :O Dobre vedieť ... nám, keď sme prišli hovorili, že je to námestie malé :/ Preto som to tak napísala ...

      Odstrániť
    2. Nie nie je je to len centrum namestie v TO je len jedno

      Odstrániť
    3. jaaaj :) Tak ďakujem za vysvetlenie :)

      Odstrániť
  2. Šikovné jste, holky. :-) Moc gratuluji k maturitě a sestře k dokončení vysoké školy.A popravdě? Taky mě na té selfie nejvíce zaujala kšiltovka. :-D
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratulujem, ste šikovné :-)
    Na stránke práve prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš :-) http://stylebymyself.blogspot.sk/2015/05/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť