F RECENZIA : Produkt, ktorý si nikdy viac nekúpim !!! - Aďulik Sun

RECENZIA : Produkt, ktorý si nikdy viac nekúpim !!!

Ahojte :)

Dnešný článok je konečne opäť recenzia na niečo z kozmetiky - môžem to tak povedať. Je to konkrétne šampón, ktorý som mala doma už asi 2 mesiace, no stále som nevedela sformulovať tie správne slová. Snáď sa mi to dnes podarí. Ja som si tento šampón kúpila v 101 drogérii a stále okolo sumy 2 až 3 eur. Niekde sa dá kúpiť aj lacnejšie ako napr. v drogérii Teta či iných malých reťazcoch. Musím sa priznať, že mňa zaujalo to, že je to KONOPNÝ šampón. Naozaj som to kúpila iba pre tento dôvod. 





Ja mám "veľkosť" 250 ml a bohate stačil. Mne toto stačilo na 5 použití. To úplne stačilo, aby som vám vedela povedať nejaký názor. Hneď po kúpe som dala na instagram fotku a Nika mi to komentovala s tým, že nebola spokojná a mala negatívnu skúsenosť. Aj tak som do toho išla - chcela som si vytvoriť svoj vlastný názor. Ja mám vlasy, ktoré trpia na lupiny. Tento šampón sľuboval jemné vlasy a odstránenie lupín. Musím povedať, že vlasy boli po použití naozaj jemné a také svieže - "ľahké". Miestami som mala problém ich rozčesať, pretože vytvárali jemne statickú elektriku - práve tým, že boli také viac ľahké a rozlietané. Pri tomto stave som si povedala Okey, veď to tak moc nevadí. Išla som na ďalšie zmývanie. Tu nastal jemný problém. Po druhom zmývaní sa moja hlava premenila na snehové delo a to doslova a do písmena ! Mala som vlasy plné lupín, ktoré zo mňa doslova padali a nedali sa ani vyčesať alebo niečo podobné. Čierne trička a mykiny museli ísť bokom ! Myslela som, že som v zlom sne. Vlasy boli síce vyživené, no boli plné lupín a tie nikto predsa nechce, či áno ? Skúsila som to do tretice a povedala som si, že buď teraz alebo už nikdy. A stalo sa to nikdy ... Po treťom zmývaní sa moja pokožka hlavy premenila aj na kráterovo pole - vznikli mi jemné pupienky, ktoré sa pri česaní trhali a tým mi stále tiekla krv z hlavy a to je naozaj už nepríjemné. Takže som mala nepríjemnú skúsenosť aj ja a nemôžem vám ho odporučiť. ALE ! Mojej sestre sadol a bola s ním spokojná - má iné vlasy, skôr mastné. Takže je na každom jednom či do toho pôjde alebo nie ... Ja pravdepodobne už nie :/ A mrzí ma to, pretože je to konopný šampón a vždy som chcela presne s týmto extraktom :) 

Z takých všeobecných informácii vám ešte poviem zopár viet. Vôňa je naozaj silná a dosť ju cítiť aj na vlasoch, keď uschnú. Hustota šampóna je taká stredná, no skôr redšia. Šampón je zelený - viď na fotke. :) Celkovo obal je primeraný a v regáli vyzerá naozaj dobre. Bohužiaľ, to sa nedá povedať o jeho kvalite ... Viete, že ja negatívne recenzie naozaj nerobím rada, no toto som musela. Už iba z nejakého čistého svedomia, že som vám niečo povedala a istým spôsobom varovala. 

Dúfam, že sa vám dnešná krátka recenzia páčila a teším sa na ďalší článok. Do komentára mi môžete napísať či ste tento šampón mali a akú ste mali skúsenosť, prípadne mi napíšte aký Šampón používate a prečo :) Čo sa týka článkov, tak vás čakajú recenzie a rozhovory + sem - tam vám poviem aj niečo o jednom mobile. Teším sa a snáď aj vy ! 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Lupiny na celej hlave si mala z toho dôvodu, že šampóny na odstránenie lupín si plnia svoju úlohu. Ale je tam jeden háčik a to, že ti lupiny nezostanu pri korienkoch, ale budeš ich mať po celej hlave. Možno keby že si ich umyješ kondicionérom, tak ich maš oveľa menej. Inak pekná recenzia :) www.yvanesalife.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) Ja som si ich zmývala aj kondionérom a nepomohlo to. Ja mám svoj šampón Syoss na lupiny a ten mi to nerobí - nemám lupiny vôbec, ani na pokožke, ani na vlasoch všeobecne.

      Odstrániť
  2. Dobrá recenzia :) Aspoň sa vyhnem kúpe tohto šampóna.

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já naštěstí s lupy problém nemám. Obal vypadá moc hezky, jen škoda té kvality.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to máš naozaj šťastie a si šťastný človek :)

      Odstrániť