F Ružová farba pre barbie ??? - Aďulik Sun

Ružová farba pre barbie ???

Ahojte :)

Dnešný článok bude opäť zo stránky www.postovnezdarma.cz. Nejako dlhšie som neobjednávala a dnes mi prišiel konečne balíček z tejto stránky. Tešila som, pretože mi mali prísť štetce. Ja som dlho neverila štetcom z týchto e-shopov a podobne. Vedela som, že tam nenájdem asi najkvalitnejšie štetce, no niečo mi hovorilo, aby som do toho išla. Tak som išla ... Kupovala som to cez internetový obchod, ktorý už veľmi dobre poznáte. Ja som bola s ním vždy spokojná a preto som do toho išla znovu. 

Ako to dopadlo ??? Čítaj ďalej ... 


Taštička, keď je zavretá :) 





Taška, keď je otvorená ... 


Samotné štetce ... 


Dnes som si teda našla balíček štetcov. Všetko bolo ako vždy dokonale zabalené - mala som problém sa k tomu dostať. :) Keď som sa konečne do toho dostala, moja prekážka bol ďalší biely obal, v ktorom bola konečne táto taštička so štetcami. :) Táto taštička je z veľmi zaujímavej koženky - je lesklá, nie je drsná ( bude sa dobre umývať ) a je veľmi tenká, priam labilná. Je na nej napísané " Make up for you " - zlatým písmom. Ešte na začiatok by som vám povedala, že toto balenie stojí 13,42 eura a nájdete ho TU. Pokračujeme ale ďalej ... 

Samotné štetce boli zabalené ešte v priesvitnom obale a ešte v jednom takom plastovom obale - bol tvrdší ako ten priesvitný. :) .Samotné štetce, čo k ním dodať ? Vidíte ich na obrázku a môžete presne pozrieť ako vyzerajú. Majú ružovú tyčku a čierne pri samotnom štetci - klasika. Ja som chcela ružové, lebo doma mám čierne - chcelo to zmenu. :) Štetce na oči sa mi zdajú kvalitnejšie. Sú tvrdšie ( akurát) a držia svoj tvar, čo sa nedá o tých druhých povedať. V sade je ich hneď niekoľko druhov - od korektor cez oči až po make up. Musím sa priznať, že ja budem pravdepodobne používať ten na púder. :) Ten je snáď najlepší z celého balenia. Čo mňa osobne prekvapilo, bolo to, že som tam našla aj "štetec" na gél na obočie - ten som skutočne nečakala. :) Takže späť k štetcom ... Tie na oči ja osobne nebudem používať, pretože si oči namaľujem - žiadne tiene, jednoducho NIČ :) Čo sa týka štetca tvz. vejárový štetec, tak ten mi príde asi najhorší. Je veľmi mäkký a hneď sa ohne, čo znamená, že sa nedá použiť na svoj účel. Všetky štetce sú veľmi dobre husté až práve na tento vejárový. :) Nič z nich nevypadáva a sú akurát do ruky. :) 

Ja som s týmto balíkom spokojná. Cesta trvala cca 20 - 25 dní, čo môže byť pre niekoho problém. Na to, že to bolo z tejto stránky ( nie z českého e-shopu ), tak to vyzeralo fakt dobre. Je pravda, že na obrázku vyzerali trošku inak, no na to som si už zvykla. Nemyslím si, že tento produkt bude patriť k produktom, na ktoré potrebujete šťastie, aby boli kvalitné. Nie je to 100%- ná kvalita, ale nie sú ani do koša. Hlavne ak začínate s maľovaním - takéto základne štetce sú na to super. Nevadí vám keď ich zničíte a môžete sa naučiť s nimi lepšie robiť. Ako sa hovorí : " Ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku" a pri maľovaní to platí dvojnásobne. :) Ja som bola teda celkovo spokojná. :)

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší. Nakupujete v tomto e-shope ? :) Čo najradšej ? 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

12 Comments:

  1. Pěkné štětečky :) Taky bych si měla už nějaké pořídit minimálně na pudr :D.

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám doma niekoľko :D ale tieto sa mi páčili .. Na púder mám asi 4 :D

      Odstrániť
    2. Já mám právě jeden a už si říkám, že potřebuju nový, jen jsem se k tomu ještě nedokopala :D. Si říkám, že ještě vydrží :D.

      Odstrániť
    3. Tak ono to dlho trvá ale je to dobre zmeniť, pretože na štetci sa ukladajú nečistoty aj keď to umývaš a časom je pre pleť nebezpečný :)

      Odstrániť
    4. Však já vím, nemám ho zas tak dlouho, jen už si fakt říkám, že bych si měla i koupit lepší :).

      Odstrániť
  2. Ou, růžovou zvládám v líčení, ale na štětcech teda. nevím jsem pěkné.. :-)

    Zvu tě na blog :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-v-tyrkysu.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ono ja som chcela konečne niečo plné energie a mali akurát ružovú :) Doma mám len čierne ...

      Odstrániť
  3. Ja som si objednala veľkú sadu z ebay - síce inú ako ty ale niektoré štetce sú podobné a naozaj sú husté a používam ich. Za tú cenu úplna spokojnosť. Čo mi v týchto sadách chýba je štetec na blending, pretože ten považujem za základ líčenia oči a aj dievčatá začiatočníčky by ho určite ocenili :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak áno - ja si tiene nemaľujem, tak mne nechýba :D Ale chápem - je to taký základ ... :)

      Odstrániť
  4. Mě se růžová líbí, takže štětce jsou moc pěkné. Taky mám ráda změnu a ne jen klasickou černou.
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď to :) ja som mala doma len čierne klasické a chcelo to nejaké svetlo do života :D

      Odstrániť