F Rodinný strom na stene ?! - Aďulik Sun

Rodinný strom na stene ?!

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť z e-shopu postovnezdarma.cz. Nebudem tu opäť písať ako som s týmto obchodom spokojná - písala som to v milióne iných článkov. Jedine čo vám poviem je to, že som opäť nebola sklamaná a prišiel mi domov balíček, ktorý bol úplne dobre zabalený a nebol vôbec zničený a nijako poškodený. Pre viac podrobností čítaj ďalej ... 




Tento strom nájdete presne TU. Ideme ale pekne poporiadku. Prišla som domov zo školy a doma ma už čakal balíček. Presnejšie dva - o jednom som už písala ( boli to tie štetce) a druhý bol tento. Ja som úplne zabudla, že mi to má prísť. Prečo ? Dĺžka dodania sa trošku natiahla, ale bolo to stále v tom limite, ktorý je uverejnený na ich stránke ( max. 40 dní ). Prišla mi taká rolka, kde sa skrývala táto nádhera. Na obrázku to vyzeralo väčšie, no aj tak som bola nadšená. Keďže tento rok maturujem, nedostala som sa k tomu tak rýchlo, aby som to nalepila. Preto to píšem až dnes ... 

Čo som vám neodfotila je to, že to bolo ako tapeta - to všetci poznáme. Strom je môžete vyskladať ako chcete a to je na tom celom to najlepšie. Váš strom nemusí mať vôbec takýto tvar. Môžete si ho spraviť podľa svojej predstavivosti a môžete sa s tým skutočne vyhrať. Mne to trvalo asi 30 minút - kým som to cele nalepila. Ja som to lepila tak, že som pri tom aj premýšľala, kde čo dám - nemala som to vôbec pripravené. Samozrejme mi pomáhala sestra a mamina, takže odporúčam aj vám si niekoho zavolať na pomoc. Pomoc by nebola ani potrebná, lenže akonáhle začnete lepiť tie dlhšie časti - tie sa vám začnú zlepovať a môžete to celé pokaziť. :) Odporúčam tú pomoc - skutočne ! Musím povedať, že my máme takú stenu, ktorá nie je moc rovná, a napriek tomu to tam skutočne dobre držalo a nič sa neodlepuje. Celá nálepka je z lesklého papieru, takže sa to krásne lepí. Vám príde domov v postate asi 20 častí - listy ( väčšie, menšie), konáre ( väčšie, menšie), základný peň, vtáčiky a asi to najdôležitejšie a to rámčeky - tie sú tiež väčšie a menšie. :) 

Cena je celkom prijateľná - stojí to len 7 euro a to nie je vôbec veľa na takúto nálepku. Nálepka je pomerne veľká a zaberá fakt veľký priestor. :) Čo považujem za také mínus je to, že rámčeky sú malé. Tie najväčšie rámčeky, ktoré môžete tam mať sú malé a tie menšie sú fakt na maličké fotky. Preto som to ja osobne vyriešila tak, že si idem dať vytlačiť na fotopapier malé moje fotografie a tie tam pomaly potom prilepím dodatočne. Chcela som vám o tomto zázraku napísať a tak píšem, keď tam tie fotky ešte nie sú. Mne sa páči to, že hneď to na tej stene zaujme. Zaujme vás to či chcete alebo nechcete. Robí t krásnu dekoráciu a doplnok do bytu aj domu. Naozaj to vyzerá super a môžete to nalepiť takmer kdekoľvek. Ja som to nalepila pri hlavné dvere - tam to uvidia všetci a je t naozaj pamiatka a taký rodinný strom. Vy to môžete nalepiť do stredu steny, na kraj či úplne dole. Môžete to použiť aj ako dekoráciu pri nábytok - je to naozaj multifunkčné. :) 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší. To už bude skutočne recenzia ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Vypadá to nádherně, jenom je škoda, že už jsem si nedávno také objednávala nálepky na stěny. Velkého draka taky v černém.Jsem zvědavá, jak to bude vypadat už s fotkami. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Drak bude vyzerať tež super ! Ja planujem do mojej izby Eifelovku ;-)

      Odstrániť
  2. Krásný stromeček, a nápad :-)

    Zvu tě na blog :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-zelena.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám strašně ráda takové "tapety", je to super a originální. Moc pěkné:)
    www.thepearlsofmylife.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť