F Recenzia : Korektor a riasenka - Aďulik Sun

Recenzia : Korektor a riasenka

Ahojte :)

Dnešná recenzia bude táka dvojrecenzia. Rozhodla som sa zrecenzovať viacej produktov naraz, pretože ma na jednej strane tlačí čas a na druhej to mám celkom dlho vyskúšané. :) Dnešná recenzia bude posledná obsahovať produkt z lacnejšej kozmetiky. Bude to značka Balea. Skúšanie týchto lacných vecí ma celkom baví a asi aj vás, nie ? :) Každopádne, dnes vám porozprávam o riasenke a korektore. :) Ideme na to ... 

Ako prvú si zoberiem špiralu. Táto špirala je od značky Rimmel London. Na internete ide zohnať od tých 5 eur až po 10 euro. Ja som si ju kúpila z e-shopu notino.sk . To je teraz ale nepodstatné. Prečo som si ju kúpila ? Nečítala som žiadne recenzie, no zaujala ma svojim výzorom. Prenikavá oranžová farba je naozaj silný faktor. V tom momente som potrebovala nejakú novú špiralu a keď ma zaujala ?! Takže som ju brala do "košíka". Na obale je napísané, že je vodeodolná a má spraviť obrovský efekt. Musím povedať, že vodeodolná je!!! :) Niekde som čítala, že nie je a to ma skutočne nahnevalo. Skúšala som to ! :) Čo sa týka objemu, tak ten spraví pekný, riasy prečeše a oddelí. Ja som bola s Ňou skutočne spokojná. Čo mi ale vadilo pri nanášaní - je vôňa. Ona tak veľmi zapácha :/ Pfú ... Alkohol a podobné hnusné vône ňou vládnu. To mi vadí. Keď ju dáte na oči, tak je menej cítiť tú "vôňu", ale niečo stále cítite. :/ Musím sa priznať, že ju nenosím často a určite nepatrí medzi moje obľúbené riasenky. Je teda 12 ml veľká a aplikátor má celkom dobrý. Ten dokáže spraviť to, čo sľubuje. Keby tam nie je ten zápach, tak možno by som po nej ešte siahla ... Nie možno, určite by som po nej siahla. 





Ďalšia vec, o ktorej vám niečo poviem je korektor od značky Balea. Tento korektor objavila moja sestra v DM drogérii. Stojí okolo 2 eur. Ja mám odtieň 01 - natural. Je ot tuhý korektor ( ako môžete vidieť na fotke) a musím povedať, že ma tiež prekvapil. Kruhy pod očami mi hoci nezakryl perfektne, no niečo dokázal. Úprimne ? Mne žiadny korektor nezakryl kruhy pod očami na 100 % - mám ich fakt silné.  Podľa mňa je tento korektor stvorený na vyrážky. Tie dokáže zakryť dokonale ! Paráda ! S tým som spokojná. Keďže som človek, ktorý všetko vonia - musela som aj korektor. Tá vôňa nie je veľmi pekná - je skôr umelá a chemická. Nepoznám korektor, ktorý vonia. Ak poznáte, tak mi dajte komentár spolu s typom - pôjdem ho kúpiť v momente. :) Ja som teda spokojná aj s týmto produktom. Je to dobré, keď nemáte hneď nejaký značkový obchod blízko, prípadne kde cestujete. Takže môžem odporučiť ... Avšak, ak máte pleť, ktorá je plná vyrážok a potrebujete zakryť niečo na 100 %, tak po ňom nesiahajte. Viem, že všetci chceme zakryť všetko, no musíme si uvedomiť množstvo, ktoré chceme zakryť. Je rozdiel moja pleť a pleť nejakej 50-ročnej pani. :) 



Dúfam, že sa vám článok páčil a teším sa na ďalší. :) Použili ste niektorý z týchto produktov ? Akú máte skúsenosť ? :) Prepáčte, že to nebola opäť nejaká dlhá recenzia, no čo viac povedať ? Asi nič. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

10 Comments:

  1. řasenka vypadá skvěle :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/kdyz-zari-zelena-hotovo.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Souhlasím, že Balea je levná značka, ale v některých ohledech se nevyrovná té nejdražší. Je to má jedna z nejoblíbenějších značek a nedala bych na ni dopustit. S většinou produktů jsem strašně spokojená a to jsem již vyzkoušela opravdu fůru :D :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda súhlasím aj ja s tebou :) Tiež mám doma niekoľko vecí a tento korektor ma fakt zaujal :D

      Odstrániť
  3. Bamea tyčinku mám doma a upřímě mě zklamala. Pupinky nezakryje vubec a o mých kruzích pod očima ani nemluvím na to kolikrá nepomůže ani makeup.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne pupienky zakryl :O Ale je pravda, že nemám silné akné. Keď si dám make up a korektor, tak je to najlepšie :)

      Odstrániť
  4. Tento korektor od Balei ma nejako neláka, ale môže byť dobrý. Keď tebe vyhovuje a si sním spokojná tak to je hlavné.

    OdpovedaťOdstrániť