F Make up revolution London - Palette Iconic 2 - Aďulik Sun

Make up revolution London - Palette Iconic 2

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť recenzia, ako som sľúbila v minulom článku. Dnes to bude čosi o produkte, ktorý som dostala zo stránky www.notino.sk. Áno, tento e-shop mám rada a stále z neho nakupujem ! :) Stáva sa ... Nuž a preto vám dnes môžem doniesť článok o jednej veľmi slávnej paletke tieňov. Keď vy toto čítate, tak ja sa stále učím na moje maturity. Chcem vám povedať, že najbližšie 4 dni nebudú určite články - musím sa dostať zo šoku, už teraz mi ni je najlepšie. Tak majte strpenie a potom vás čakajú hneď 4 články za sebou a veľký projekt na blogu, kde ma budete môcť stretnúť ak sa dohodneme. :) Ideme už na článok ... 

Späť ale k recenzii. :) Dnes vám porozprávam o mojej jedinej paletke, ktorú vlastním. Túto paletku nájdete na spomínanom internetovom obchode vo výhodnej cene a to rovných 7 euro. Paráda ! Zoberte si, že táto značka sa pohybuje v rôznych cenových šírkach a 7 euro je tak akurát. Je to značka, ktorá sa inšpiruje od iných svetovo uznávaných značiek a ide jej to super. Ako sa hovorí - keď odpisujete, tak aspoň poriadne. Ona to dokáže. :) Netreba jej teda vyčítať to, že sa "inšpiruje" niekde inde. 



Na fotografii môžete vidieť pigmentáciu rôznych tieňov. Je pravda, že čím svetlejší tieň, tak tým je menšia pigmentácia - to je smutné. Každopádne, tie tmavšie odtiene sú naozaj kvalitne pigmentované a na oku na nezlievajú do jedného. To sa žiaľ pri tej svetlejšej časti nedá povedať. Tá svetlá časť je na oku ako jedna trošku nahnedlá machuľa - treba to vždy niečim prekopať, aby vynikla každá jedná farba. Zas sa vyjadrujem ako Maďar :) :) :) Ja som ale spokojná s touto pigmentáciou. Možno si poviete, že všetky tiene sú jednotné a dosť jednoduché. Ja sa maľujem jednoducho a málokedy príde rada na nejaký očný tieň. Skôr si dávam linku, špirálu a čau ! Takže ja som potrebovala niečo jednoduché, čo použijem aj na denné nosenie. :) Ak ste rovnaký prípad, tak toto je tá správna voľba. Ak sa vám to nepodarí, tak to nie je taká katastrofa, ako keď sa vám to nepodarí s nejakým fialovým tieňom. Na začiatok je toto najlepšia cesta ... 


K paletka bol pribalený aj klasický štetec, ktorý ma na obidvoch koncoch "hubku". Ja osobne toto nepoužívam a asi ani nepoznám niekoho, kto to používa. Nie je to nič zlé, ak to používate. Ja som zvyknutá na štetce, ktoré som si kúpila a nemajú túto "hubku". Čo sa týka samotných tieňov, tak tie sú dobré, no mne osobne vadí to, že niektoré z nich prášia. Sú to skôr tie, kde sa nachádzajú jemné trblietky. To sa ale stáva pri takejto konzistencii. Konzistencia je taká jemná, miestami mi príde s jemných nádychom krému. Nie úplne, ale tak trošku. :) Pre mňa snáď najväčší plus je to, že táto paletka nemá zrkadlo. Viem, že niektorým práve toto bude chýbať, no ja som človek, ktorý nemá rád zrkadlá v takýchto produktoch. To zrkadlo je vždy špinavé a nepríde mi to vôbec pekné. Potom to ruší tú estetickú časť - ak to tak môžem povedať. :) 

Balenie je veľmi pekné a p§sobí elegantne. Je to taká dobrá jednoduchá voľba. :) Základné tiene, štetec, ktorý sa dá použiť a môžeme ísť niekde aj na dlhšiu dobu. :) Ja som s týmto balením zatiaľ spokojná. Nezdá sa mi, že by sa aj nejako míňala. Ja som ju používala pomerne dosť často a stále nie som ani pri jednom tieni na dne. Najviac som používala úplne bielu, ktorú som nanášala do vnútorného kútika, kde som rozjasňovala oko. To sa mi naozaj páči a vždy ma to lákalo. Možno preto som tak trošku kupovala túto paletku :) Ja mám celkovo na ňu veľmi dobré slová - som spokojná a priam nadšená. Možno to je tým, že je to moja prvá paletka a asi aj jedná dlho ostane. Možno a asi pravdepodobnejšie je to tou značkou. Tá značka je známa tým, že je kvalitná a dobre prezentovaná. :) Nemajú čo pokaziť ... Ak by niečo pokazili, tak to by bol asi veľký šok. :) 

Dúfam, že sa vám článok páčil a teším sa na ďalší. Ďalší článok bude o mojej škole. Prvý článok bude o maturite a celkovo odhalenie mojej školy a druhý článok bude o mojich spomienkach a tak trošku si zaspomíname a ukážem vám mojich spolužiakov, kamarátky. A asi najviac očakávaná vec : odhalím aj zákutie o tom či chodím do triedy s Explom a Matúšom. Vysvetlím vám to ako to je ( nech nemusím 500x na ask.fm ). Tešte sa ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

24 Comments:

  1. Mne sa veľmi páčia takéto jednoduché odtiene, ktorými nikdy nič nepokazíš. Som zvedavá aj na tvoje budúce články ;)
    Michelle

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá moc pěkně :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:) Budu moc ráda, když se zapojíš!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám taky paletku od MR doma, ale novou a ještě zatím nepoužitou. Těším se až vyzkouším. Všude čtu, jak se nedá malovat s přiloženými aplikátory, ale já jiné vlastně ani nepoužívám. Vystačím si s těma "hubkama" :-)))
    Víš co je divné? Sleduji tě přes GFC, ale na blogeru se mi tvé články vůbec nezobrazují. Vždy na ně narazím jen na FB. Nevíš, kde může být chyba?
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak oni sú dobré, ale ja s nimi neviem nejako pracovať :/ :)
      Nesleduješ ma náhodou súkromne ? Lebo mne nesvietiš ani v GFC :) Ak ma sleduješ súkromne, tak to môže byť preto :)

      Odstrániť
    2. Sledovala jsem veřejně. Dala jsem ukončit sledování a zase se znovu přihlásila, tak uvidím, zda se mi už budeš zobrazovat. :-)

      Odstrániť
    3. Ak sa vám môžem votrieť do debaty, mne robilo to isté, keď si zmenila názov blogu. Tiež som ukončila sledovanie a znovu som sa prihlásila a už všetko funguje jak má. :) Tak hádam to pôjde aj tebe:)

      Odstrániť
    4. To preto ? :O to som nevedela, že to bude takto vám robiť zle :/ Tak hádam to pôjde už dobre :)

      Odstrániť
  4. paletka vypadá opravdu krásně :)
    www.marisnovotna.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. záleží veľa od vkusu :) a aké tiene ti vyhovujú :)

      Odstrániť
  5. Taky nepouzivam , jedine stetec, barvy vypadaji fajn :)
    dreammorebabe

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jéj! paletka naozaj krásna - podľa mňa je to skvelá voľba. Mať jednu dobrú celkom kvaôitú paletku s ktkrou vyčaruješ denne aj večerné či slávnostné líčenie je podľa m§a základ a ty ho v tejto paletke máš. Ak niesi do make upu nadšenec tak ti táto jedna paletka bohato stačí... Ja mam pri tejto značke vždy problém vybrať si len jednu. preto mám zatial iba tú cleú matnú :) ale moja zbierka sa čoskoro rozrastie :) Tie aplikátory ani ja nemusím, ono nalíčiť sa snimi dá len je to komplikované. Štetce robia krajší efekt a omnoho jednpoduchšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Taky jsem na ni koukala v drogerii a přemýšlela, zda zkusit nebo jít do něčeho lepšího. A každopádně musím souhlasit - ten štětec nic moc.. Mohl by tam být nějaký lepší, ale tak zase ta cena je asi přiměřená výrobku i obsahu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. aj ja mám paletku od Makeup Revolution a doknca som chvíľku pozerala či nemáme takú istú ale nie :(
    ja som s ňou spokojná a nesúhlasila som len s tým , že niektoré tiene prášia, ale potom som to dočítala a písala si , že sú to tie trblietkavé a moje sú úplne všetky matné, až na jeden :) mohla by si urobiť nejaký tutoriál s tými trblietkami, mne by to napríklad pomohlo pretože ja úplne neviem ako tie trblietkavé používať. :)

    skvelý článok adi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Veronika :) Určite mám niečo v pláne ...

      Odstrániť
  9. Také jsem si je koupila. I v té druhé verzi. Líbí se mi neutrální odstíny.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tiež mám od nich jednu veľku paletku a je užasná. Som s nou velmi spokojna.

    OdpovedaťOdstrániť