F Leto sa blíži ! - Aďulik Sun

Leto sa blíži !

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť zo stránky postovnezdarma.cz. Viete, že ja mám tento e-shop celkom rada. Viete, že poštovné tvorí veľakrát veľkú čiastku. TU neplatíte poštovné a je to naozaj ich najväčšie plus. Keď nemusíte platiť, tak prečo by ste išli do niečoho, kde to musíte platiť ? Kvalita je dobrá - aspoň ja som vždy mala to šťastie. :) Takže ja som spokojná ...

Tentokrát som si objednala slnečné okuliare, ktoré sú klasické a poznáme ich snáď všetci. Ja mám tieto veľmi rada ... Všetci ich majú, no sú stále "in". Ja ani neviem nejako čo vám k nim povedať. Podľa mňa sa oplatia ... Čo ja vidím na prvé pozretie, tak sú naozaj kvalitné. Sú pevné a dosť hrubé. Vyzerá, že sa ani nepoškodia a nebude ani odpadávať tá farba. Sklá sú naozaj tmavé a keď sa pozriete do slnka, tak vám to nič nespraví. :) Paráda ! Naozaj som z toho prekvapená. Úprimne ? Myslela som si, že mi príde nejaký kus čierneho plastu, ktorý nebude za nič stáť. Chvalabohu, to tak nie je ! Sú naozaj kvalitné ... 

Čo sa týka balíka, tak ten bol starostlivo zabalený. Prišli mi okuliare cca v piatich obaloch a nezabudli pribaliť ani čierne vrecúško, ktoré ja osobne budem určite využívať. Takže som spokojná aj v tomto smere ! Okuliare patria medzi tie veci, ktoré v lete používam každodenne. Ja som si vybrala čierne, ktoré sa naozaj snáď najľahšie kombinujú do oblečenia a podobne. :) Takže čo ľahšie môže byť ? Asi nič ... 


Ja milujem jednoduché, jednofarebné a hlavne malé kúsky, ktoré dokáže outfit dokonale rozžiariť alebo len doplniť. A tieto okuliare tým sú ... Tak radšej budem investovať do niečoho takéhoto, čo využijem každý deň - ako keby som mala využiť peniaze na niečo iné, čo použijem raz do roka. Tieto sú naozaj kvalitné a myslím si, že ich využijem nie len tento rok. :) 

Dúfam, že sa vám článok páčil a teším sa na ďalší. :) Do komentára mi dajte vedieť či aj vy máte doma čierne okuliare alebo skôr idete do niečoho farebného ! :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Ty brýle jsou boží, já takové mám nejradši mám je i v barevných variantách :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/maly-effectacek.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám doma zase tmavě červené brýle. Tyto vypadají moc hezky. Taky mám ráda, když nemusím platit poštovné, ale ze stranky postovnezdarma neobjádnávám, většinou jen z aliexpressu. :-) Teď akorát čekám na organizér na kosmetiku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie môžu byť tiež pekné ... Ja mám zlé skuseností z toho e-shopu :/

      Odstrániť
  3. Vyzerajú naozaj pekne :) len škoda že mne nepristanú snáď žiadne slnečné na svete :D :( ja som popravde ešte nečítala zlú recenziu na niečo z tejto stránky :)
    enjoy little cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To prečo ? :O .... Ja aj áno, väČšinou na oblečenie ...

      Odstrániť
  4. Také mám nejraději obyčejné a jednoduché brýle (a nejen brýle). Jsou pěkné. :-)

    todayfluffycookie.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) .... Myslím si, že s nimi sa nedá nič pokaziť :)

      Odstrániť
  5. Na eshop postovnezdarma.cz som už čítala veľa negatívnych recenzií ale ja som z eshopu objednával už niekoľko krát a vždysom bola maximálne spokojná :)

    http://worldbyvikk.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám fakt podobný názor :) Záleží asi kus od kusu :)

      Odstrániť