F Leto sa blíži veľmi rýchlym tempom ... - Aďulik Sun

Leto sa blíži veľmi rýchlym tempom ...

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť niečo z fashion. Je na čase si trochu oddýchnuť od tých nákupov a recenzii, nie ? Preto som sa rozhodla zverejniť jedne outfit. Chcelo to niečo nové a najlepšie nie moju tvár. Zvolila som moju sestru, ktorú už môžete poznať z nejakého fotografovania. Tentokrát si obliekla niečo letnejšie.  Jar sa veľmi rýchlo blíži aj keď to tak možno vonku nevyzerá. Fotografie sú z vnútra, keďže vonku pršalo a bolo nepríjemné počasie - za to sa ospravedlňujem. Chcem ešte pripomenúť, že stále prebieha moja GIVEAWAY na blogu :) Môžete sa zapojiť :)

Tiež sa vám zdá, že čas veľmi rýchlo uteká ? Ani som sa nenazdala o pár týždňov mám ústnu maturitu. Potom budú nasledovať rýchle prázdniny a opäť vpadneme do stereotypu. Čas fakt rýchlo letí a všetci sa sťažujú na jeho rýchlosť. Kto si dáva pozor, nech mu neuletí ? :) Takmer nikto ... Využívajte čas na plno. Žijete len raz a nikto predsa nechce ležať na smrteľnej posteli s tým, že niečo nestihol. Tak choďte a plňte si sny ... :)





Čo má Vierka na sebe ? 


Ružová blúzka : postovnezdarma.cz 

Čierna sukňa : H&M 

Béžové lodičky (lakovky) : Dária 

Zlaté hodinky : postovnezdarma.cz 









Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Teším sa na vás nabudúce :)

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Sukýnka super! :)
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sluší ti to :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/mala-boure-v-sephore.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ach tie lodičky sú megasuper! vždy slintám keď ich vidím,žiaľ ja a opätky kamarátky nikdy asi nebudeme,neviem v tom kráčať aj cez roky učenia,moja chôdza sa podobá opitému Káčerovi Donaldovi takže jediné miesto kde ich využijem je polička kde mám vyložené lodičky ako "dekoráciu " :D Ale pekný post ;))
    Mimlovee

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem - to sú sestrine a tak po nich túžila, že si ch kúpila :) Ja moc na lodičky nie som, :) :D :) Ja som nejako ako ty - hoci chodiť v nich viem, dávam si ich len na špeciálne udalosti :)
      Ďakujem :)

      Odstrániť
  4. Tie topanky su moc pekne :) bola by som rada ak by si sa zapojila do giveaway na mojom blogu http://baribircak.blogspot.sk/2015/04/bionatural-giveaway-appreciate-your.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Boty i blůzka i sukně naprosto krásné. I hodinky jsou moc pěkné :) Skvělý článek :)
    Michelle, ma belle

    OdpovedaťOdstrániť