F Je vždy lacná kozmetika zlá ??? - Aďulik Sun

Je vždy lacná kozmetika zlá ???

Ahojte :)

Dnes je tu opäť recenzia. Teraz môžete čakať niekoľko článkov, ktoré budú recenzie na rôzne kozmetické produkty. Musím sa priznať, že ma to aj baví. Nasledujúce produkty som nedostala do spolupráce a nedostala som ich ani ako darček. Sama som si ich zakúpila. Pýtate sa prečo ? Áno, sú to produkty z lacnej kozmetiky, ktoré nájdete v čínskych obchodoch či nejakých nešpecializovaných obchodoch. Čítala som množstvo článkov o tejto lacnej kozmetike. Niektoré články hovoria, že lacná kozmetika je zlá a nekvalitná. Druhé články hovoria, že je skvelá a ide o to, aký kus chytíte. Ja som sa chcela na to pozrieť bližšie a tak som navštívila obchod u nás v Prievidzi, ktorý je čínsky ( Paradise ) a kúpila som tam tri veci. Dnes vám porozprávam o rúžoch a nabudúce vyjde článok o make - upe. 

Každý jeden rúž ma stále 1 euro. Čo je cena veľmi dobrá a je to skutočne lacné. Tieto dve značky doteraz neznáme ( aspoň pre mňa) ma aj očarili, no skôr prekvapili. Nečítala som na ne žiadnu recenziu a tak som nevedela do čoho idem. Musím sa priznať, že som mala určitý rešpekt a bála som sa, že mi nejako zareagujú s pleťou - konkrétne s perami. Chvalabohu sa nič nestalo a moje pery sú doteraz bez vyrážky a podobne. Ideme ale pekne postupne.

 

Prvý, ktorý vám budem opisovať je rúž od značky Mels. Ja mám doma od tejto značky aj púder ( neskúšala som ho ešte ) a tieň. Na tieň ste už mali recenziu ( bol hrozný) a preto som sa bála vstúpiť do tohto rúžu. Bála som sa, že to bude z kaluže rovno do blata. Chcela som ale porovnať a napísať tento článok, tak som sa rozhodla, že to skúsim. Balenie ma zaujalo. Je decentne čierne, nemá problém s otváraním či zatváraním a veľmi mi pripomína rúže od Macu. Tento rúž je veľmi fascinujúci. Prečo ? Rúž je červený, na perách je veľmi výrazný. Ja mám odtieň 03, čo by mal byť taký stredný. Bojím sa zistiť, aký je ten najsilnejší. Na perách tvorí skutočne výraznú červenú farbu a nie je to veľmi prirodzené. Vôňa ... Tak tá je veľmi nepríjemná. Je prenikavá a skôr zapácha ako vonia. Nie je to zápach, že je pokazený, no je to taká dosť špecifická vôňa. Neviem tie vône popísať ... Ak máte radi rúže, ktoré voňajú, tak po tomto nesiahnite ani na skúšku. :) Ako náhle to dáte na pery, tak už to nesmrdí a nejako ten rúž nepociťujete. Asi po 2 hodinách sa začne rúž droliť a musíte si ho pretrieť. S výdržou teda nie je najlepší. Čo sa dá za tú cenu čakať ? Stál predsa jedno euro, nemôžete čakať zázraky. Ale na pár hodín, keď len niekde idete a viete, že sa čoskoro vrátiť je dobrý. Neodsudzovala by som ho. 

Druhý rúž, ktorý som zvolila je od značky Baolish. Balenie si ma získalo. Je jemné, decentné a čierne. Túto značku som nepoznala vôbec a išla som do čiernej diery. Niet cesty späť ... Rúž stále presne jedno euro, tak isto ako spomínaný rúž vyššie. Vedela som, že to nebude zázrak. Avšak, tento ma prekvapil. Ja mám odtieň 15. Je jemne ružový a na perách vytvára veľmi príjemný vzhľad.  Nie je to ani silné, no ani slabé. s pigmentáciou som veľmi spokojná !!! Priam prekvapená ... Vydrží niekoľko hodín a ani sa nedrolí. Čo je skutočne fakt dobré ! Vydrží dlho, no nejako by som do toho aj išla, keby viem kde idem a na ako dlho. Vôňa ... Tá je fakt dobrá. Vonia ako maliny a tá vôňa. Ach ... Ja som s touto "značkou" a produktom celkom spokojná. Nie som typ človeka, ktorý nosí výrazné rúže každý deň. Ja ich osobne nejako ani nenosím. Nosím, no na nejaké špeciálne udalosti. Takže neviem zhodnotiť na 100 %, ktoré rúže sú dobré. Môžem vám ale povedať, že tieto na to, že stoja 1 euro boli dobré. Neboli to žiadne zázraky, no niečo dokázali. 

Ja som prišla na to, že lacná kozmetika nemusí byť hneď zlá. Ja som mala skúsenosť s dobrými vecami a nejako som nečítala ani zlé recenzie - až na pár. Tieto značky sú moje prvé z tejto "lacnej" kolekcie a mala som celkom dobré skúsenosti. Je však na každom jednom čo skúsi. Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší. To bude opäť recenzia na make up, ktorý som skúsila tiež z takejto "kolekcie". V komentári mi môžete napísať či ste niekedy skúšali nejakú lacnú kozmetiku a môžete mi napísať aj vaše skúsenosti. Budem skutočne rada ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

12 Comments:

  1. S lacinou kosmetikou nemám moc zkušeností. Je super, že rtěnky jsou třeba dobře pigmentované nebo vydrží dlouho, ale složení nejspíše nebude zrovna nejlepší. Proto bych tuto kosmetiku nejspíš nepoužívala. Nemusí být pro každého špatná, ale např. na mou problematickou pleť by to nebylo to pravé ořechové :). Každopádně komu sedí, tomu sedí :). Koupí ji za super nízké ceny a pokud mu nezpůsobí žádné problémy, tak má vyhráno :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak áno - každému sadne niečo iné. Ja neplánujem si tieto veci kupovať pravidelne a stálo :) Bol to taký experiment :) Najlepšie na tom je, že na tých produktoch nemáš zloženie :) :) :)

      Odstrániť
    2. Jasné, taky ráda experimentuji, takže to chválím :D. Pamatuji si, že takovou to lacinou rtěnku jsem si koupila na poslední zvonění, když jsem kreslila po děckách :D

      Odstrániť
    3. :D :D :D to by som tiež na to kúpila :) Ďakujem ...

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. tam som očné tiene neskúšala ... Ale laky majú dobré :)

      Odstrániť
    2. musím súhlasiť ja som si kúpila tiene v Kik - neónové a môžete ich vidiet v nejednom mojom návode. nie je to pigemtnácia že by ste mali na očiach zvýraznovač ale je to na matné neónky veľmi slušná pigmentácia :)

      Odstrániť
  3. S touto lacnejšou kozmetikou skúsenosti nemám, no na pár použití, určite môže niekomu vyhovovať. Celkom by ma zaujímali fotky, ako vyzerajú na perách, nabudúce by si ich mohla skúsiť aj tak nafotiť. :)) Pekný článok! :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ... tak ja som ich používala v podstate aj dlhú dobu, len sú to rúže, takže nemôžem ich nosiť každý deň :/ Fotky nabudúce pridám !

      Odstrániť
  4. Podle mě ne, mám hodně věcí z té lacinější kosmetiky :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak toto bolo veľmi lacné a zas tá kozmetika nie je najhoršia ...

      Odstrániť