F Nepáči sa ti čo robím ? NO A ČO ?! - Aďulik Sun

Nepáči sa ti čo robím ? NO A ČO ?!

Ahojte :)

Dnešný článok bude recenzia ? Haul ? Sama neviem ako to nazvať a pod akú menovku to hodiť. Hodila som to preto pod obidve :) :) :) O čom bude dnešný článok ? Bude o e-shope, ktorý má názov shirtinator.sk. Ja som už písala o tejto stránke jeden článok. Dnes mi konečne prišiel aj balíček, kde sa nachádzalo dané tričko, ktoré som si sama vyrobila a navrhla. :) Paráda ! 

Na začiatok zopár formalít pre vás. Doručenie netrvalo vôbec dlho. Ja som si to objednávala štvrtok, piatok mi prišlo, že to bolo poslané kurierovej službe, ktorá mi to donesie. Keby to nebolo cez víkend, tak to mám na druhý deň. Takto som čakala do Utorku. Nevadí ! Dôležité je to, že ho mám konečne doma. Teším sa ... Kvalita trička je zaujímavá. Kvalitné je, no ono je z takej pomerne dosť tenkej látky - bojím sa toho, že sa moc rýchlo vyťahá alebo skončí v práčke a bude po ňom. Nápisy a obrázky sú veľmi dobré "vytlačené" v tričku a netrhajú sa. S týmto e-shopom som spokojná a musím povedať, že hoci má veľa konkurenčných internetových obchodov s tričkami, mne vyhovoval asi najlepšie. Ochota a komunikácia bola naozaj rýchla a odpovedali na všetky otázky vždy do 24 hodín. Takže nadmierna spokojnosť určite ... 





Prišlo mi to vo veľkej papierovej obálke. Prečo ten nápis ? Každý sa určite stretávame s tými ľuďmi, ktorí neveria našim snom, neveria, že niečo dokážeme. Tak to je možno taká odpoveď na ich slová a podobne. Niekedy je dobré si nechať taký odstup a nebrať iných vážne. 

Ja mám veľkosť L a je mi tak akurát. Určite sa dobre zmerajte, aby ste sa neprekvapili s veľkosťou. :) Ja mám najväčšie tohto typu. Chcela som takýto štýl - páči sa mi to. Tie zrezané rukávy boli vždy super a páčili sa mi. Tieto sú trošku viac zrezané, ale vyzerá to dobre. :) Na leto, to bude úplne super ... 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší. Máte skúsenosť s týmto e-shopom ? Napíšte mi do komentára ... :)

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára