F Koniec nudným tričkám !!! - Aďulik Sun

Koniec nudným tričkám !!!

Ahojte :)

Dnešný článok bude o jednom dá sa povedať e-shope, ktorý vyrába tričká a iné oblečenia s podtlačou. Dokonca som na ich stránke videla aj kryty na mobil ! To je už čo povedať. Myslím si, že väčšinu z vás poteším sa informáciou, že tento kryt a iné veci, ktoré budete chcieť objednať, si môžete samy navrhnúť. Môžete sa zahrať na dizajnéra či módneho návrhára. Ja som osobne bola veľmi prekvapená z toho, že mali na výber rôzne typy tričiek. Ja osobne som mala vždy problém, že v danom e-shope bol daný striktne tvar a štýl trička. TU sa vám to ale nestane ! Môžete si vybrať z viac ako 20 druhov tričiek a dokonca si môžete vybrať aj farbu. TO je dokonalé  ! Naozaj ma toto potešilo. Celkovo, aby toho nebolo dosť, môžete si vybrať aj motív a pridať vlastný text. Čo je podľa mňa najlepšie je to, že môžete kombinovať text a motív. To sa dá na málo obchodov, pričom mne osobne to vadí. Nechcem predsa tričko len s textom či len s motívom ! Sme kreatívni ľudia a tí potrebujú viac možností, nie ? :) 





Mne sa táto stránka veľmi páči. Celkovo je veľmi prehľadná a dá sa na nej vytvoriť naozaj neuveriteľné. :) Určite sa vám stalo, že ste sa v nejakej stránke nevedeli vysomáriť a tak ste to radšej zavreli - mne niekoľkokrát. Sama vyžadujem to, aby stránka bola prehľadná. A táto stránka to určite spĺňa. Myslím si, že táto stránka je jednoduchá a zvládne s Ňou pracovať úplne každý. Je úplne jedno koľko máte rokov - či 10 alebo 19, ba dokonca aj 60 rokov a objednávate darček pre svoje vnúča. Zvládnete to a nemáte sa čoho báť ! 

Čo môžete spraviť na stránke www.shirtinator.sk ??? Môžete si objednať tričko s VLASTNOU podtlačou. Kto by toto nechcel ? Koniec nudným tričkám s listom alebo s nejakým trápnym popisom po anglicky ! Koniec kravinám ! Je na čase chytiť návrh do vlastných rúk a vytvoriť si napríklad tričko s fotkou ! Paráda !!! Podtlače tričiek bývajú nudné ! TU si objednáte tričko s rôznymi potlačami a môžete ho mať zábavné a plné vlastných myšlienok ! Konečne !!! 

Ja som s touto stránkou skutočne spokojná a objedávalo sa mi úplne pohodlne. Sedela som doma a objednávku som vybavila do 10 minút aj s vymýšľaním návrhu. Svoj návrh vám ukážem, až keď mi príde. :) Späť k objednávke. Prebiehala jednoducho a hlavne rýchlo. Môžete si zvoliť rôzne typy platby. Ja som zvolila platbu na účet, samozrejme máte aj iné možnosti. Všetko prebiehalo v pár krokoch a netrvalo to dlho. Myslím si, že to zvládne každý - zvládla som to predsa JA ! :) 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok - samozrejme aj na TRIČKO. :) Do komentára mi môžete napísať aké máte vy skúsenosti s touto stránkou, prípadne inou, kde ste si objednávali tričko. :) Teším sa na vaše komentáre ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára