F Ďalšie nové sako ? - Aďulik Sun

Ďalšie nové sako ?

Ahojte :)


Na dnešný článok som sa veľmi tešila. Prečo ? Čakala som na jeden môj obľúbený kúsok v šatníku a to sako. Áno, nenosím ich často, no pomaličky sa opäť dostávam do štádia, kedy sa mi táto elegantná móda začína páčiť na mne. Čo myslíte vy ? Hodí sa mi tento štýl ? :) Určite mi nezabudnite zanechať komentár. :) 

Ja som si objednala toto sako zo stránky postovnezdarma.cz. S týmto e-shopom mám vždy dobré skúsenosti a to myslím smrteľne vážne. Dnes som sa opäť presvedčila, že tá kvalita je skutočne dobrá. Prišiel mi šedý, igelitový balíček. V prvom momente som si pomyslela, že to bude hrozné. Ja som bola totiž v tom, že to sako tam je nejako pokrčené a len v tom šedom obale. Avšak, opak bol pravdou. Sako bolo starostlivo zabalené ešte v jednom priesvitnom obale, kde sa nedostane vzduch. Takže to je prvé plus. Je pravda, že som musela sako vyžehliť, aby nejako dobre vyzeralo. To však nie je taký veľký problém. Bola som pri rozbaľovaní napätá či náhodou nebude trčať z toho nejaké nitky alebo niečo podobné. Bola som nadšená. Skutočne nič netrčalo a všetko bolo tak, ako malo byť. Cena sa úplne oplatí a myslím si, že ho lacnejšie ani nezoženiete. 








Toto moje sako nájdete TU !!! Majú aj také, že sako je biele a lem je čierny. Mne osobne sa viac páči moja podoba. Ako môžete vidieť na obrázkoch, ja som dostala černe sako s bielym lemom. Musím povedať, že sako je z pevnej látky - bavlny. Aspoň sa dotyk a moje "odborné " tvrdenie je také, že je to fakt kvalitné sako. Z vnútornej strany má jemný silon, ktorý je tiež bez poškodenia. Čo viac k tomu povedať ? Ja som skutočne nadšená a takú kvalitu som ani nečakala. Ja som si objednala najväčšiu veľkosť, no ako môžete vidieť je dobré aj mne aj mojej chudej sestre. Myslím si, že keď si objednáte najväčšiu veľkosť, tak je to trošku aj lepšie, pretože je to dobré všetkým. Ja a moja sestra máme úplne inú postavu a je nám obidvom ako keby sú to dve saká - aspoň nám to tak príde. Na fotkách, kde nevidíte mňa, tak tam je moja sestra. :) Ďakujem týmto smerom aj jej ... :) Aby som nezabudla vám povedať, sako má aj dve vrecká a biely detail hore je okrasný. :) 



Dúfam, že sa vám článok páčil a teším sa už na ďalší. :) My sme vyskúšali aj biele, no aj čierne tričko pod to sako. Myslím si, že obidve vyzerajú dobre. S košeľou, to nevyzeralo nejako veľmi dobre, pretože tam bolo toho veľmi veľa - lem, golier a podobne. :) 

xoxo
Aďka 


CONVERSATION

10 Comments:

  1. Sako je krásne,veľmi sa mi páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To sako sa mi naozaj páči :) Pristane ti :)

    www.life-by-romi.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sako se mi moc líbí, stejně tak jako detail kapsičky na prsou :))

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten je fakt pekný, spolu s tým lemom to dobre pôsobí :)

      Odstrániť
  4. To je moc pěkné sako :). Asi si také nějaké koupím :D
    Kaminowak.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť