F Bielenie zubov ?! (Recenzia) - Aďulik Sun

Bielenie zubov ?! (Recenzia)

Ahojte :)

Dnešný článok bude celkom jednoduchý. Bude to taká fotočlánková recenzia :) Zdá sa mi zbytočné vám tu písať odborné veci, ktoré sa dajú nájsť na balení. Pridám vám sem fotografie, ktoré sú dobre zaostrené a tak sa dá z nich skutočne dobre všetko prečítať. Táto recenzia bude skôr o mojom subjektívnom názore na tento produkt. Toto je produkt, kde je dôležitý asi ten názor a skúsenosť - aspoň podľa mňa. 


Toto je predná a zadná strana produktu :) 






Ďalšie strany balenia :) 














































V balení sa nachádza gél a zubná pasta. Tiež tam nájdete obal na násady, ktoré budete si dávať na zuby. Tiež tam nájdete presný návod na použitie a "pravítko" na zmeranie bielosti či opačne žltosti. Všetko je písané naozaj zrozumiteľne. Ja som to používala RAZ za deň a to presne večer. Moje zuby neboli veľmi žlté, keďže nefajčím a vyhýbam sa jedlám, ktoré spôsobujú tento efekt. Avšak, mala som na bočných stranách sem - tam jemný žltý povlak, ktorý som chcela zničiť. Skúsila som si umývať zuby oveľa častejšie ako sa odporúča, nejedla som sladkosti a nič nezaberalo. Potom som videla v DM drogérii tento produkt. Stál okolo 20 euro, takže to bol vtedy pre mňa risk. Ako sa ale hovorí : " Risk je zisk" a teraz to bola pravda. Ja som si to dávala teda raz za deň, pričom sa to odporúča 2-krát denne. Postup vám sem nebudem dávať - je skutočne ľahký a nachádza sa aj na balení. 

Môj názor ? :) 

Ja som bola skutočne spokojná. Moje zuby boli o tri stupne belšie. Už je asi 2 až 3 týždne po mojom doužívaní. Píšem to náročky takto s odstupom času, aby som vám mohla povedať fakt názor na to či to nejako vydrží. Vydrží to !!! Moje zuby sú stále biele a vôbec nechytajú nejaký žltý povlak. Som skutočne spokojná s týmto produktom a môžem ho len odporučiť. Moja sestra je tiež spokojná. Ona si ten gél dávala priamo na zuby, pretože ju napínalo z toho silikónu, z ktorého je vytvorená zubná náhrada. Mňa nenapínalo vôbec z toho. Čo sa týka pasty a toho gélu. Nemusíte sa báť, žeby to bolo nejako veľmi zlé - čo sa týka chuti. Mne to fakt chutilo. Gél mi pripomínal jemne jahody a pasta je klasická ako všetky ostatné. :) Môžem vám povedať, že sa nemáte čoho báť. Ak budete postupovať podľa pokynov, tak sa nič nestane vám a ani vašim zubom. Neničí to toľko zubnú sklovinu a oplatí sa to viac ako chodenie k zubárke na bielenie zubov. Toto balenie stojí okolo 20 euro, pričom to neminiete naraz všetko. Zubárke dáte 30 euro a musíte tam prísť po polroku na to, aby vám to opravila  a zas zaplatíte 30 euro. Takže toto balenie sa naozaj oplatí. :) 

Dúfam, že sa vám článok páčil a teším sa na ďalší. :) To už bude giveaway :) Do komentára mi môžete povedať či máte skúsenosti s týmto produktom alebo poznáte niečo podobné :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

18 Comments:

  1. Ja s takýmito vecami skúsenosti nemám, ale mala by som začať skúšať takéto veci, pretože moje zuby sú zažltnuté od prírody a veľmi im nepomáham ani tým, že fajčím ako Turek :) určite vyskúšam! :) Vďaka za tip ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemáš vôbec za čo :) Ja som bola skutočne spokojná a myslím si, že to vybieli aj úplne žlté zuby :)

      Odstrániť
  2. Ja by som si to na zuby nedala, pretože to obsahuje kyselinu a tá ničí zubnú sklovinu. Možno to teraz nevidíš, ale časom sa to môze prejaviť. Za taký krátky čas sa ti to vybieli, ale odstráni sa nielen povlak, ale aj povrch skloviny. Kľúčom k bielym zubom je strava, vitamíny a pravidelné čistenie. A prirodzene genetika.

    creyativite

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda, lenže ja mám zlú genetiku, takže mne ani pravidelné čistenie zubov nepomohlo. Preto som skúsila niečo takéto. Keď ideš na bielenie zubov, tak to nie je prírodne rovnako ako toto. Ale neničí to tak zubnú sklovinu ...

      Odstrániť
    2. A to uz ako sa da odstranit povrch skloviny pri bieleni zubov, dievcina zlatá? Ty asi nemas vystudovanu medicinu, vsakze?

      Odstrániť
    3. zas sa tu neurážajme :D Každý produkt takýto má v sebe niečo. čo môže poškodiť zubnú sklovinu....

      Odstrániť
    4. Pretože ten produkt obsahuje kyselinu. Na toto skutočne nepotrebujem mať vyštudovanú medicínu, stačí aj základná škola s kúskom zdravého rozumu.

      Ja takých ľudí so zlou genetikou poznám, ale oni si tie ziby väčšinou nečistili :D dúfam že to nie je tvoj prípad. :D ja mám našťastie zuby biele, takže to je v poriadku, až na tie odvápnené miesta. Ale my v jednej vetve máme vážne všetci pokazené zuby :D keď ti to nevadí tak je to fajn, len som ťa chcela varovať. Sú to tvoje zuby, nemám právo ti do toho zasahovať. :D

      P.S.: Ziby = zuby, nedá sa to opraviť, tanto komentárový spôsob je vážne dosť zlý (nič proti tebe, ale proti googlu :D ), aj tento komentár píšem už druhýkrát.

      creyativite

      Odstrániť
    5. Ja si ich čistím fakt pravidelne a nejako to aj tak nefungovalo :/ Ja ti môžem fakt povedať s čistým vedomím, že si umývam zuby pravidelne :) Áno - som si tej kyseliny vedomá - musela som to ale skúsiť ...

      PS: Ono nejako to ja už neviem ovplyvniť - som v tomto ľavá :D

      Odstrániť
  3. Ja by som to tiež chcela vyskúšať:-)
    http://romanacserhelyi.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak im tiez napis ako im napisal ona, radi ti poslu produkt zadarmo, ale len ak potom napises pozitivnu recenziu, inak nie... Uz len tento vyrobok vybieli zuby, no urcite :D...Je to blud, reklama za produkt zadarmo...;)

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
    3. JA som im nenapísala, aby mi poslali tento produkt. Tento produkt som si normálne kúpila v DM drogérii. JE to moja skúsenosť ... Nemôžem za to, že mne osobne pomohol len tento produkt. Chvália si to aj ľudia zo šoubiznisu ( Twinsky a podobne). Ak si predstavíme situáciu, že by som mala tento produkt zadarmo ( čo nie je pravda - kúpila som si to sama), tak by som napísala pravdivú skúsenosť - neklamala by som. Na mojom blogu sú aj negatívne recenzie, kde fakt kritizujem a je mi jedno, že to mám zadarmo. Ale je to na tebe aký máš názor ...

      Odstrániť
    4. Podľa mňa to môze pomôcť (aj vďaka tej kyseline) :D moźno to síce nebude mať trvalý účinok, a je to predražené, ale je možné aby to fungovalo. A nie všetky blogerky sú zapredané v tom zmysle, že dostávajú veci zadarmo za pozitívne recenzie, keď nemáš dôkazy neodsudzuj.

      creyativite

      Odstrániť
    5. ďakujem Raia :) A tak súhlasím s tebou :)

      Odstrániť
  4. Vyzerá to zaujímavo, no neviem či by som to skúsila :) mne v bielení pomáha kokosový olej a to, že nejem sladké a ani nepijem žiadnu kávu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja neviem .. ja som asi divná keď mi nič nepomáha :/ :)

      Odstrániť
  5. Tiež mávam problém s tými prípravkami :/ Ale hádam áno :)

    OdpovedaťOdstrániť