F Unboxing - www.notino.sk - Aďulik Sun

Unboxing - www.notino.sk

Ahojte :)

Dnes tu máme otváranie balíčka :) Dostala som balík zo stránky www.notino.sk. S touto stránkou mám len dobré skúsenosti. Tento balík som si objednávala v Utorok a vo Štvrtok som ho mala doma. Naozaj rýchlosť svetla !!! Čo sa týka objednávania, tak je to veľmi jednoduché a myslím si, že je to najjednoduchší e-shop, ktorý som videla. Čo nie je zlé - u mňa má za to veľké plus. Keď prídem na stránku, tak nechcem polhodinu hľadať veci, ktoré chcem. Pani v mailoch je vždy priateľská a vždy pomôže. :) Myslím si, že je tento e-shop naozaj dobrá voľba. :) Majú aj rôzne značky, takže každý si niečo nájde :) Nájdete tam aj BIO produkty. Ako posledná informácia je tá, že tento balík som dostala na základe spolupráce. :) Nebudem viac zdržiavať a ideme na to. 




Tak toto všetko mi prišlo. Nie je to veľa, no tie kúsky stoja skutočne za to. Celkovo to je v hodnote 24 eur a poštovné vychádzalo na 4,45 eur. :) 





Špirala ...  Myslím si, že túto riasenku netreba predstavovať. Milión reklám či v TV, či na internete. aplikátor mne osobne vyhovuje. :) 




SOS Balzam, ktorý vonia skvelo - úplne ako kokos. Krém je denný a hydratačný :) 



Linky ... Tieto sú od Astoru :) Zatiaľ vyzerajú veľmi zaujímavo :) Gélové linky som ešte nemala. Tak som veľmi zvedavá. Akú máte skúsenosť vy ??? :)


 Voňavka Katty Perry. Vonia naozaj sladko a prenikavo. :) Toto je len vzorka, no asi si kúpim celý originál.



 Táto paletka je od Make up Revolution - dvojka. :) Tiene sú naozaj pigmentované a vydržia veľmi dlho :) Neskutočne som sa na ňu tešila a aj sa na ňu stále teším. Nech ju už môžem konečne použiť .... :)

Nedávala som vám sem linky na dané produkty. :) Všetko nájdete na stránke e-shopu a nájdete aj lepšie produkty pre vás. Majú veľa druhov aj paletiek, špirál alebo ceruziek. Všetkého majú dosť ... Teraz tam prebieha aj výpredaj. Neváhajte sa naň pozrieť :) Dúfam, že sa vám článok páčil a teším sa na ďalší :)

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Ahoj,pekný článok :) Najviac ma zaujala tá paletka očných tieňov. Už som dávno nad ňou rozmýšľala,že či si ju objednám.Ale tak neviem,či potrebujem toľko "neutrálnych" tieňov. Tá linka od Astoru vyzerá zaujímavo,asi sa po nej mrknem :)
    http://sueladyblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) ... Ja sa nemaľujem vôbec výrazne, keď tak niečo jednoduché - pre mňa je ako stvorená :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Tiež si myslím :D Ale tak uvidíme aká bude kvalitná, no čítala som len dobré recenzie :)

      Odstrániť