F Chcem sa vrátiť na svoju planétu - Aďulik Sun

Chcem sa vrátiť na svoju planétu

Ahojte :)


Dnešný článok je opäť Haul. Tentokrát je to zo stránky poštovnezdarma.cz - klik TU. S týmto e-shopom mám len dobré skúsenosti. Pani, s ktorou som ja komunikovala bola veľmi príjemná a so všetkým pomohla. Myslím si, že ani cena vecí nieje veľmi drahá. Ako za  jediný mínus považujem to, že dlho trvá kým to príde. Ide to až z Ázie - cesta niečo trvá. :) Objednávala som si už 3-krát a vždy mi prišiel kvalitný produkt. Dokonca som si všimla, že vždy mi to prišlo v inej obálke. Čo sa týka tých obálok - vôbec sa nemusíte báť, že sa to nejako zničí. NEZNIČÍ ! Všetko je pomerne starostlivo zabalené. 

Tentokrát som si objednávala tričko. Nájdete ho presne tu, keď kliknete SEM. :) Stojí 15, 08 eura. Čo je na tričko úplne bežné. Nenašla som lacnejšie trička s podtlačou. Navyše  .. Ten nápis. Nie je úžasný ? Mne osobne vykresľuje moje skutočné pocity na tomto svete !!! Vyčarila som úsmev na tvári ľuďom v škole, profesorom či spolužiakom. Tá súhra farieb je navyše úplne dokonalá - jemné prechody z ružovej, cez fialovú a až do modrej ! :) Je to vhodné aj pre chalan, aj dievča. Musím spomenúť, že ja som si chcela kúpiť pánske. Zdá sa mi skutočne pohodlnejšie a oficiálne som to chcela nosiť na telesnú výchovu či na doma. Na e-shope sa dajú objednať aj mužské aj ženské strihy v rôznych veľkostiach. Ja mám to najväčšie (XS)  zo všetkých - oblečie ho aj môj ocino. :) Materiál je veľmi príjemný. Mne príde až moc hrubý, no pot sa v ňom dobré stráca. :) 




















Mne sa nosí veľmi príjemne a som skutočne spokojná. Neoľutujem kúpu. Tento nápis je podľa mňa oveľa lepší ako iné. Prečo ? Z jednoduchých dvoch dôvodov. Prvý je ten, že tento nápis je originálny, no vždy aktuálny. Nebudeme si klamať. Každý má také chvíľky, že sa chce vrátiť niekde na svoju inú planétu. :) Druhý dôvod ? Zdajú sa mi nápisy WTF, Shit a iné oveľa horšie, keď si ich človek oblečie. Áno, sú moderné. Nehovorím, že sama také nevlastním či nepodporujem. No toto je jednoducho lepšie ... :) Milujem ho a hneď na stránke tohto e-shopu som sa zamilovala. :) Ešte by som rada dodala, že po otvorení balíčku som necítila žiadny zápach ( ako sa to stáva v poslednej dobe u iných e-shopov). Tiež sa mi nestalo, že by z trička trčali nejaké nitky alebo niečo podobné. Prišlo skutočne neporušené a voňavé :) :) :) 

Dúfam, že sa vám článok páčil. Do komentára mi môžete povedať či z tejto stránky nakupujete. :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Vtipné tričko :) Páči sa mi..
    Smiem sa opýtať ako si na boku dala ten instagram? :) Už dlho to chcem dať na blog a stále neviem ako :)
    www.mimlovee.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne to robila kamoška :/ Spravila to cez nejakú stránku, nedá sa to priamo na blogger.com :/ To je jediné čo viem :/

      Odstrániť
    2. napíš mi na FB : Aďka Gundová a ja ti prepošlem, čo mi poslala kamoška teraz - nejde mi to sem prekopírovať.

      Odstrániť