F Balea - šampón pre vlnité vlasy - Aďulik Sun

Balea - šampón pre vlnité vlasy

Ahojte :)

Dnešným dňom ste sa dočkali !!! Opäť začína éra recenzii. Prečo tak dlho neboli ? Kto má LIKE na mojej FB stránke vie, že som bola v procese skúšania. Od času, kedy boli Vianoce až po koniec Januára som skúšala trilión vecí. A v niektorých som si nebola vôbec istá, tak som radšej nič nepísala. ALE, to už nie je pravda. Všetky veci, ktoré som skúšala, tak sú vyskúšané naozaj poctivo. :) Avšak, je pravda, že toto je len môj názor. Vám môžu niektoré produkty sadnúť, aj keď mne nie. Každý je predsa iný človek a má inú pleť, vlasy či nechty ... :) :) :) To je na úvod skutočne všetko. 


Dnes sa porozprávame o šampóne na vlnité vlasy. Tí, ktorí ma poznajú alebo čítajú poctivo moje články, vedia, že ja mám veľmi divné vlasy. :) Hornú časť vlasov mám totálne rovnú ! ALE, dolné vlasy ( cca od polovice hlavy ) mám úplne kučeravé. Preto sa často stáva, že šampóny pre normálne vlasy mi spravia to, že sa mi moje vlasy nedajú rozčesať, ťažko sa upravujú a veľmi elektrizujú. Tento fakt ma priviedol k tomu, aby som skúsila nejaký šampón pre kučeravé vlasy. Nedávala som tomu veľké nádeje. Preto som sa rozhodla vyskúšať najlacnejšiu alternatívu - značka Balea. 

Obal ... Ten je celkom jednoduchý. Musím sa priznať, že keď som to videla v predajni, tak som si myslela, že je to šampón na farbené vlasy. Väčšinou sa stretávam s takou farbou obalu práve pri šampónoch pre farbené vlasy. Takže moje plus hneď bola farba obalu. Je jasná a nikto tento produkt neminie. Okrem toho je to moja obľúbená farba - to je ale vedľajšie :) Prednú stranu obalu vidíte na obrázku. Samozrejme, všetko po nemecky :) Na zadnej strane je napísané, že tento šampón vlasy jemne ošetruje, dodáva im lesk a elastickosť, vlasy zjemní a dodá im ten správny tvar. Tiež by mal skrotiť neskrotené vlasy a hydratovať. Po použití šampónu by mali vlasy držať svoj tvar presných 24 hodín. Čo je nepravdepodobné. Každý produkt, ktorý má tento fakt napísaný, vydrží menej. Musím povedať, že moje vlasy vydržali tak deň. Ale nie 24 hodín. Mám namysli školský deň. Keď som prišla domov, kučery boli preč a opäť som mala vlasy úplne mimo tvaru. Čo sa týka hydratácie, lupiny, mastné vlasy a podobne, tak to je iná liga. Lupín mňa osobne zbavil a aj mastných vlasov. Moje vlasy vydržali v dosť dobrom stave cca 5 dní. PRESNE ! 5 DNÍ som si nemusela zmývať vlasy. Keďže mám ja problém s lupinami, toto bol fakt, ktorý ma zaskočil. Preto som sa rozhodla, že ho budem používať dlhšie. Dobre som spravila ... Asi o 2 týždne neskôr moje vlasy opäť začali byť plné lupín a musela som tento šampón zmiešať s mojím najlepším šampónom od Syossu. :) Požitie je klasické, ako pri každom šampóne. Cena bola celkom dobrá. Keď som si ho kupovala, vyšiel ma na cca 3 eurá. Konzistencia je celkom hustá a má bielu, skôr béžovú farbu. Vôňa ... Ťažko ju opísať. Ja tam cítim nejakú chemickú látku a dosť výrazne. Keď máte šampón na hlave, tak táto vôňa zmizne :) 

Môj konečný názor ? Ja som bola sním spokojná. Myslím si, že to nie je šampón na dlhodobé používanie. Človeku, ktorý má iba kučery môže pomôcť. Podľa mňa sa oplatí ho vyskúšať. Ja osobne ho budem používať na striedačku s mojím šampónom. :) Dúfam, že sa vám článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude pravdepodobne opäť recenzia :) 

xoxo
Aďka 


CONVERSATION

8 Comments:

  1. Vypada pekne, kdybych nemela v zasobe hromadu samponu, tak bych se na nej koukla :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som sa už kučeravých vlasov zbavila- vďakabohu :D Som veľmi rada, že sa mi to podarilo bez umelého vyrovnávania keratínom, ktoré som chcela podniknúť :D

    http://life-by-romi.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Super :) Tak nie som sama a zároveň súcitim s tebou tiež :/

      Odstrániť
  4. Ja mám presne z tejto edície masku na vlasy a už sa teším, kedy ju vyskúšam :)

    http://best-copy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť