F Recenzia:Hand cream(Dermacol) - Aďulik Sun

Recenzia:Hand cream(Dermacol)

Ahojte :)

Dnes tu máme opäť recenziu. Tento rok ich bude veľmi veľa. Hádam vám to nevadí. :) Ja som tento produkt dostala k Vianociam, no dá sa zohnať na stránke www.notino.sk. Táto stránka je super. Ja som si už z tade objednávala a nemala som žiadne problémy. Balíček prišiel neporušený a doniesol mi ho kuriér. Všetko bolo poriadne zabalené a nič sa nevylialo ani nič podobné. Kde ho presne nájdete ? Ja mám pre vás jednoznačnú odpoveď - Krém na ruky - Dermacol. Ak hľadáte niečo pre telo, tak kliknite SEM :) Nebudme to zdržiavať a idem konečne k tej recenzii ... 


Cena tohto produktu je veľmi prijateľná a môžem povedať, že sa oplatí. Je to predsa Dermacol a ten býva naozaj drahý. Za túto značku je dobré si priplatiť. Keď je kvalita, tak je to aj drahšie. Tento krém by mal byť hydratačný. Krém je s príchuťou kvetov čerešne. Čo má robiť ? Intenzívne zvláčňuje pokožku rúk, chráni ju pred vysušovaním a vonkajšími vplyvmi. Zanecháva ruky jemné a vláčne. Dokonca to sľubuje aj dobrú náladu. Vôňa je veľmi intenzívna a príjemná. Naozaj tam je cítiť čerešne. Úprimne ? Nečakala som to. Myslela som si, že to pôjde okolo čerešní ako čokoláda s jahodovou príchuťou. :) Prekvapilo ma to. Samozrejme, príjemné prekvapenie. :) Čo sa týka iného zloženie, tak to na obale nenájdete. Toto balenie je 100 ml. Myslím si, že to úplne stačí. Stačí malinko a zrazu máte mastné ruky. Myslím si, že to veľmi pomaly vstrebáva a dosť dlho trvá kým máte ako tak suché ruky. Tiež nemôžem nepovedať, že stačí máličko a vôňu tohto krému cítite ešte veľmi dlho na rukách. Ja som si ho dala ráno a ešte okolo 17 som cítila čerešne. Je to neskutočné a toto ma veľmi dobre a príjemne prekvapilo. Niektoré krémy a ich vône sú veľmi nekvalitné. Toto nie je ale tento prípad. Človek neuverí, kým neuvidí. :) 




Na fotke je aj ceruzka na oči :) Len tak medzi rečou je veľmi dobrá a vydrží dlho :) 


Môj celkový dojem je veľmi dobrý a som celkovo veľmi príjemne prekvapená. To som tu ale hovorila. Premýšľam či je tu niečo, čo by som vyzdvihla. Všetko sa mi páči - obal hrá červenou farbou, veľkosť akurát ( zmestí sa aj do kabely aj do školskej tašky, ..), vôňa vydrží dlho, vôňa je po čerešni a vonia to skutočne intenzívne sladko. Až na to, že dlho trvá kým to vyschne je všetko v poriadku. :) A cena ? Cena je skvelá !!! Je to Dermacol, kto váha - nemá prečo. Je to podľa mňa veľmi dobrý produkt :) 

Dúfam, že sa vám článok páčil a teším sa na ďalší. Do komentára mi môžete napísať či ste tento krém mali a vašu skúsenosť s touto značkou. :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

3 Comments: