F Recenzia:Face cream(Dermacol) - Aďulik Sun

Recenzia:Face cream(Dermacol)

Ahojte :)

Dnes tu máme opäť recenziu. Je po sviatkoch, človek sa preje a nestará sa o seba. Vtedy (aspoň u mňa) sa zhorší aj pleť. Zrazu sa objavia vyrážky, žlté oči či červené oblasti na tvári. Čo to spôsobuje ? Môže to spôsobiť viacero faktorov, napríklad prach, suché prostredie či nedostatočne vyčistená pleť. Môžno si poviete, že používate Micelárne vody, ktoré by to mali vyčistiť. Áno, sú to dobré veci, no niekedy je potreba niečo viac. Ako sa dá viac ? Existuje množstvo produktov, ktoré dočisťujú pleť a sľubujú zázraky. Ja som mala možnosť vyskúšať tento krém na tvár. Pomohol mi ? Čítajte ďalej ... 

Táto značka je veľmi známa. Videla som množstvo recenzii a boli všelijaké. O to viac som to chcela vyskúšať. Hneď na samotnom obale nájdete, že tento krém je bohatý na antioxidanty, vitamíny a kmeňové bunky. Aj samotný názov hovorí o detoxikácii a ochrane pleti. Musí to niečo teda robiť. :) Mňa zaujal obal. Obal je pestrý, farebný a nie je tam veľa zbytočností. :) To mám rada !!! Čo má tento zázrak robiť ? Mal by neutralizovať v pleti toxíny a škodlivé látky z vonkajšieho prostredia. Aktivuje obnovu poškodenej pleti, upokojuje podráždenie, udržuje prirodzenú hydratáciu a podporuje mikrocirkuláciu. Na povrchu pleti vytvára ochranný štít, ktorý ju chráni pred poškodením. Zabraňuje predčasnému starnutiu pleti,strate pružnosti a vzniku vrások. To je niečo, nie ? Použitie by sme v tomto prípade nemali vynechať. Používa sa to RÁNO A VEČER  na dôkladne vyčistenú pleť. A výsledok ? Ten vás neminie. Pleť je zdravšia a dokonale chránená. 


Tento produkt je pre všetky typy pleti. Možno pre niekoho je potrebné povedať, že neobsahuje žiadne silikóny a parabény. Samotná fľaštička je priesvitná, sklenená - máte skvelú možnosť vidieť koľko máte minuté. Aplikátor je "sprejový" - vytláčate to ako pri sprejoch. Môj názor ? Tento produkt mi vyhovuje. Ja ho mám zo stránky www.notino.sk. Nájdete ho presne TU - face cream Dermacol. ak vám náhodou nevyhovuje táto značka, no hľadáte niečo tak tu je niečo pre vás - Pleťová kozmetika. Táto stránka je podľa môjho názoru kvalitná a aj prístup pri objednávaní je veľmi dobrý. Je to tam ľahké, takže sa tam nestratíte. :) Vôňa krému je príjemná a taká ľahká. Tento krém mne osobne pomohol. Vyčistil mi pleť a nepríde mi, že by ju nejako dráždil. Veľmi rýchlo sa spotrebuje, no za tu cenu by som to aj riskla. Ja som s ním veľmi spokojná. Veľmi rýchlo vsiakne do pleti a po pár minútach ani neviete, že ste sa krémovali. Ja som teda skutočne spokojná. Používam to každodenne. :) 



Hoci je to drahšie, no oplatí sa. Dermacol je všeobecne drahšia kozmetika. :) Dúfam, že sa vám článok páčil a tiež som vám hádam trošku pomohla. Do komentára mi môžete napísať či ste tento krém mali. Ak áno, tak či ste boli spokojní a ak nie, tak či máte niečo od Dermacolu. :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Tento vyrobek jeste neznam a myslim, ze ani testovat nehodlam :-) ja mam strasne rada dermacol sprchove gely a masky na oblicej
    http://dendyss.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť