F Stalo sa-Nestalo sa #5 - Aďulik Sun

Stalo sa-Nestalo sa #5

Ahojte :)

Tak je tu Vianočné vydanie tohto článku. :) Úprimne, neviem presne kedy vyjde. :) Každopádne, teraz je ešte pred Vianocami a všade je ten typický zhon. :) Dlhé rady pred obchodom, pečenie s rodinou a kupovanie darčekov. :) Čo sa stalo u mňa ? Čítajte ďalej ... :)




Pečenie ... Ja cez rok nejako veľmi nepečiem a toto obdobie je pre mňa niečo zaujímavé :) My sme piekli kakaové koláčiky :) Tento rok sme sa s tým vyhrali a už sa teším, keď to budeme jesť :) 



Vianočné trhy ... Tento rok som ich bola na 6 vianočných trhoch. Paráda !!! Milujem tú atmosféru a všetko okolo. Tá vôňa koláčov, vôňa jedla, no aj vôňa sviečok a medovíny či punča. Všetko to vyrába krásnu symbiózu sviatkov. Milujem tie chvíle ... :) Na fotke som s mojom sestrou Vierkou na trhoch v Bojniciach :) 



Vianočný darček ... :) Darček ? Aj tak sa to dá nazvať. Každý rok nám posiela tento spevák ( Martin Harich) také malé Vianočné prekvapenie. Tentokrát to bola podpiskarta a CD-čko s vianočnými pesničkami. :) Posiela sa to členom fanklubu ... :) 


Vianočná výzdoba u nás v meste :) V Prievidzi presnejšie ... takéto "atrakcie" sú dobré pre mesto. Ľudia si tam fotia svoje deti a vznikajú naozaj krásne fotky :) 




Rada na kaprov ... :) Neviem ako vy, no my nemáme kaprov. Mne a mojej rodine to nechutí a mávame nejaké klasické ryby. :) Nechápem ako môže niekto takto stáť ... :) No pekný pohľad bol na nich ... 



Náš predvianočný nákup ... :) Bola som ja a moja sestrička Vierka :) Nakupovali sme všetko čo nám chýbalo :) 





Pred obchodom a pri pokladniach :) Ľudia boli naozaj všade ... :) 




Vianočné stromčeky :) 



Naša tohtoročná výzdoba :) :) :) K tomu asi viac ani netreba povedať :) 



Ako vyzeralo vaše nakupovanie ??? :) Dúfam, že sa vám článok páčil a teším sa na ďalší :) Ďalšie články by mali byť o darčekoch a fotky z Vianoc :) 

xoxo
Aďka 


CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára